>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

eWinner 1. Liga Żużlowa w szonie 2022

Status
Zamknięty.
W 5,4K

Wfan

Użytkownik
Ja probuje
Przyjemski - Karczewski typ : Przyjemski -2 @1.90 bet365 na tym torze sukcesem bylo dojechac do mety dla juniora

Obaj bardzo utalentowani ale poki co Przyjemski to polka wyzej. Karczewski dopiero od tego sezonu zaczal prawdziwe sciganie i brakuje mu jeszcze troche do juniora z Bydgoszczy.
Jada 2 biegi bezposrednio ze soba wiec mysle ze Przyjemski zrobi minimum te +2 i jeszcze musialby cos dorzucic extra. Jest taka mozliwosc , jesli nie w swoim biegu z seniorami , a ma tam Karczmarza przykladowo , to jadac w zastepstwie za Michailova lub Koniecznego.

Ostatnia edycja:
M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
Ja na dziś wybrałem tylko jedno zdarzenie, które można skleić w jakimś dublu:

Milik (Krosno) over 8,5 pkt 1.60 (fortuna i sts) - mecz dziś o 20:30. 10 pkt

Milik jedzie u siebie z łatwym numerem 11 (w drugiej części meczu jedzie na trzech juniorów).

Biegi Milika:
1 Jeleniewski, Musielak, Bjerre, Milik
5 Milik Bjerre Karczmarz Michajłow
10 Przyjemski Milik Zagar Karczmarz
12 Miedziński Sadurski Konieczny Milik

Milik ma tylko trudny pierwszy wyścig, gdzie może zdobyć 1 pkt. Później powinno być z górki i na drugiej lini gości i na słabszym koledze z pary powinien punkty robić :). Linia 8.5 nie jest wygórowana i powinna być ustawiona o punkt lub nawet dwa wyżej.

Powodzenia!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +787
Z 5,6K

zabix00

Użytkownik
Nie wiem dlaczego jest kurs na lebiedieva 1.95 z bjerre. Lebiediev nie ma aż tak ciężkich biegów jak bjerre. Dla mnie bjerre niestabilny, a Lebiediev forma Ok, zwłaszcza w Krośnie. Dodam, ze ma biegi tez z młodzieżówce, wiec Bjerre może mieć ciezko go pokonać pktami.

✅✅✅✅✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +304
barti2000 763,2K

barti2000

Znawca - Siatkówka
Jeleniewski over 4,5 @1,94 sts

Bardzo niska linia na Jelenia. Daniel zna bardzo dobrze ten tor, bo jeździł w Krośnie przed pobytem w Bydgoszczy. Biegów Jeleniewski dziś nie ma zbyt trudnych. Na innych bukmacherach jest linia wyższa. Myślę, że warto wykorzystać tą linie i ten kurs. Nie zdziwię się jak typ wejdzie już po 2 biegach.

Otrzymane punkty reputacji: +517
BanksyGA 212,1K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Kai Huckenbeck powyżej 11,5 @1,70 - ewinner

Dodaje: Huckenbeck powyżej 11 pkt @1,83 - Forbet

Spora linia, wrzucona prawdopodobnie pod kursy - liczymy wtedy że Huckenbeck pojedzie 6 razy. Co by nie mówić, słabo jeździ w każdym innym miejscu niż u siebie, ale... No taki rozkład biegów, że tu trzeba punkty trzaskać. Start to jest MJJ i ludzie na poziomie drugiej ligi. A Kai własnie głównie przeciwko nim jedzie. 3x Koza, 2x Szlauderbach, 1x Lindbaeck. Raz jedzie właśnie z liderem Gniezna (pod nieobecność Fajfera) i tutaj 3 punktów nie będzie prawdopodobnie. Ale w każdym innym biegu stawka taka, że punkty muszą wpadać. Landshut potrzebuje zwycięstwa, a do tego jest potrzebny skuteczniejszy Kai na wyjazdach. W przypadku sześciu startów o linię się nie martwię.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1129
Brummie83 38,9K

Brummie83

Użytkownik
R. Tungate poniżej 9.5 pkt 1.83 forbet forbet ZWROT

Ronan obniżył loty w stosunku do poprzedniego sezonu. Brakuje mu dobrych startów. Ostatnio oglądałem jego występ w Szwecji i zawalił mecz Masarnie. W 1 lidze w ostatnich trzech meczach dorobek po 8,8,7 punktów. Co prawda były W i T lecz uważam że dziś ma z kim przegrywać biegi w Krośnie i tej linii nie pokryje.

Dodatkowo:

Start - Landshut 1.60 1 forbet forbet ✅ 52:38

W STS dużo niższy kurs na zwycięstwo gospodarzy 1.37. wiem że Start mocno osłabiony bez Oskara i Petera ale uważam że siły poprostu się wyrównały i zadecyduje obycie i znajomość toru przez gnieźnian.

Polonia (-6.5 pkt.) - ROW 1 1.55 forbet forbet ❌ 45:45

Polonia po sukcesie w Krośnie dziś po raz kolejny uderzy i wygra spotkanie. Zagar, Bjerre oraz Wiktor poprowadzą Polonię do zwycięstwa. Zengota i Lyager znają bardzo dobrze bydgoski tor i jeśli nie zaliczą ekstremalnie dobrego spotkania to Polonia powinna wygrać to spotkanie +10 pkt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +120
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Thungate over 7.5 kurs 1.57 Sts
Zaufam mu poraz kolejny choć nie lubię go stawiać ....idę pod tor powinien mu pasować ale nie może zrobić literki zobaczymy...jakieś 8-9 przewiduje

maniek81 427,3K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Lindbaeck dzisiaj jedzie na nowym silniku, który ponoć spisuje się o niebo lepiej od tego, na którym wcześniej jeździł. Jak przyznaje sam zawodnik, na motorze czuje się znakomicie, ale wciąż szukał, bo sprzęt nie spisywał się jak należy. Teraz zdecydował się na zmianę silnika i po ostatnim treningu jest bardzo zadowolony. W takim razie sprawdzian formy już dziś, choć linie punktowe ustawione przez buków wysoko.

jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
Max Fricke poniżej 11.5 @ 1.65 Totalbet ZWROT

Linia spora ale taka jak przewidywałem. Wczoraj chłop latał ale idealnie spasował mu tor i pole D. Dzisiaj Max ustawiony nie z 5 a z 1 więc x3 z Musielakiem, w 6 z Lebiediewem, w 9 obok Musielaka będzie Szczepaniak, który na suchym i twardym torze pojedzie dobrze. 1 bieg bardzo trudny bo jest Musielak, Milik i Tungate. Jeśli nie zabierze się ze startu obok Musielaka to może już na starcie wlecieć 0-1. x2 w parze solidny Kvech więc może jakieś 1* też wleci. Wczoraj kapitalnie a dziś w stylu Jasona Crumpa myślę, że będzie dużo gorzej i wpadki z seniorami Wilków.

Przynajmniej jeden zawodnik Rybnika zdobędzie 10 punktów @ 2.22 STS Klindt 16 , Lyager 11.

Zakłady dodatkowe więc liczymy wszystkie starty. Mamy trzech gości z Rybnika: Lyager, Zengota i Klindt. Myślę, że ktoś z tej trójki zrobi 10 w 6 i obstawiam Lyagera. Duńczyk w tym sezonie w dobrej formie, wraca dziś na tor na którym chwilę jeździł, zna ścieżki przy bandzie i wie gdzie można się napędzić. Zengota też coś tam pojeździł w Bydgoszczy, Klindt na 1 ligę na wyjazdach też na pewno jest zawodnikiem, który może 10 w 6 zrobić mimo, że rywale bardzo mocni, bo jest Zagar, Bjerre czy Miedziński.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +304
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Para Miedziński -Layeger 2 kurs 2.22 sts
Myślę że kursy przesadzone...i można zaryzykować...Duńczyk zna tor i powinien śmigać...ma też sporo do udowodnienia
Post automatycznie złączony:

M.Hansen under 8.5 kurs 1.75 Fortuna
Łatwy początek ale im dalej w las tym gorzej więc myślę że będzie mu trudno jeśli tylko Gniezno w końcu ogarnie tor i zrobi pod siebie
Koza(+1)-Szlauderbach 1 kurs 1.8 Fortuna
Wrzuciłem to na luźny kupon...chciałem grać Ernesta że lepszy od Lindbaecka ale tu spróbuję...jadą ze sobą bodaj 2 razy zakręci się koło remisu tak sądzę ale ten dodatkowy punkt daje sporo handicapu...pierwszy start Kozy trudny potem będzie się wyrównywać....

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +699
W 5,4K

Wfan

Użytkownik
Hmmm.. Kto tam cisnal zeby byl walkower bez wyprobowania tej nawierzchnii , na pewno nie gospodarze. Przyszli kibice , zawodnicy zjechali i nawet nie wypuscili jednego rajdera na probe skoro gospodarze byli na to zdecydowani??
Dalej smieszne rzeczy w naszej lidze sie dzieja

S 1,9K

Swietlik666

Użytkownik
To już jest śmiech na sali. Na GP zawodnicy skakali jak lekkoatleci na olimpiadzie ,a tutaj tor wizualnie wygląda ok i nawet nie dali szansy spróbować. Falusy oczywiście bali się jechać bo to typowe dla Żyty który wiedział że to będzie ciężki mecz i łatwiej wywieźć walkower .
Kabaret. Antyreklama . Najbardziej żal kibiców

G 35,3K

gkskubik

Użytkownik
Kibice od dwóch godzin na stadionie, spotkania w kiblu, wbijanie śrubokrętów, robienie zdjęć. Nie podjęto nawet zrobienia próby toru... Dla mnie żenada - kolejna już. Dyscyplina niestety się zwija na naszych oczach.

jajs 67,3K

jajs

Użytkownik
To co się dzieje w tym sporcie to jest dramat. Krawaciarze którzy nigdy nie jeździli na żużlu decydują czy będą jechać czy nie. Po kiego ch*ja każą się przebierać zawodnikom i ogłaszają próbę toru, grzeją motocykle i ogłaszają walkower. Tysiące ludzi siedzą w słonecznej pogodzie przez kilka godzin oglądają jadące po torze ciągniki a nie zawodników. Nikt nawet nie sprawdził czy da się jechać czy nie. W Poznaniu dzisiaj tor był tragiczny, gwiazdeczki ponarzekały ale jeździli, nikt nie myślał o odwołaniu. Jutro lunie deszcz w Anglii to żaden gwiazdor się nie odezwie słowem tylko się przebierze i jadą na kopie "po jaja". Po tym co się wydarzyło dziś w Krośnie - tak się zabija żużel.

S 1,9K

Swietlik666

Użytkownik
Powiem wam jeszcze że nie jestem fanem przemocy , ale kibice powinni zafundować sędziemu i komisarzowi to co w Częstochowie niegdyś Wojaczkowi. Od kilku lat zabija się ten sport , teraz już mi się go całkiem odechciało. Jest to śmieszne . Kilka lat temu w finale ligi Szwedzkiej gdy lało przed ( bodajże rewanżem ) meczem kilka godzin założyli na szybko plandeki, sprowadzili jakiś osuszacz na bronach i po 2 godzinnym poślizgu zawodnicy w tej kopie jechali nie mówiąc ani słowa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom