Chisnall - Smith over 12,5 180-tek @ 1.91 Unibet
Obaj to maszynki do 180-tek. Jak któryś z nich szybko nie zakończy meczu co się na to nie zapowiada to powinniśmy zobaczyć minimum 13 maxów. Liczę na jednego maxa na lega. Linia wysoka, ale warta pogrania.
Price- Clayton over 16,5 lega @ 1.63 Unibet
Asekuracyjnie gram, że będzie minimum 17 legów. Starcie dla mnie tak 55/45 na korzyść Price, ale widzę w tym meczu wyrównany pojedynek, który szybko się nie skończy.
MVG - Cullen
Cullen handi +3,5 @ 1.40 Unibet
Cullen handi +2,5 @ 1.70 Unibet
To co wczoraj zagrał MVG z Humpriesem to szok. Jak Humpries tego nie wygrał to ja nie wiem. Prawie pod każdym względem Humpries był lepszy od MVG, który duble kończył z średnią 27,78%. Wiadomo, że dziś może się poprawić i zagrać znacznie lepiej. Choć nie sądzę, że można zagrać gorzej niż wczoraj. Cullen natomiast co wczoraj zagrał z Andersonem to tylko bić brawa. Wygrana 10:1, średnia 106,30 a duble na poziomie 76,92%. Patrząc na wczorajsze starcia obu panów to dziś granie w kierunku Cullena ma jak najbardziej sens. Każde handi w kierunku Cullena dziś do gry. W ostatnich 8 starciach pomiędzy zawodnikami ani razu MVG nie wygrał przewagą co najmniej 4 legów/setów.