Co powiedział?Po prostu Woźniak otrzymał nagrodę im. Piotra Pawlickiego
Ogólnie odniosłem wrażenie jakby Kołodziej zwolnił po tej kraksie.
Edit:
Janek wyjaśnił w mix-zone
Po prostu, że Zmarzlik był od niego szybszy i z łatwością obok niego przemknął.Co powiedział?
No ja mam nieco inna sytuację, bo pograłem przed nominowanymi na Leszno Ogólnie ciekawe co buki zrobią, jak będzie weryfikacja wyniku.No to będą jajca i pożywka dla pismaków. Moim zdaniem w magazynie nie pozostawili wątpliwości, że będzie weryfikacja wyniku. Leszno wygra ten mecz 46-44. Kasa za remis wypłacona, ale teraz zgłoszą się po nią ci co postawili na Unię
Przecież buki zawsze rozliczają kuponu na podstawie oficjalnego wyniku, który został podany bezpośrednio po meczu/walce. Są zmiany werdyktu w sportach walki i nigdy nie było korekty kuponu. Tak będzie zapewne teraz.Jak myślicie co zrobią buki z kuponami z Lesznem jak oficjalnie zmienią wynik? Bo na dwóch grubych kuponach tylko Unia na minus
Regulaminowo z tego co widziałem, to mają 14 dni na ustosunkowanie się do tego wyniku. Przykładowo weryfikacja wyniku w pamiętnym spotkaniu Częstochowy z Toruniem dokonana była w ciągu bodaj 3 dni.Choć uwazam, że buki nie będą mieli argumentów, jednak sprawa musi być rozwiązana szybko. Ci co grali na Leszno niech kibicują ekstralidze o szybkie wyjaśnienie sprawy bo jak to się ma ciągnąć miesiąc dwa to nic się nie ugra
Wszystkie wyniki zostaną rozliczone po prezentacji na podium. Późniejsze odwołania, dyskwalifikacje oraz odliczenia punktów, które nastąpią po zatwierdzeniu oficjalnych wyników nie będą miały wpływu na zmianę rozliczenia. Z etoto info miałem pograny win Leszna. Pewnie każdy tak buk postąpi |
Jasne ze tak . Kolega na fortunie dostał kasę .Czy komuś udało się coś wywalczyć w kwestii oficjalnego wyniku meczu Leszno - Gorzów ? Chodzi o sts.
Miałem kupon na ponad 1000 zł, tylko ten mecz nie wszedł (miałem jedynkę). Jest sens coś działać ?