>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
snajp 887K

snajp

Użytkownik
A spróbujemy jeszcze coś pre

k5.png

Na BTS w HT w ciągu 5' kurs spadł z 4 na 3.8
Over 1,5 HT @ 2.55
Mowa o meczu MV
0:0 nieudaczniki . Coś underowo dziś w Australii.
Czerwo trafione

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +467
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne,
MV vs Roar, jest 0-1... Tak paczam sobie na to widowisko i różnicy nie widzę w poziomie soccera obu zespołów. Nie do końca chce mi się wierzyć, że ostatni mecz sezonu Big V tak przeputa. Dlatego za drobne 1x po @ 2,60 pobieram... KTF!
edit
95 min. Bruno !!! Why? FT 0-1, i tak Big V w niesławie kończy sezon... Hańba im...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1419
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Rano dwie 1 nie weszły... ty na zakończenie dnia.. pobiorę 1:

Perth - WU - 1 - @2,29 (1:2)

oraz z kursem dnia dzisiejszego.. czyli jak mecz bez stawki to under - 1+un2,5 - @6,8

Mam nadzieję, że Glory w Perth pokaże to co we wcześniejszych meczach i będzie chciało godnie zakończyć sezon przed własnymi kibicami. A WU?.. no cóż... koniec sezonu.

I składy:

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
Perth vs WU
No to jak ich nie ma to x za drobne po @ 3,60 :)
A co tam.... Na razie remisowo wygląda...
Edit
Ooo i 0-1, dodam za drobne over 3,5 po @ 2,0...Zobaczymy...
Edit 1
Qrde, var, brak gola Glory, zamiast tego WU na 1-2. Potem czerwo i d... a :(
Dzisiejsze eksperymenty do bani ale na poważnie to ta kolejka była randomowa.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2977
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Nigdy nie pochwalałem Kevina gdy robił ludziom krzywdę jako pilkarz, szanuję go jednak za to co robił i robi jako trener. Piłkarze (z Europy, Azji, Australii) , którzy mają z nim do czynienia zazwyczaj stawiają go za wzór i trenera, któremu dużo zawdzięczają. A zespoły? Victory pod jego wodzą to super zespół z niesamowitą walecznością, zawsze walczący do końca , do ostatniej sekundy, a teraz co? Mentalnie to grupa przegrywow i panienek... Wstyd patrzeć...

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Nigdy nie pochwalałem Kevina gdy robił ludziom krzywdę jako pilkarz, szanuję go jednak za to co robił i robi jako trener. Piłkarze (z Europy, Azji, Australii) , którzy mają z nim do czynienia zazwyczaj stawiają go za wzór i trenera, któremu dużo zawdzięczają. A zespoły? Victory pod jego wodzą to super zespół z niesamowitą walecznością, zawsze walczący do końca , do ostatniej sekundy, a teraz co? Mentalnie to grupa przegrywow i panienek... Wstyd patrzeć...
Właśnie,bardziej pamiętam Go jako trenera przez co rzucił mi się ten artykuł w oko.

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dobrze Panowie, czas wyłożyć karty na stół. Przed nami play-offy, win or go home. Zaczynamy od meczu w Adelaide. Nie wydaje Wam się, że zarówno The Reds, jak i Nix nieco spuścili z tonu? Szczególnie widać to u United, ale Pheonix po ogłoszeniu odejścia Talaya nagle jakby przestali grać. Wygrana z Bulls nie jest żadnym sukcesem. Ciekawy jestem tego starcia, bo z jednej strony możemy obejrzeć radosny futbol, a z drugiej kopaninę. Na dodatek sędziuje Turban i Pan Li na trybunach oczywiście obecny. Spróbuję sobie takie kombinacje, może przyniesie to profit:

Adelaide United vs Wellington Phoenix:

Goodwin gol @2.30 ETOTO
Zawada gol @2.80 ETOTO
Goodwin gol + Zawada gol @5.25 Fortuna
Rzut karny czekam na kurs ?
Czerwona kartka czekam na kurs?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +922
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Adelaide dopadły stare demony... Forma Adelaidy przypomina sinusoidę... i to już od ładnych kilku sezonów. Potrafią grać fajną piłkę, mieć serię kilku wygranych i nagle przychodzi kryzys. W zeszłym roku (jak sobie przypominam) po dobrym starcie, kryzys przyszedł jakoś koło lutego, w tym - zabrakło 4-5 spotkań do końca sezonu zasadniczego. Naturalny faworyt to gospodarze... wiadomo - Kiwi na kontynencie to jakieś 80% siły zespołu... ale może to akurat wystarczy?

