Rybakina - Kvitova
Kvitova i powyzej 19.5 gema
Kurs 4.0 williamhil
Each Player Over 4 Double Faults kurs7.00
Each Player Over 5 Double Faults
Kurs17.00
Williamhiil
Chyba podobny rozmiar kapelusza.
Rybka nr 7 swiatowego rankingu choc trochę oszukano ją na Wimbledonie bo nie dostała punktow.Moze swiatowa dwojka trojka badz czworka , dla mnie jedynka pietwszego kwartału.Gra tak dobrze ze niektore przeciwniczki dostają bòli zeber
Rybka rzeczywiscie jest tu faworytką pełna zgoda ale kurs 1.36 ??? Czy az tak morowaną faworytką?
Petra Kvitowa aktualnie ranking 12 to legenda.Czeska vel Czechošlovacka Szkoła Tenisa jest wielka.Navratilovej nikt i nic nie pobije , owszem Krejcikova i Siniakova dominuja debel ale w singlu Kvitova nr2 u pepikow.29 turniejow 2 Wimbledony (jeden wygrany z Safarovą),Puchar Hopmana , bilans 614/280 35melnonkòw$ i jeszcze tak mozna dlugo ale po co.
W h2h 1do1 i oba mecze dość swierze oba po 2:0.
Obie grały ostatnio z Pegulą , Rybka z problemami w pierwszym secie runde wcześniej , a Petra w IW po Tajbreku decidera 13-11 na wolniejszym korcie.
Mnie tu dzisiaj zalatuje meczychem przez M , myślę ze obie bendą wylazic ze skòry.Szanse na set z obu stron i na over gemowy w mojej opinii.
Rybka faworytką ale moim zdaniem kursy na Petrę dobre i nie bez szans.
Typy na błedy z wysokimi liniami dla odważnych , ja taki jestem i man trochę nadwyzek ale gdyby mecz poszedł w dystans , obrodziło w Tajbreki i dlugie gemy z przewaga/rownowaga A/40 , 40/40 OBIE Niezłe w starystykach serwisowych.Powinien byc lepszy finał od tego w IW.No zobaczymy
Czy Посмотрим ?.Czy Uvidíme?
WSZYSCY JĘZYCY SOM TRUDNI -)
Ale te słowiańskie som podobni