Wydaje się, że Kairon jest lepszy, ale gra też trochę inną pozycję niż norbert, a co do ośmieszania się to Ty gloryfikujesz 1.13 rating gościa po 2 meczachNapisales ze kairon jest gorszym grajkiem od norberta, co tu do rozumienia? Nie osmieszaj sie
Czy możesz odnieść do tego, dlaczego ciągle piszesz, że Kairon wnosi mniej niż Norbert? Śledząc czyste statystyki, to w dotychczasowych meczach w Katowicach był 2x2 i 1x3 w swojej drużynie. Natomiast Norbert częściej okupował 4-5 pozycję niż coś wyżej. Chyba trochę nad wyraz jest życzeniowe pisanie, że gość nie ogarnia z zasady, bo jest nowy w drużynie.Outsiders nie wygląda tu dobrze, nie ma Norberta o którym pisałem i wygląda to po prostu gorzej. Młodziak dopiero wchodzi i nie da tego samego i jak już wspominałem, jest na ten moment gorszym grajkiem.
Powiedz mi na przeciw jakim przeciwnikom w swojej karierze grał młody a na jakich Norbert? Na jakim poziomie grał młody a na jakim Norbert? jeszcze przytaczanie dwóch spotkań na IEM nie wiem czy się śmiać czy płakaćCzy możesz odnieść do tego, dlaczego ciągle piszesz, że Kairon wnosi mniej niż Norbert? Śledząc czyste statystyki, to w dotychczasowych meczach w Katowicach był 2x2 i 1x3 w swojej drużynie. Natomiast Norbert częściej okupował 4-5 pozycję niż coś wyżej. Chyba trochę nad wyraz jest życzeniowe pisanie, że gość nie ogarnia z zasady, bo jest nowy w drużynie.
Zadałem rzeczowe pytanie do osoby, która chyba ogarnia temat, by trochę opisała z czego wynika taka a nie inna ocena tej zmiany wg ciebie. Bo na oko laika to nie wygląda to na osłabienie. Norbert grał przeciwko takim samym drużynom co jego koledzy, tak jak teraz ten "młody" gra przeciwko takim samym drużynom jak jego koledzy. Możemy porównać ich dwóch na tle swoich kolegów. Na razie innego odniesienia nie mamy. A jakie ty masz odniesienie oprócz tych 3 meczów co do "młodego", że ciągle jest wg ciebie osłabieniem? Twoje argumenty to "wygląda to źle i już". Zadałem kulturalne pytanie, ale jedyne co otrzymałem w odpowiedzi to wyśmianie. Wcześniej obraziłeś też innego użytkownika, który o to pytał. Kiedy twój brat zagra z razem z pozostałą 4 Outsiders i będzie im równy to możemy wtedy podawać taki przykład. Bo serio, przykład na prawdę niezbyt inteligentny. Ja wiem, że w cs strzelanie to nie wszystko, dlatego chciałem usłyszeć jakieś ciekawe obserwacje co do tej zmiany. Siła argumentu czy argument siły? Podnosimy poziom tego forum czy go obniżamy?[
Powiedz mi na przeciw jakim przeciwnikom w swojej karierze grał młody a na jakich Norbert? Na jakim poziomie grał młody a na jakim Norbert? jeszcze przytaczanie dwóch spotkań na IEM nie wiem czy się śmiać czy płakać
Mój brat 16 letni jest lepszy od całego OG i Fnatic bo lepszy raiting wykręca
Jak się pośmiać to nic tylko wejść na forum
Ps. Proszę nie piszcie mi na PW zapytania o typy, podziękowań również nie trzeba, wystarczy że kliknięcie reputkę a typy jeśli są to zawsze coś skrobne tutaj.
Nie neguje bo myślę że Outsiders wygra conajmniej jedna mapę, ale mówienie, że Liquid zależy jedynie od Lotysza moim zdaniem mija się z prawdą. 2 ostatnie mecze miał duża pomoc że strony kolegów, a nawet go wręczyli (spotkanie z Spirit, pisałem o tym w swoim poście).Navi vs Outsiders - wygrana Out @2.30
Nie rozumiem dlaczego wszyscy tak faworyzują te navi na pierwszy rzut oka widać że navi już nie jest takie mocne jak kiedyś 3x w tym roku przjechalo się po nich G2, ostatnio wymęczone zwycięstwo z complexity i nipem i wygrana z liquid w którym tak naprawdę wszystko zależy od yakindara i wygrana z cloud9 które aktualnie jest w rozsypce to już nie jest ta drużyna która była z boomblem na pokładzie widać że zmiany zawodników jak narazie za dużo nie wnoszą i chyba czas poszukać prowadzącego. Pisanie że kurs na navi jest zawyzony jest śmieszne na jakiej podstawie ma być zawyzony skoro navi nie jest jakieś super mocne?? To jaki ma być kurs 1.20??
Z drugiej strony Outsiders które jak narazie po zmianie Norberta na Kairona spisuje się bardzo dobrze młody zawodnik bardzo dobrze wpasowal się w drużynę i widać że nie odstaje poziomem a nawet można powiedzieć że ciągnie zespół do wygranych jak dla mnie będzie to wyrównamy mecz ale większe szanse daje drużynie Outsiders a po takim kursie aż żal nie spróbować
Dla mniejszych ryzykantów mapa Out po kursie @1.45 do tasmy wygląda bardzo fajnie
Powodzenia i zieloności.
Z liquid przeważnie jest tak że jak yakindar na dojeżdża na mecz to nikt nie dojeżdża jedynie tak jak napisałeś ostatnio koledzy go wyręczyli ale często się to nie zdarza. A jak już odpali to czasemi ktoś ze składu pójdzie za nimNie neguje bo myślę że Outsiders wygra conajmniej jedna mapę, ale mówienie, że Liquid zależy jedynie od Lotysza moim zdaniem mija się z prawdą. 2 ostatnie mecze miał duża pomoc że strony kolegów, a nawet go wręczyli (spotkanie z Spirit, pisałem o tym w swoim poście).
Outsiders też meczylo się z Complexity i to chyba bardziej niż NaVi. Napewno Jame jest w formie i klika dobrze na snajpie. Wydaje się że jeśli do Simpla dołączy ktoś żeby nie musiał sam ciągnąć tego wózka to zobaczymy spotkanie na miarę półfinału duże to turnieju