Zastanawiam się nad niespodzianką, może remisem? ... Jak by mecz był w Nowej Zelandii, nie miał bym wątpliwości, że Nixi by byli faworytami. Uważam, że szanse na niespodziankę są. Jeżeli Adelaida awansuje, to widzę ich w finale. Jak Nixi awansują, to odpadają w półfinale. A jutrzejszy mecz obstawię jutro, jak zobaczę jakie składy będą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1728
snajp 887K

snajp

Użytkownik
UUUuuuu grubo majekx majekx i sunxl sunxl (y)
Ja poczekam jeszcze do rana ,może umysł będzie bardziej stabilny :)
No i może SZP dryndnie do Q i coś tam Mu podpowie .

Otrzymane punkty reputacji: +1485
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
SZP milczy niestety, dla mnie mecz Reds vs Nix on the paper jest dość prosty. Redsi powinni to wziąć nie wiem tylko czy w regulaminowym, czy dogrywkowym/karnym wariancie.
Jaby @ na 1 był 2,0 to bym zagrał pre, a że jest <2 to zobaczę na live jak ten mecz wygląda. No i składy. U Reds muszą być m. in. Goodwin i Halloran. Bez nich Reds traci 50% wartości bojowej. Tak jak w Nix bez Zawady :)
Podsumowując live zobaczymy... KTF i niech wygrają Redsi, eee lepsi ofc :)
Edit
Wygrali Redsi ale czy byli lepsi? Kierunek na , Goodwin król Adelaidy...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +806
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Adelaida, ht 1-0...
W 2 zdaniach, Redsi przeważają, Nix groźnie kontrują, złapałem live 1 po @ 2,0 za miedziaka i kurde 2 razy się obsrałem, bo raz slupek ratuje d... gospodarzom, wczesniej też był strzał tuż koło slupka. Mimo underu ht to równie dobrze mógł być over typu 1-2 lub 2-2... Do tego Nix miało pretensje do Turbana o karnego, ale tam raczej nic nie było...
Jesli sprawdzi się stare porzekadło o niewykorzystanych sytuacjach, które się mszczą to 1 na gospo wchodzi na luzie :) Jesli nie, to kto wie jak to się skonczy? KTF!
Edit
Jak to leciało o tych sytuacjach?
Kontra Reds, glupi faul, karny, Goodwin 2 gol, tym razem z karnego... 2-0....
Edit 1
Ft 2-0...niebywałe przy tylu okazjach, że nie padł over...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +468
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Adelaida, jest 2-0, pare minut zostało. Over 2,5 po @ 2,0 za drobne jeszcze sobie dorzucę...Okazje są... GL!
Edit
Ja pierniczę tyle okazji od Ibarrakudy :) po ostatnia sekundę meczu i szansy Nix na honorową... Niewykorzystane sytuacje się mszczą, ten mecz jest podręcznikowy w tym zakresie. Ft 2-0.Wygrali Redsi, ale czy byli extra lepsi? Nvm... Kierunek Reds na plus...

Ostatnia edycja:
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Czyli Adelaida gra dalej. Półfinał to mecz z CCM, ale skoro ograli Nixów, no to może jednak ten kryzys trochę na wyrost? W kolejnym meczu będę szedł w stronę Adelaid, choć na pewno przeciwnik trudniejszy.

Otrzymane punkty reputacji: +679
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
WS Wanderers vs Sydney FC:

Powyżej 5.5 kartek (czerwona=2) @2.75 STS⛔
Czerwona kartka @4.00 Forbet
⛔

Przed nami derby Sydney i WS Wanderers podejmie The Sky Blues. Gospodarze trochę niespodziewanie znaleźli się w play-off. Jasne, jest tutaj spory potencjał i przed rozpoczęciem obecnych rozgrywek były dokonane odpowiednie ruchy, aby wzmocnić skład, jak np. Marcelo, czy też Milos Ninkovic, niemniej jednak kilka innych klubów było typowanych do czołowej szóstki. Dobry start kampanii i utrzymanie niezłej formy pozwoliło wskoczyć do play-off. Rywalem WS Wanderers będzie nie kto inny jak klub zza miedzy. Sydney FC po katastrofalnym sezonie 2021/2022 ponownie zameldowało się w strefie pucharowej. Wydawało się, że zatrzymanie na stanowisku trenera Steve Corica to strzał w kolano, ale jak na razie wywiązał się ze swojej roli. Apetyty są naturalnie większe i fani pragną wrócić na tron, ale należy mierzyć siły na zamiary. Sam awans do półfinału będzie można uznać u The Sky Blues za sukces. Który z klubów będzie cieszył się z wygranej?

WS Wanderers to zespół, który gra w tym sezonie bardzo ostro. Pamiętam wiele meczów tej kampanii, gdzie gospodarze otrzymywali nawet czerwone kartoniki. Głównie Marcelo, ale też i jego koledzy nie przebierają w środkach. Tym razem czekają nas derby Sydney i liczę na wiele upomnień. Czeka nas walka o awans do półfinału i nikt łatwo się nie podda. Arbiter Chris Beath sięgał ostatnio do kieszonki 3, 7, 5, 3, 4 razy. Uważam, że ten międzynarodowy sędzia będzie miała sporo pracy podczas tej soboty.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1720
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom