Hej, mam pytanko czy możecie mi podpowiedzieć czy jestem na przegranej pozycji czy jednak coś mogę zdziałać. Chodzi o buchmachera go plus bet. Za polecenie znajomego dostałem freebet 50zł. Postawiłem za niego mecze, zakład był normalnie aktywny i wygrałem 15tys złotych. Pieniądze te normalnie zasiliły moje saldo depozytowe i chciałem je wypłacić jednak na następny dzień buchmacher wystawił korektę i mi anulował moją wygraną twierdząc, że przekroczyłem limit wygranej i wynosi on maksymalnie 2279zł. W regulaminie oferty powitalnej:
nie widzę by była o tym wzmianka. Odesłał mnie do innego regulaminu:
Tutaj owszem jest o tym wzmianka ale po 1 każdy buchmacher jak coś nie spełnia wymogów to blokuje możliwość postawienia zakładu. A po 2 to nie powinno być tej informacji w głównym regulaminie promocji? Nie widzieli przez tydzień, że postawiony jest zakład z freebetu który według nich nie spełnia roli? Jeszcze weryfikowali mój zakład bo pytałem czy może zakończyć się w niedziele więc spojrzeli na niego i mnie nie poinformowali, że coś jest nie tak.
Regulamin promocji "Przyjdź z kolegami" - goplusbet.pl - Zakłady bukmacherskie
Regulamin promocji "przyjdź z kolegami". Zapoznaj się z jej warunkami
www.goplusbet.pl
Oficjalny komunikat 2/12/2022 - Zakłady bukmacherskie
Oficjalny komunikat odnośnie freebetu tj. "darmowego zakładu" w serwisach GO+bet.
www.goplusbet.pl