Max Fricke poniżej 11.5 @ 1.65 Totalbet ZWROT
Linia spora ale taka jak przewidywałem. Wczoraj chłop latał ale idealnie spasował mu tor i pole D. Dzisiaj Max ustawiony nie z 5 a z 1 więc x3 z Musielakiem, w 6 z Lebiediewem, w 9 obok Musielaka będzie Szczepaniak, który na suchym i twardym torze pojedzie dobrze. 1 bieg bardzo trudny bo jest Musielak, Milik i Tungate. Jeśli nie zabierze się ze startu obok Musielaka to może już na starcie wlecieć 0-1. x2 w parze solidny Kvech więc może jakieś 1* też wleci. Wczoraj kapitalnie a dziś w stylu Jasona Crumpa myślę, że będzie dużo gorzej i wpadki z seniorami Wilków.
Przynajmniej jeden zawodnik Rybnika zdobędzie 10 punktów @ 2.22 STS Klindt 16 , Lyager 11.
Zakłady dodatkowe więc liczymy wszystkie starty. Mamy trzech gości z Rybnika: Lyager, Zengota i Klindt. Myślę, że ktoś z tej trójki zrobi 10 w 6 i obstawiam Lyagera. Duńczyk w tym sezonie w dobrej formie, wraca dziś na tor na którym chwilę jeździł, zna ścieżki przy bandzie i wie gdzie można się napędzić. Zengota też coś tam pojeździł w Bydgoszczy, Klindt na 1 ligę na wyjazdach też na pewno jest zawodnikiem, który może 10 w 6 zrobić mimo, że rywale bardzo mocni, bo jest Zagar, Bjerre czy Miedziński.