Zaksa to cień drużyny a Trentino walczyło jak równy z równym z Perugia,tutaj wejda zmibilizowani aby ograc triumfatora LM i zdobędą pewnie 3 pkt bez żadnych kłopotów3.90 na zakse to moim zdaniem odlot bukmacherów . Wiem ze Kędzierzyn sezon mają raczej kiepski ale powoli wracają na lepsze tory i mają już 7 wygranych pod rząd. W dodatku Trentino też nie pokazuje niewiadomo jakiej gry , mają ostatnio 2 porażki z rzędu w lidze A wcześniej podobnie jak zaksa stracili seta z karlovarsko. Oczywiście Trentino jest tutaj jakimś faworytem ale moim zdaniem o wiele mniejszym niż pokazuje kurs
Co sądzicie o dzisiejszym meczu . Dvolleys vs Ankara? Moim zdaniem 1.90 na gospodarzy to lekka przesada. Już przed meczem z Zawierciem uważałem że są niedoceniani A obraz meczu jeszcze bardziej mnie w tym utwierdził. Może nie zachwycający ale szeroki i dość solidny skład, pewnie też radza sobie w lidze. Halbank to juz nie ten sam halbank co kilka lat temu . Skład oparty na nemirze i w większości turkach z których części nawet nie ma na Wikipedii . Do tego volleys u siebie
Ogólnie to to samo można napisać na temat Niemców, zbieranina melepet bo z 24-21 oddać seta to trzeba mieć doświadczenie w kobiecej siatkówce w Tauron Lidze.Co sądzicie o dzisiejszym meczu . Dvolleys vs Ankara? Moim zdaniem 1.90 na gospodarzy to lekka przesada. Już przed meczem z Zawierciem uważałem że są niedoceniani A obraz meczu jeszcze bardziej mnie w tym utwierdził. Może nie zachwycający ale szeroki i dość solidny skład, pewnie też radza sobie w lidze. Halbank to juz nie ten sam halbank co kilka lat temu . Skład oparty na nemirze i w większości turkach z których części nawet nie ma na Wikipedii . Do tego volleys u siebie
A Kovacevic zagra? Bo zszedł w ligowym meczu z kontuzja. Jesli nie zagra to kursy dobrze wystawioneMontpellier vs Friedrischafen 2 1,90. STS
Polecam to grać bo wydaje mi się że kursy przestrzelone i jeszcze spadną. Friedrischafen po 4 meczach ma 8 pkt na koncie.
Wygrali 2 mecze z Vojvodiną , jeden mecz z Montpellier a przegraną zanotowali z jednym z faworytów tegorocznych rozgrywek czyli Jastrzębskim Węglem a i nawet z nimi udało im się ugrać seta. Poza tym Friedri od lat jest solidnym średniakiem.
Ale najwazniejsza motywacja dla typu to fakt, że Montpellier jest w katastrofalnej formie, nie radzi sobie nawet w przeciętnej lidze francuskiej (może tylko trochę lepszej od niemieckiej). Zajmuje tam 8 miejsce a na ostatnie 5 meczy ligowych przegrali 4 - i dopiero ostatni mecz to przełamanie. W lidze mistrzów wcale nie lepiej, zaledwie 1 pkt na koncie.. gubią punkty ze wszystkimi...
I teraz trzeba podkreślić jeden fakt który może spowodować zawahanie przed typem - Friedri ma teoretycznie już autostradę do awansu i być może bukmacherzy uważają że nie potraktują tego meczu poważnie. Ponieważ Vojvodina jeszcze ma matematyczne szanse na awans to myślę że Niemcy nie oddadzą tego meczu a jednak pójdą na całość i go wygrają tym bardziej że Montpellier juz praktycznie bez zadnych szans na awans i uwazam ze powinni skupiac sie juz bardziej na lidze
Edit bez większej analizy
Zawiercie 1.90 - dla mnie drużyna polka wyzej . Czołowa drużyna mocnej plusligi z halbankiem którzy mają nemira i długo nic. Mecz o 1 miejsce więc nikt nie odpuści .
Roselare 5.50 - uwazam że Tours jest faworytem ale nie aż takim . Jakimiś potentatami to oni nie są A kurs taki dlatego że w pierwszym meczu było 3 0. Mimo to roeselare wygrywa totalnie wszystko u siebie w lidze A i z lube wygrali seta . Dzieli ich 1 pkt w lidze mistrzów i to może być mecz o awans .personalnie to moim zdaniem nie ma tu aż takiej przepaści jak wskazuje kurs, z drobne można
Roselare nawet mnie zaskoczyło, kurs był z kosmosu. Zabrakło Zawiercia do kompletu i nie mogę tego przebolec bo mieli swoje szanse ;/Montpellier vs Friedrischafen 2 1,90. STS
Polecam to grać bo wydaje mi się że kursy przestrzelone i jeszcze spadną. Friedrischafen po 4 meczach ma 8 pkt na koncie.
Wygrali 2 mecze z Vojvodiną , jeden mecz z Montpellier a przegraną zanotowali z jednym z faworytów tegorocznych rozgrywek czyli Jastrzębskim Węglem a i nawet z nimi udało im się ugrać seta. Poza tym Friedri od lat jest solidnym średniakiem.
Ale najwazniejsza motywacja dla typu to fakt, że Montpellier jest w katastrofalnej formie, nie radzi sobie nawet w przeciętnej lidze francuskiej (może tylko trochę lepszej od niemieckiej). Zajmuje tam 8 miejsce a na ostatnie 5 meczy ligowych przegrali 4 - i dopiero ostatni mecz to przełamanie. W lidze mistrzów wcale nie lepiej, zaledwie 1 pkt na koncie.. gubią punkty ze wszystkimi...
I teraz trzeba podkreślić jeden fakt który może spowodować zawahanie przed typem - Friedri ma teoretycznie już autostradę do awansu i być może bukmacherzy uważają że nie potraktują tego meczu poważnie. Ponieważ Vojvodina jeszcze ma matematyczne szanse na awans to myślę że Niemcy nie oddadzą tego meczu a jednak pójdą na całość i go wygrają tym bardziej że Montpellier juz praktycznie bez zadnych szans na awans i uwazam ze powinni skupiac sie juz bardziej na lidze
Edit bez większej analizy
Zawiercie 1.90 - dla mnie drużyna polka wyzej . Czołowa drużyna mocnej plusligi z halbankiem którzy mają nemira i długo nic. Mecz o 1 miejsce więc nikt nie odpuści .
Roselare 5.50 - uwazam że Tours jest faworytem ale nie aż takim . Jakimiś potentatami to oni nie są A kurs taki dlatego że w pierwszym meczu było 3 0. Mimo to roeselare wygrywa totalnie wszystko u siebie w lidze A i z lube wygrali seta . Dzieli ich 1 pkt w lidze mistrzów i to może być mecz o awans .personalnie to moim zdaniem nie ma tu aż takiej przepaści jak wskazuje kurs, z drobne można
ruskie zarowno wjechały jak i grały.Anna Lazareva oraz Arina Fedorovtseva - dwie podstawowe zawodniczki pochodzące wiadomo skąd i jak wszyscy wiemy pewni r*****ie mają zakaz terytorialny i zakaz wjazdu do Polski.
No okej i co w związku z tym? Miały tureckie paszporty, więc wychodzi iż mogły wjechać, a że CEV ma swoje zasady to pomijając. Cale środowisko siatkarskie w PL było zdziwione tymruskie zarowno wjechały jak i grały.