TENIIS
WTA Miami
godzina 16.00
J.Ostapenko - B.Haddad -Maia
Typ Haddad Maia kurs 2.3
Haddad- Maia i over 19.5 gema kurs 3,40
Analiza: Hm Bukmaherzy lekko faworyzują Jelenę . kursy 1,6 - 2.3 i można się z tym zgodzić.W h2h 3:0 dla Ostapenko Seul 2017
2:1 , właśnie tutaj w MIami 2018 2:0 i Cincinatti ubiegły rok sierpień 2:0 .Mecze dość zacięte dwa razy grały Tajbreka a trn ostattni ubiegły rok 6:4 , 6:4.ALe moim zdaniem to Brazylijka w ostatnim sezonie zrobiła duży progrs.Ranking ma nawet lekko wyższy od Ostapenko.
Po Jelenie wiadomo czego się można spodziewać a mianowicie wszystkiego - i nic już tu nie napiszę bo to słowo wszystko dokladnie opisuje istotę.
Po Beatriz też wiadomo czego się spodziewać , jest stabilna , i można oczekiwać dobrego meczu , czasem nawet zaskakuje in plus.
Od finału AO minęło już trochę czasu a Haddad- Maia jako jedynej udało się pokonać Rybakinę , owszem jest jeden jeszcze przegrany mecz Rybki z Gauff ale walkowerem.
Beatriz również bardzo dobry występ z Siegemund w IW gdzie doszły do finału i były dośc blisko sprawienia nie małej sensacji w meczu z Sinakową i Krejcikową.Miały 5:4 w deugim secie prowadzenie i serwis i gdyby to wykorzystały na 2:2 to mogły być inne losy supertajbreka/A tak wygrały drugi set po Tajbreku i grały Super Tajbreka po Tajbreku a to już ostra jazda.
Wybrałem tu linę over 21.5 bo taką proponuje regulaminowy bukmacher ale u moijego nieregulaminowego zagram 19.5 po niewiele mniejszym kursie 3,40 ale chyba tutaj warto przyczaić się na livie Ostapenko lubi mocno zaczynać.
Wygrała ostatnio set do zera z Kwitową i przegrała kolejny też do zera.
Haddad przegrała set do zera z Martincovą i wygrał decidera też do zera .
Beatriz ostatnio wygrała dwa tajbreki z Siniakovą i Martincovą.
w h2h z Ostapenko Beatriz dostaje 3:0 , 4:1 w setach i 2:0 w tajbrekach i tak sobie nie myślę że ta statystyka jest trochę krzywdząca dla Brazylijki i dość wyrównanej rywalizacji , mecze były na styku .
Myślę że pora i dobra okazja dla Beatriz by to poprawić a i obecna dyspozycja chyba lepsza niż w tych trzech meczach między nimi dotychczas.