1. Tak na szybko: bestbet, totolotek, pzbuk, noblebet, betfan, superbet. Niektóre są jak dla mnie po prostu ogólnie słabe, niektóre robiły dziwne problemy jak przeciąganie wypłat albo blokowanie dostępu do jakiegokolwiek bonusu. Chociaż tu każdy może mieć swoje preferencje po prostu.1. Wymień ich. Chętnie posłucham również dlaczego tak uważasz.
2. Nie ma innych opcji wpłaty, nie ściemniaj jest tylko P24 - a to, że p24 daje opcje na blik i współpracuje z dotpay nic nie zmienia.
Nie ma portfeli jak Skrill, nie ma innych alternatyw. Nie ma podpięcia karty.
3. Nie można łączyć? ŻENADA. Jaki buk daje takie ograniczenia? Wszędzie można łączyć wszystko ze wszystkim.
Tylko takie KRZAKI jak betx wprowadzają dziwactwa typu to.
4. Z video już trudno - zgodzę się, mało kto ma. Ale byłoby to jakieś wyrównanie strat z poprzednie punkty....
5. Jak dla ciebie okres oczekiwania na uruchomienie bonusu 3 dni jest w porządku, to nie było tematu. Nawiasem mówiąc wszędzie indziej, spełniasz wymagania na bonus - dostajesz go z automatu
Ale każdy gra gdzie lubi. Jak lubisz być naciągany na kasę, i pozbawiony wszystkich możliwości które dają inni, to proszę, siedź na betx. Ale to trochę jak pojechać na morze i brodzić w wodzie po kostki
2. Ja używam tylko blika do wpłat więc w praktyce nie sprawdzałem ale przy wpłacie wyświetlają się np karty revolut, visa, mastercard. Skrill akurat nie ale niewielu buków go ma.
3. sts, fortuna
4. Moim zdaniem mają pewne zalety które wyrównują, właśnie np. lepsze freebety, limity, kursy tak jak mówi aronek
5. O ile buk przyznaje bonus w terminie takim jaki wcześniej określił to dla mnie jest w porządku.
A mógłbyś rozwinąć co rozumiesz przez bycie naciąganym na kasę? Jak miałeś taka sytuację to się nią podziel, jeśli faktycznie miała miejsce to jak najbardziej przyznam rację