S
1,1K
slukasz123
Użytkownik
Firma krzak jak stwierdzili wykluczyli mnie czyli depo nie mogę zrobić brak słów!!!
Ja tez. I nie tylko my. Bez powodu. Poza tym szybkie limity po 5zl. Zdecydowanie najgorszy bukmacher jesli chodzi o polski rynek.Firma krzak jak stwierdzili wykluczyli mnie czyli depo nie mogę zrobić brak słów!!!
Jeżeli masz środki na koncie to jest to skrajne złodziejstwo (chyba że powód zamknięcia konta może rokować Twoim subiektywnym zdaniem jako uzasadnione).zablokowali mi konto bez podania przyczyny , chcąc ją poznać pisałem na live czat , na maila ale zawsze odpowiedź że mają prawo zerwać umowę z klientem bez podania powodu . Jest szansa to odzyskać czy raczej nie ? Próbowałem otworzyć nowe ale bez skutku bo pesel jest w ich bazie danych
Tak 10k obrotu. Ogólnie ja juz w trakcie dostalem limity po 10zl, także powodzenia z tym pseudobukiem. Cała kasa jest jako bonus wiec jeśli nie zrobisz 100% obrotu to kasa przepadnieMam pytanie, wpłaciłem max kwotę 1250zł korzystając z bonusu za wpłatę. Rozumiem, że to obrotu jest 10k, a nie 5k? Co w momencie gdy obrócę powiedzmy 90%. zabierają mi wygrany hajs?
Pisałeś im na czat? Czasem faktycznie tak jest u nich, ale jak im tam napiszesz to powinni szybko rozliczyćZaraz dwie doby rozliczają mi kupon..to u nich normalne? I to jeszcze mam zawieszone granie,bo póki tego kuponu nie rozlicza to nie mam środków,bo dopiero obrócony bonus wtedy mi wypłaca.Szlag mnie trafia.
Pisałeś im na czat? Czasem faktycznie tak jest u nich, ale jak im tam napiszesz to powinni szybko rozliczyć
Mi w LVbet ukrócili bonusy od wpłat, ale np za Bezpieczny kupon przyznali zwrot.Mnie też ostatnio wykluczyli z tych bonusów, bez żadnego powiadomienia ani wytłumaczenia dlaczego kiedy o to spytałem, także zdecydowanie nie polecam buka bo są zdolni do bardzo dziwnych akcji. Ale co ciekawe w lvbet bonusy mi normalnie działają