Też tak miałem ale fortuna już poprawiłaKomuś wisi jeszcze zakład jako przegrany Ryoyu vs Geiger w II serii?? Bo mam rozliczone jakby to Ryoyu wygrał a z obliczeń wynika, że jednak przegrał bo w I serii przegrywał o 5 pkt chyba a w całości przegrał o 13.
U nowego polskiego legalnego bukmachera BestBet24 kurs na to zdarzenie to 3.15.R. Kobayashi - Y. Sato [2] 2.75 betclic
Konkurs indywidualny w Zakopanem. Co możemy powiedzieć o zestawieniu dwóch Japończyków, których na dzisiaj wybrałem. A no to, że tu w Zakopanem oboje skaczą bardzo dobrze i na zbliżonym poziomie. Serie treningowe bardzo blisko siebie, w pierwszej Royu lepszy o 2.5 pkt., w drugiej Yukiya o 0.5 pkt. W konkursie drużynowym w pierwszej serii Yukiya lepszy o 6.5 pkt. Skakał z niższej belki, przy większym wietrze w plecy i sobie znakomicie poradził. Druga seria na korzyść Royu, ale nieznacznie. Tutaj podobnie Yukiya skakał z niższej belki, przy większym wietrze w plecy. Patrząc na całość Yukiya wydaje się tu być w nieco lepszej dyspozycji, to jest jego skocznia, on tutaj skacze wyśmienicie, w zeszłym roku także spisywał się świetnie. Widać, że jego forma od TCS idzie do góry, a Royu jakby lekko spuścił z tonu po TCS. Dla mnie ten bet to wyrównana para, ale z lekkim wskazaniem na Sato, a skoro dostaję taki kurs, to po prostu korzystam.
Zajrzyj w mój temat że statystykami za ile co gram i jaki mam bilansPrzestrzegam przed pobieraniem typów od typerskoki, facet już nie raz dawał tutaj typu które określał betami sezonu, betami ostatnich lat itd. Jak się to kończyło potem, wszyscy wiemy(ciekawe za ile sam zagrał tą niepowtorzalną okazję)
Tu jeden z kolegów widzę wrzucił w to 1000zl, szacun nie ma "mientkiej" gry.
Ale czy warto tak inwestować w skoki, wystarczy że wiatr się zmieni na chwilę, poza tym to tylko kwalifikacje, każdy z nich może sobie odpuścić.
Zbyt dużo znaków zapytania, więcej racjonalnego myślenia.
Ja mogę powiedzieć z nie tak dawnych przygód z Betclic, że były zawody w rzutkach w parach i w grze zostawały 4 kraje jedynie, a Betclic miał zakłady na końcowe zwycięstwo w turnieju na dużo większą liczbę krajów. Przy odpowiednim stawkowaniu w zależności od kursów zagrałem tak by wyjść spokojnie na plus i zakłady zostały rozliczone jako wygrane i przegrane także liczę, że przy Geigerze będzie podobnie.i stało sie betclic usunął geiger granerud czyli będzie zwrot czy jak to u nich jest
Betclic często jako jeden z nielicznych bukmacherów potrafił się zachować z twarzą. Pomyłki się zdarzają każdemu ale dobrego buka poznaje się po tym że szybko reaguje zdejmując ofertę, ale tym co pograli jak jeszcze bylo w ofercie rozlicza zgodnie z wynikami. Wierzę że i tym razem betclic potwierdzi swoją mocna pozycję na rynku, czym zasłuży sobie na ciepłe wpisy w temacie na forumJa mogę powiedzieć z nie tak dawnych przygód z Betclic, że były zawody w rzutkach w parach i w grze zostawały 4 kraje jedynie, a Betclic miał zakłady na końcowe zwycięstwo w turnieju na dużo większą liczbę krajów. Przy odpowiednim stawkowaniu w zależności od kursów zagrałem tak by wyjść spokojnie na plus i zakłady zostały rozliczone jako wygrane i przegrane także liczę, że przy Geigerze będzie podobnie.