U
0
Usunięty użytkownik 172435
Gość
TakCzy za Pepe jest dzisiaj stosowane zz?
TakCzy za Pepe jest dzisiaj stosowane zz?
Tak pojedzie w 4 biegu, jeśli mu nie wyjdzie to w każdej chwili może wejść Fricke czy Buczek. To najlepsze rozwiązanie jakie mogło być.Wg zapowiedzi Falubaz idzie drogą Grudziądza i Tonder jako Z/Z ma jechać.
W którym miejscu śmieje się z juniorów Gniezna ? Moze powiesz ze to nie prawda że Czapla ma problemy z płynna jazdą?Ostrów ostatnio mocno rozczarował, ale żyjemy Myślę, że kurs na Gniezno jest moooooocno przesadzony.
Proponuję
Gniezno - Krosno 1 STS @ 5,95
Gniezno - Krosno handi na 1 +8,5 Fortuna @ 1,97
Gniezno 41 u siebie raczej ogarnie. Myślę, że bez problemu. Wielu, tak jak kolega wyżej, śmieje się z Czapli i Studzińskiego. Czapla ma.problem z płynną jazda, w takim razie juniorzy, którzy do Gniezna przyjeżdżają jako goście mają jeszcze większy problem. Suchy i Antonio są po kolejnych konsultacjach z nowym, mocno rozbijającym się na rynku tunerem, który pochodzi z... Gniezna.
Myślę, że to zaprocentuje. Ponoć silniki od niego ma także Ernest Koza.Jesli chodzi o gości, Musielak, to nie ten sam zawodnik co rok temu, Karczmarza i Milika na tym torze nie widzę. Zobaczymy, szukam tu szansy i widzę value
Już wycofane, ewidentny błąd buka, nie wiem jak tam u nich w regulaminem w takim przypadku, ale możliwe że pójdzie zwrotStudziński - Karczewski (+0.5) - 2 @2.20 Ewinner
Dla mnie to małe nie porozumienie. Przy remisie punktowym zaklad nam wchodzi a Kurs 2.20. Linia wystawiona na Karczewskiego na STS to 4.5, natomiast studzinskiego 2.5 więc ewinner pomylił się ostro w obliczeniach. Dwa razy zmierzą się dziś bezpośrednio z sobą nawet jeśli Karczewski raz mialby przegrać z Studzińskim to i tak bieg 7 ma dużo łatwiejszy niż Studziński Który jedzie w biegu 6. Karczewski jest na ten moment dużo lepszym juniorem niż Studziński. Jedynym atutem studzinskiego jest wlasny tor i to na tyle.
Jeśli Czapla zdobywa punkty, a ma problemy z jazdą, to co powiesz o innych juniorach? O tych, z którymi wygrał?W którym miejscu śmieje się z juniorów Gniezna ? Moze powiesz ze to nie prawda że Czapla ma problemy z płynna jazdą?
A widzisz na kim Czapla zdobywal punkty? Zresztą dziś zobaczymy tą jego piękną jazdę.Jeśli Czapla zdobywa punkty, a ma problemy z jazdą, to co powiesz o innych juniorach? O tych, z którymi wygrał?
Tak off top kolego, bo warto dbać o poprawność naszej pięknej polszczyzny:
Śmieje - jeśli mówisz o sobie, w pierwszej osobie liczy pojedynczej to smiejĘ
Przed "że" stawiamy przecinek... O taki znak ","
Dalej nie będę cytował, ale nie "nie porozumienie" tylko nieporozumienie...
Nie " z sobą" tylko ze sobą...
Nie "z Studzińskim" tylko ze Studzińskim
A przed "który" stawiamy przecinek ","