Nie masz konta w Fortunie, nic straconego - załóż je wchodząc na efortuna.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
[/POSTCOL][/POSTCOL]
Ja jestem z tych co grają na value i procentowe szanse , szukam jakiejś przewagi z własnego doświadczenia które juz mam spory czas bo i nie mało gram, a jeżeli ci sie nie podoba to nie czytaj, graj pod swoje analizy rozumiem każdy ma swój sposób .Pozdro bez spinyCzy można prosić o zrobienie regulaminu gdzie posty bez jakiejś poważnej analizy będą kasowane? Wyjątkiem oczywiście mogą być zaawansowani typerzy, ale nie ktoś kto pisze o tym jak powyżej.
Nie zgodzę się. Nie co do West Hamu, który w tamtym sezonie grał mocno w LE, gdzie odpadli dopiero w półfinale ze zwycięskim Eintrachtem (1:3). Moyes, gra w tych pucharach bo wie, że to jedna z niewielu szans na trofeum bądź awans do Europejskich Pucharów. Ponadto pisanie, że gol gości jest bardzo prawdopodobny, to pisanie na wyrost. Jasne, może im się uda zdobyć bramkę, po jakimś SFG czy głupim karnym albo jakiejś odbitce, ale gol drużyny z Danii raczej mniej niż bardziej prawdopodobny moim zdaniem. W West Hamie nie grają parodyści tylko całkiem solidnie złożony blok obronny. Wg mnie kurs nie jest promocją, ale jeśli tak uważasz to graj, tylko nie wprowadzaj ludzi w błąd, że jest to bardzo prawdopodobne - tym bardziej, że zapewne jak i ja i większość forum nie masz bladego pojęcia jak gra Viborg.Awans powinni wywalczyć bez większych komplikacji, jednak gol dla gości wg. mnie jest bardzo prawdopodobny. Kurs warty tego, aby podjąć ryzyko. Dodatkowo utarł się już w świadomości stereotyp o podejściu Anglików do pucharów drugiej/trzeciej kategorii.
To nie jest kwestia tego co komu się podoba, dział dedykowany jest typom popartym analizą i takie należy umieszczać w tym temacie.Ja jestem z tych co grają na value i procentowe szanse , szukam jakiejś przewagi z własnego doświadczenia które juz mam spory czas bo i nie mało gram, a jeżeli ci sie nie podoba to nie czytaj, graj pod swoje analizy rozumiem każdy ma swój sposób .Pozdro bez spiny
Samego typu nie neguje, bo Rapid prawie solo jest w stanie pokryć linie, ale czy kolega sprawdził, że w pierwszym meczu u siebie runde wcześniej z tych 18 rożnych aż 15 nabił Konyaspor, a w rewanżu z tych 15 aż 12 nabił Konyaspor, który suma sumarum odpadł? Vaduz i tu i tu miał po 3 rożne. Jak dla mnie mało.Vaduz - Rapid W.
powyżej 10.5 rzutów rożnych 1.95
fortuna
Ja dzisiaj ze swojej strony polecam ten typ, Vaduz w pierwszym meczu u Siebie runde wczesniej 18 rożnych, w rewanzu 15 (łącznie) dzisiaj mysle ze ta linia 10.5 będzie również pokryta.
No wlasnie tym tropem szedłem że to goście nabiją te rogi. niestety rogów jak na lekarstwo. przepraszam mocno za ten typ.Samego typu nie neguje, bo Rapid prawie solo jest w stanie pokryć linie, ale czy kolega sprawdził, że w pierwszym meczu u siebie runde wcześniej z tych 18 rożnych aż 15 nabił Konyaspor, a w rewanżu z tych 15 aż 12 nabił Konyaspor, który suma sumarum odpadł? Vaduz i tu i tu miał po 3 rożne. Jak dla mnie mało.