piotrex007
Użytkownik
Kolejny rok dostałem od nich na urodziny freebet, ale ostatnio było to na kwotę 100zł, w tym roku 155zł udało się z tego zrobić 500zł i chciałem wypłacić. Tylko pojawił się klops - ostatnio wpłacałem tam przez ecopayz, które teraz jest niedostępne. Mogę tylko na konto bankowe, chyba że wpłacę inną metodą i wtedy ją odblokuje do wypłaty. Teraz mam zagwozdkę, jak to rozegrać.
1. Jest Jeton, ale jak potem będę miał na nim kasę, to da radę jakoś to przetransferować na Revolut?
2. Mogę też wpłacić przez Revolut za pomocą karty wirtualnej MasterCard, ale czy potem przejdzie wypłata na tę kartę?
3. Jest też opcja na kartę Paysafecard MasterCard, którą mam normalną, plastikową. Ten sposób by mi najbardziej odpowiadał, ale nie wiem, jak będzie z wypłatą, bo u polskich buków wpłaty bez problemu, ale nie mogłem na nią wypłacić, bo pojawiały się jakieś problemy z kartami MasterCard
Macie jakieś doświadczenia/rady, jak to najlepiej ogarnąć?
1. Jest Jeton, ale jak potem będę miał na nim kasę, to da radę jakoś to przetransferować na Revolut?
2. Mogę też wpłacić przez Revolut za pomocą karty wirtualnej MasterCard, ale czy potem przejdzie wypłata na tę kartę?
3. Jest też opcja na kartę Paysafecard MasterCard, którą mam normalną, plastikową. Ten sposób by mi najbardziej odpowiadał, ale nie wiem, jak będzie z wypłatą, bo u polskich buków wpłaty bez problemu, ale nie mogłem na nią wypłacić, bo pojawiały się jakieś problemy z kartami MasterCard
Macie jakieś doświadczenia/rady, jak to najlepiej ogarnąć?