M
52
moneymaker777
Użytkownik
Dzisiaj miałem śmieszną sytuację u tego podmiotu zwanego "bukmacherem". Mianowicie, zauważyłem, że mają błąd i wystawione dwa te same mecze i sobie zagrałem "sure beta" na poniżej i powyżej 2.5 map (dwa razy ten sam mecz na to samo zdarzenie w dwie strony). Liczyłem się z tym, że mogą się zorientować i anulować mi kupon, ale najbardziej rozśmieszyło mnie to, że anulowali mi te z wyższym kursem (zaznaczone na czerwono) pisząc, że "LOSOWO" wybrali zdarzenie XDD. Losowo to można puścić kupon w totolotku. Więc poprosiłem, że skoro nie mają argumentu które zdarzenie mi anulowali to niech anulują mi cały kupon, jednak konsultant upierał się, że postąpili słusznie. No i nie mając żadnego argumentu konsultant zakończył czat. Wiem, że próbowałem przycwaniakować stąd, też się nie wykłócam i akceptuję ich decyzję, niemniej jednak uważam, że powinni anulować cały kupon a nie LOSOWE zdarzenie. No ale zawsze ewinnerek sobie zaoszczędził całe 10zł będzie na premię dla wspaniałych bukmacherów, którzy tak dzielnie walczyli o te pieniądze
PS W normalnej sytuacji takie rzeczy zdarzało mi się zgłaszać, na czacie, że bukmacher ma pomyłkę i zazwyczaj w ramach podziękowań dostawałem bonus, nie jakieś super ekstra, ale to zawsze miły gest ze strony bukmachera i uważam, że warto tak robić - to działa na korzyść i klienta i bukmachera. Jednak już dwa razy gdy zgłosiłem błąd "elooserowi", (raz mieli wystawioną linię na spalone w jakimś meczu ligi angielskiej bodajże 8.5 gdzie normalna linia była 3.5) to była odpowiedź "nasi bukmacherzy zajmą się tą sprawą" nawet nie pisali "dziękujemy" i dlatego uznałem, że tym razem sobie spróbuję wykorzystać ich błąd.
Tak więc nie polecam tam grać i nie polecam z nimi mieć cokolwiek do czynienia Omijajcie ich szerokim łukiem.