Chłopaki co myślicie dzisiaj o Dallas? Wywiozą punkty z Miami ? Teoretycznie dla nich mecz must win...
TT beat writerów, ale i tak byś nigdzie underów Luki już nie zagrał.Skąd info o donciciu?
Jak dla mnie to jeden wielki wałek. Gdybyś pograł over, to w życiu byś zwrotu nie dostałPograłem na kilku klonach ruska i zwrot undera Doncica. Że niby zrezygnował lub został wyeliminowany. Opierają to na regulaminie "Jeżeli uczestnik zawodów z jakiegoś powodu (kontuzja, rezygnacja, itp ) zostaje wyeliminowany z zawodów, to wszystkie stawki, zrobione do początku ostatniej rundy lub etapu zawodów, w których on brał udział, uważają się za ważne, pozostałe stawki zostają anulowane"
Czyli w razie kontuzji zawodnika w trakcie meczu, gdzie postawiłbym over pkt, czy na przykład że w piłce nożnej strzeli gola zawodnik, buk daje zwrot stawki? Zazwyczaj jest to zakład przegranyPograłem na kilku klonach ruska i zwrot undera Doncica. Że niby zrezygnował lub został wyeliminowany. Opierają to na regulaminie "Jeżeli uczestnik zawodów z jakiegoś powodu (kontuzja, rezygnacja, itp ) zostaje wyeliminowany z zawodów, to wszystkie stawki, zrobione do początku ostatniej rundy lub etapu zawodów, w których on brał udział, uważają się za ważne, pozostałe stawki zostają anulowane"