mnie po 3 tygodniach zlimitowali w pin-up bet a właściwie to po jednym idealnym dniu. Tak czy siak dobrze ich wspominam i można było grać zakłady po kilka razy jak to w tych softach bywa.
sportsbet.io - możesz jeszcze tutaj spróbować, hinduskie ligi (bengaluru II, taką drużynę obstawiałem) za kilkaset USDT przyjmowali i można było grać kilka razy z tego co pamiętam. Zlimitowali mnie wtedy, ale ja grałem mecz, który już się zakończył (niektóre zakłądy zwrot, niektóre jako wygrane
lol) i dostałem limit na rynek piłki nożnej, na resztę rynków nie mam limitów, ale nie gram tam już. Jest to bukmacher na bitcoiny i altcoiny. Niestety nie pokazuje maksymalnych stawek także musiałbyś się zapytać kogoś to aktualnie tam gra.
edit: jak z pin-up bet będziesz wypłacał to chyba poniżej 5k pln kwoty ekspresowo wypłacają a wyższe już dłużej z tego co pamiętam, ale mogę się mylić.
edit2: jakie ja mam dziury hehe... TY chcesz grać kupony a w tym sofcie (pin-up bet itp.) jak chcesz grać kupony to jest większy limit na wygraną netto
edit3: na bank tak jest z tym większym limitem przy graniu kuponów
edit4: dobra łatam ostatnią dziurę, chyba xD jeszcze 18bet pozwalał na stawki jakie grasz i pokazywał maksymalne stawki na bet. Tzn. mi pozwalał... ale są różne opinie... i to było w 2020. Teraz nie sprawdzę, bo wszędzie tam mam limit 0zł w bukach należących do shark777? Plus przy graniu kuponów (zakłady akumulowane) był taki, że mogłeś je grać kilka razy i kurs nie spadał. To wszystko, ale musisz się zapytać kogoś kto tam aktualnie gra...