No i witam w ESL IEM KATOWICE 2023.
Na początku chcę już podziękować dla chłopaków z góry
Emdojot oraz
HelpBet za wyczerpujące analizy.
No to zaczynamy:
Trochę ogólnikowo, bo szczegółów nie da się wyciągnąć, scena countera diametralnie sie zmieniła, a wraz z nią gracze i zespoły.
Turniej zaczynamy fazą wstępna,
Faza wstępna
- 16 drużyn w drabinkach podwójnej eliminacji
- Mecze otwarcia Bo1
- Wszystkie pozostałe mecze Bo3
- 8 zespołów awansuje do fazy grup
Chciałbym nad znaczyć, że oferta esportowa na
betfanie na prawdę mocno się rozszerzyła i wszystkie typy moje typy tutaj będą się pojawiały z oferty
Betfan.
Na typy długoterminowe:
G2 - dojdzie do finału @ 4.0
Vitality - dojdzie do finału @ 4.0
W skrócie dla mnie dwie najbardziej kompletne drużyny na chwilę obecną. W ogóle G2 jest dla mnie zespołem do podniesienia pucharu już dzisiaj. Potrzebowali czasu po zmianie jks'a i hoxiego teraz zaczyna to grać to chodzi i to bardzo ładnie.
Vitality - doświadczenie graczy, oraz zywoo i sphinx w wspaniałej dyspozycji, jeden z lepszych prowadzących apeX. Drużyna turniejowa, wiemy jak odpala się apex i jak reaguję na publiczność.
Dzień I . 2023-02-31
Sprout - OG @ 1.50 wygrana OG
Spotkanie bo1 godzinia 14.45
Dla mnie największe value dnia jutrzejszego, Sprout od 2 lat nie potrafią zbudować stabilnego zespołu, tylko ciągle występują roszady w zespole. Już kilka razy spotkałem się że buki wystawiają Sprout w roli faworyta, lub doga z zaniżonym kursem totalnie, ich winrate nie powala, a weźmy pod uwagę że oni praktycznie ciągle grają z zespołami 30+,40,50+. Nie widzę ich totalnie i nigdy nie widziałem. OG kompletna drużyna gdzie na prawdę w styczniu pokazała że grać potrafi i ma kim. F1KU polak w katowicach na pewno będzie czuł się dobrze, degster energiczny snajper drużyny nie raz ratował drużynę z opresji, nexa doświadczenie, mimo wieku nadal skill w łapie siedzi, flamez młodziutki energcziny i agreswny, odstający w mojej ocenie neofrag, F1KU też nie jest w znakomitej formie, ale wiemy że jak mu siada to siada wszystko. Dla mnie OG szybkie 3:0 mogą powalczyć dalej, są w trybie turniejowym, świeży camp, świeży blast którego rozgrywali kilka dni wstecz, na pewno komunikacyjnie i strategicznie zespół podbudowany i poprawiony.
MIBR - NIP @ 1.88 +5,5 rund MIBR
NIP? takie kursy ? no nie wiem. To nie ten sam NIP co kiedyś, dla mnie znalezienie się tam aleksiba z g2 (cieszę się że go wyrzucili, bo niszczył im grę), to sensacja, teraz gra w NIP. Prowadzący niby jeden z lepszych w Europie, nie sądze. Skillowo straszny. Brollan nie jest tym samym brollanem co kiedyś, komunikacyjnie na blaście pokazywali ze jest bardzo słabo. MIBR to mibr zawsze, ogrywani w swoich brazylijskich no name ligach, drużyna z potencjałem, drużyna mocna zespołowo i jak to drużyna brasylijska mocno skillowo i mega agresja, co może zaskoczyć słabo taktycznie przygotowane NIP.
Wszystkich serdecznie zapraszam do udziału w konkursie i udzielania się w temacie. Dla mnie osobiście początek na spokojnie, zobaczymy co drużyny sobą reprezentuję, nie szukam dogów, bo są nim dziś wszyscy, faworyci może są, ale nie widzę dominacji jednej z drużyn na dziś dzień. Skupmy się na fazie początkowej i zobaczymy kto usiądzie na IEMIE w fazie kolejnej.
Dziękuje
Betfan i
Waldi1979 za zorganizowanie konkursu.
KONKURS W PULI NAGRODY O WARTOŚCI 200PLN I PUNKTY REPUTACJI.
INFO: https://forum.bukmacherskie.com/forums/iem-katowice-2023.819/