No nie wydaje mi się, że z Christensonem będą bez szans. Szczególnie, że nas zdemolowali w półfinale VNLJak nie przegramy w głowach to USA bez szans.
Tak i Polacy zdecydowanie olali mecz półfinałowy, bo po co grać o 1 mln $, gdzie za Mistrzostwo Świata jest dużo mniej...W tej lidze narodów która była sparingami przed najważniejszym turniejem sezonu?
Tak i mam prawo do takiego zdania. Uważam, że jeśli zagra Christenson to mecz będzie na noże i koniec końców będą mogli żałować, że nie wybrali łatwiejszej drogi do strefy medalowej. Oby tak się nie stało.Według Ciebie mieliśmy już przegrać w grupie gdzie to Amerykanom bardziej zależało.
HmmmPanowie w 1/8 widzicie jakąś niespodziankę ? Bo dla mnie to wygląda, że sami faworyci powinni dać radę... Co może zawalić ?
A ja widzę to zupełnie inaczej.Hmmm
Ja widzę 3 kandydatów do ewentualnej niespodzianki (patrząc na kursy bukmacherów), Niemców, Argentynę i Ukrainę. Żadna z tych drużyn faworytem nie jest oczywiście, ale myślę że te drużyny mają największe szanse żeby odprawić faworytów
Niemcy vs Słowenia, nie widzę tutaj aż takiej przepaści pomiędzy tymi drużynami, jakby to sugerowały kursy . Oczywiście ciężko się gra w Słowenii przy hali pełnej kibiców, ale myślę że Niemcy powinni powalczyć, bardziej niż w fazie grupowej.
Argentyna też może powalczyć z niestabilną Serbią. Tutaj jednak dużo zależy od tego czy podstawowy przyjmujący Palacios będzie grał (kontuzja na Memoriale H. Wagnera). Obecnie mają trochę dziurę na drugim przyjęciu, jak Palacios zagra to nie będę zaskoczony żadnym wynikiem.
I na koniec Ukraina, ciekawy średniak z wyrównanym składem. Holandia troszkę drużyna jednego zawodnika, Nimira. Zobaczymy jak mu pójdzie ten mecz, jeżeli się trafi słabsza dyspozycja to wszystko możliwe. Dodatkowo spory kłopot na rozegraniu w Holandii, Keemink bardzo kiepsko wystawia. Ogólnie nie jestem fanem tej drużyny, uważam że bukmacherzy ją często przeceniają, i wg mnie Ukraina ma spore szanse.
A pokaż proszę swój typ na ten mecz, nie mogę znaleźć.Totalna kompromitacja ekspertów od tych analiz na Kubę. Warto zapamietac nicki.
Nie żyję VNLA ja widzę to zupełnie inaczej.
Mordo trochę żyjesz jeszcze VNLem z tą analiza.
Słowenia ma autostrade do półfinału i to wykorzysta. Jak przyszedł Cretu zaczął żyć na ławce i z kibicami tego Słowenii było trzeba, zawodnicy żyją też się bawią, jest chemia. Niemcy jak frajerzy przegrali sety z Francją i wiać, że mental padł. Poza tym są tutaj słabi. Słowenia ich podobnie sklepie jak w grupie.
Są w mega gazie jakby nie milimetry przy ataku Earwina o paluszek to by skończyli rundę zasadniczą z 9pkt.
Argentyna może powalczyć, ale widać, że niemafory, słaba chemia, kontuzje, oni już swoje wygrali brąz na IO. Serbia w grupie nie miała jakiś wymagających przeciwników tak jak myślałem nikt nie miał podjazdu.
Jakiś oszołom ustawiał terminarz, bo mają teraz chyba 7dni przerwy. Sądzę, że spokojnie wygrają z Argentyna.
Ukraina przereklamowana , jedzie na fejmie, że ugrała 2sety z Polską jak jeszcze byliśmy w okresie przygotowawczym. Obstawiam na czarnego konia za ten wyczyn . Dla mnie to jest średnia, za to Holandia widać postęp, forma jest i napewno powrót z 0-2 z Arg dal im kopa. Nie ciągnie, ale reszta też pozytywnie wygląda i na spokojnie Ukrainę przejdą.
Według mnie do ćwiartki awansują: Polska, USA, Serbia, Brazylia, Słowenia, Holandia, Włosi i Francja.
Jak ktoś z tej 8 wypadnie to będzie dla mnie duża niespodzianka.