Nic nie mają póki co, a jak ta strona startowała parę dni temu to posiadali taką zakładkę 'promocje', która jednak nie działała xD Lepiej poczekać, bo pewnie wyszli z założenia, że pierwsza tura graczy sama im się nagoni bez potrzeby oferowania promek. Co ciekawe w zasadach / regulaminie etc. i ogólnie na stronie jest mowa tylko o podatku od tej kwoty bodajże powyżej 2280, co kolejne 10% zabierają. Nie ma nic o podstawie 12%, być może to dobry zwiastun lub niedopatrzenie, których zresztą na stronie jest wiele. Kupon bez rejestracji się nie składa na stronie, więc nawet nie ma podglądu w tej kwestii 12% haraczu. Co do oferty to live jest ciekawa, dużo niszówek, ale pre - szczególnie w kontekście PL to cienizna. Do tego alarmujące są limity wygranej na konkretne rozgrywki, a nawet typy zakładów, np. jeśli znajdzie się na kuponie jakieś spotkanie z polskiej ekstraklasy to chyba max można wygrać 100k PLN, a niektóre dyscypliny / rozgrywki mają taki limit nawet na 25k i nie mówię tu oczywiście o maksymalnej stawce a wygranej! Wiem, że to teoretyzowanie, ale nie trudno wyobrazić sobie puszczenie np. kuponu systemowego, który oferują i wrzucenie do niego dajmy na to jakiegoś zdarzenia z koszykówki ligowej czy tenisowego challengera i limit dziennej wygranej na taki kupon, zawierający chociaż jedno takie zdarzenie to 25k PLN. Podejrzewam, że nie "ubiją" kwoty potencjalnej wygranej na kuponie, a zrobią to po rozliczeniu danego dnia, więc wielu ludzi może się lekko zdziwić - chociaż takich problemów życzę każdemu Podsumowując nie zwiastuje to nic dobrego, co innego gdyby te kwoty były w euro, bo wątpię by na zagraniczne rynki dali limit wygranej 5k euro na kupon. Rodzi się zatem poważne podejrzenie, że będzie to kolejny gniot bazujący na sentymencie z dawnych lat, dopasowany idealnie do polskiego, ziemniakowego areału.
nie zrozumieliśmy się, chodziło mi nawet o januszowe taśmy, które wpadają w takie obwarowaniaTylko się zaloguj to limity 25k czy 100k zobaczysz jak świnia niebo.
Mam wszystkie dokumenty zweryfikowane i oznaczone na zielono więc zakładam że jest ok.Czy zakładów można zawierać dopiero po pełnej weryfikacji? Dokument,konto i adres?dobrze rozumiem?
Klikając kursy nie widzę aby zdarzenia się dodawały na kupienie ... Jest to gdzieś ukryte czy pokaże się dopiero po weryfikacji ?
Zaznaczona pozycja ale nie mam tzw.koszykaMam wszystkie dokumenty zweryfikowane i oznaczone na zielono więc zakładam że jest ok.
Nie mogę w profilu wpisać IBAN gdyż pokazuje że należy poprawnie wpisać nazwisko ale nie mogę go edytować ( jest wpisane poprawnie tylko z polskim znakiem więc może o to chodzi)
Mimo to dalej nie mogę postawić zakład gdyż jak klikam kurs to on się zaznacza ale nie pokazuje się dodany kupon
masz ukryte w tej porewanej kartce na kuponie zdarzenia w prawym górnym rogu kliknij to i tam są zdarzenia dodane do kuponuMam wszystkie dokumenty zweryfikowane i oznaczone na zielono więc zakładam że jest ok.
Nie mogę w profilu wpisać IBAN gdyż pokazuje że należy poprawnie wpisać nazwisko ale nie mogę go edytować ( jest wpisane poprawnie tylko z polskim znakiem więc może o to chodzi)
Mimo to dalej nie mogę postawić zakład gdyż jak klikam kurs to on się zaznacza ale nie pokazuje się dodany kupon
Post automatycznie złączony:
Zaznaczona pozycja ale nie mam tzw.koszyka
Nie da się. Lupka obok działa ale ta kartka nie reagujepomógłbym Ci, ale przyszedł mi email do resetowania hasła, klikam i przenosi mnie na stronę betway.com to mobilna strona, może ma jakieś błędy, bo na komputerze bez logowania normalnie dodaje do kuponu wszystko
masz ukryte w tej porewanej kartce na kuponie zdarzenia w prawym górnym rogu kliknij to i tam są zdarzenia dodane do kuponu
Ok widzę że przez komputer się da. Od razu pojawia się zakład dodany. Przez tel, przez obie przeglądarki nie da się.Nie da się. Lupka obok działa ale ta kartka nie reaguje
mi reaguje, ale nie jestem zalogowany a zalogować się nie mogę, żeby wtedy sprawdzić, bo niby złe hasło a przypominanie przekierowuje na betway.com.Nie da się. Lupka obok działa ale ta kartka nie reaguje
Ok widzę że przez komputer się da. Od razu pojawia się zakład dodany. Przez tel, przez obie przeglądarki nie da się.
tak w ogóle to na bank dodaje Ci zakład do kuponu na telefonie, bo masz tego ptaszka zielonego oznaczającego dodane zdarzenie. Może ta część telefonu nie reaguje spróbuj dać obracanie ekranu w telefonie i wtedy kliknąć jak ta "kartka" znajduje się w innym rogu telefonumi reaguje, ale nie jestem zalogowany a zalogować się nie mogę, żeby wtedy sprawdzić, bo niby złe hasło a przypominanie przekierowuje na betway.com.
Nie da się. Sprawdzałem na kilka sposobów i kilka przeglądarek . Na kompie zaś mam zdarzenia w kuponie,wspisje stawkę i święci mi opcja zaloguj mimo że jestem zalogowany. Kilkam to i nic się nie dzieje ...mi reaguje, ale nie jestem zalogowany a zalogować się nie mogę, żeby wtedy sprawdzić, bo niby złe hasło a przypominanie przekierowuje na betway.com.
tak w ogóle to na bank dodaje Ci zakład do kuponu na telefonie, bo masz tego ptaszka zielonego oznaczającego dodane zdarzenie. Może ta część telefonu nie reaguje spróbuj dać obracanie ekranu w telefonie i wtedy kliknąć jak ta "kartka" znajduje się w innym rogu telefonu
no to mają jakieś felery na stronie, dopiero wystartowali i trzeba poczekać aż wszystko poprawią. Podejrzewam, że jest dużo przekierowań na betway.com stąd takie problemy. Ja się w ogóle nie mogę zalogować chociaż hasło i login zapamiętane a hasła przypomnieć się nie da, bo przekierowuje na betway.com...Nie da się. Sprawdzałem na kilka sposobów i kilka przeglądarek . Na kompie zaś mam zdarzenia w kuponie,wspisje stawkę i święci mi opcja zaloguj mimo że jestem zalogowany. Kilkam to i nic się nie dzieje ...
Właśnie ten też bym chciał zweryfikować ten IBAN...Strona dramat
Chat pracuje niby w godzinach 9-19 ale nikt nie odpowiada
Na maile tez
Weryfikuja dowod i adres ale nie chca zweryfikowac numeru iban zeby nie mozna bylo wyplacic
Czasami nie da sie postawic zakladu bo nagle, mimo ze jestes zalogowany pojawia sie przycisk zaloguj
Gdyby nie fakt, ze maja pl licencje to pewnie zakladałbym scam tu raczej wszystko wskazuje na problemy techniczne
Na dziś nie polecam