etoto szybko wywalilo z oferty.Tematu żadnego ogólnego nie znalazłem, to postanowiłem tutaj zamieścić mój typ na jutrzejszy turniej w Bahrajnie Jak coś się pojawi to ewentualnie przerzucę.
Z niecierpliwością czekałem na kursy przeciwko miejscowym zawodnikom i mnie nie zawiodły. Bardzo bardzo ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje na temat statystyk zawodnika z Bahrajnu, jedyne rzeczy do który się dokopałem to zdjęcia z kwalifikacji z tablicami punktowymi, oraz starsze wyniki, które mogą być nieaktualne. Ciekawe jest natomiast to, że Yusuf mecz finałowy w kwalifikacjach przegrał 7:0 z jutrzejszym przeciwnikiem Claytona, a o nim jest już trochę więcej informacji. Wystąpił między innymi na Asian Championship, gdzie odpadł w grupie grając na średniej ~73.
Pokaż załącznik 25817
Wcześniejsze mecze między innymi na mistrzostwach Egiptu również grał na średniej w okolicach 70, jeśli ktoś taki z jutrzejszym przeciwnikiem Smitha wygrywa swoje oba mecze gładko 7:0 (w grudniu) i 7:3 (w lipcu), to dlaczego nie mistrz świata, który nawet na sporym rozluźnieniu nie powinien zejść poniżej średniej ~85-88
Szanse oceniam na co najmniej 50-60%, a kursy w okolicach 5 u polskich bukmacherów to dla mnie spora promocja, dla porównania taki unibet ma już na 6:0 2,75. Kursy na polskich na pewno niedługo będą spadały. Polecam!
Pokaż załącznik 25820 Pokaż załącznik 25818
Typ
Michael Smith wygra 6:0 @4,75 superbet 4,60 etoto itd
Michael Smith -4.5@1,80
Yusuf Abdulnaser under 0.5 180 @1,90
Podobna sytuacja jest u Claytona, tylko jego przeciwnik od czasu do czasu potrafi zaskoczyć np. taką 13/14 lotką, jednak tak czy tak kursy 6 na 6:0 na polskich bukmacherach mocno przesadzone.
Clayton 6:0 @6 superbet
zagrałem for fun dubla teraz trzeba trzymać kciuki, żeby Clayton lega stracił, ale dla Ciebie lepiej jak nie więc trzymam za 6-0Tak, ale między innymi superbet cały czas przyjmuje, na unibecie już do 2.25 spadło zaraz będzie można kontrować po ~1.80 na +5.5
Pokaż załącznik 25821
Świetny call, pozostaje tylko niedosyt sześciu nietrafionych podwójnych, bo wypłata mogła być 3 razy większaTematu żadnego ogólnego nie znalazłem, to postanowiłem tutaj zamieścić mój typ na jutrzejszy turniej w Bahrajnie Jak coś się pojawi to ewentualnie przerzucę.
Z niecierpliwością czekałem na kursy przeciwko miejscowym zawodnikom i mnie nie zawiodły. Bardzo bardzo ciężko znaleźć jakiekolwiek informacje na temat statystyk zawodnika z Bahrajnu, jedyne rzeczy do który się dokopałem to zdjęcia z kwalifikacji z tablicami punktowymi, oraz starsze wyniki, które mogą być nieaktualne. Ciekawe jest natomiast to, że Yusuf mecz finałowy w kwalifikacjach przegrał 7:0 z jutrzejszym przeciwnikiem Claytona, a o nim jest już trochę więcej informacji. Wystąpił między innymi na Asian Championship, gdzie odpadł w grupie grając na średniej ~73.
Pokaż załącznik 25817
Wcześniejsze mecze między innymi na mistrzostwach Egiptu również grał na średniej w okolicach 70, jeśli ktoś taki z jutrzejszym przeciwnikiem Smitha wygrywa swoje oba mecze gładko 7:0 (w grudniu) i 7:3 (w lipcu), to dlaczego nie mistrz świata, który nawet na sporym rozluźnieniu nie powinien zejść poniżej średniej ~85-88
Szanse oceniam na co najmniej 50-60%, a kursy w okolicach 5 u polskich bukmacherów to dla mnie spora promocja, dla porównania taki unibet ma już na 6:0 2,75. Kursy na polskich na pewno niedługo będą spadały. Polecam!
Pokaż załącznik 25820 Pokaż załącznik 25818
Typ
Michael Smith wygra 6:0 @4,75 superbet 4,60 etoto itd
Michael Smith -4.5@1,80
Yusuf Abdulnaser under 0.5 180 @1,90
Podobna sytuacja jest u Claytona, tylko jego przeciwnik od czasu do czasu potrafi zaskoczyć np. taką 13/14 lotką, jednak tak czy tak kursy 6 na 6:0 na polskich bukmacherach mocno przesadzone.
Clayton 6:0 @6 superbet
widać o ile mylił się na podwójnej 2 by zakończyć mecz
Tu są jakieś inne zasady? Dlaczego po trafieniu singlowej 20 nie schodził na d10
Miał 60 do końca, bardziej pytanie po co rzucał w kierunku d20 ten pierwszy rzut, chyba że miała być 20 a rzucił nad tarczeTu są jakieś inne zasady? Dlaczego po trafieniu singlowej 20 nie schodził na d10
Nawet na to nie wpadłem, że gość celował w 20 i aż tak się pomyliłMiał 60 do końca, bardziej pytanie po co rzucał w kierunku d20 ten pierwszy rzut, chyba że miała być 20 a rzucił nad tarcze