Mnie zlimitowali po kilku tygodniach, ale warto wziąć choćby dla bonusow. Kursy słabe. Wyplaty okZastanawiam się czy założyć u nich konto. Jak tam u nich z limitami i wypłatami ? Szybko jak u niektórych buków czy odwlekanie i "kombinacje alpejskie" ?
Nie dają żadnego bonusu ani powitalnego ani od wpłaty bo jeszcze nic od nich nie dostałem. Dziady i tyle w temacie.Miałem skorzystać z ich oferty powitalnej. Ale nie ma pewności czy nas nie oszukają. Przed wpłatą chciałem to zweryfikować na 100%. Ale nie da się tego zweryfikować.
Daja 100zl bez ryzyka i 50% od 2.wpłatyNie dają żadnego bonusu ani powitalnego ani od wpłaty bo jeszcze nic od nich nie dostałem. Dziady i tyle w temacie.
Omijac to gówno z daleka. Przed zakladem bez ryzyka skontaktowalem sie z czatem aby sie dowiedzidx czy aby napewno mnie ww bonus lapie. Dostalem informacje ze tak. Przy próbie wyplaty depozytu - podatku dostalem maila ze po weryfikacji anuluja mi bonus. Na podstawie uzytego juz ip. Zlodzieje.
Patrząc na sprawozdania za 2019, 2020 i 2021 rok to nie sądzę, aby się nachapali. W 2022 pewnie jeszcze więcej dołożyli do interesu, stąd palą wrotki.nachapali się i zwijają, dobrze, że wypłacają klientom należne pieniądze
dziwne te sprawozdania, może kolejny przekręt, zwalają podatki na graczy (12% od każdego kuponu) a W Anglii każdy bukmacher płaci podatki za graczy, a nawet jakieś poboczni bumakcherzy tam funkcjonują od lat.Faktycznie szkoda, bo na żużel mieli fajną ofertę.
Patrząc na sprawozdania za 2019, 2020 i 2021 rok to nie sądzę, aby się nachapali. W 2022 pewnie jeszcze więcej dołożyli do interesu, stąd palą wrotki.
Odróżniasz podatek GGR od obrotowego? Przy obecnych warunkach w Polsce jest miejsce dla 6-7 firm. Reszta nieuchronnie podzieli los eWinner. Kilka kolejnych zapewne jeszcze w tym roku kalendarzowym.dziwne te sprawozdania, może kolejny przekręt, zwalają podatki na graczy (12% od każdego kuponu) a W Anglii każdy bukmacher płaci podatki za graczy, a nawet jakieś poboczni bumakcherzy tam funkcjonują od lat.
Kogo obstawiasz ?Kilka kolejnych zapewne jeszcze w tym roku kalendarzowym.
Jakby mieli odpaść to by nie dawali tylu promek dla tych niewykluczonych. Predzej pzbukJa bym stawiał, że następny może być BetX. Stosunkowo niedawno zrobili akcje z wykluczeniem wielu graczy z udziału w promocjach, chyba nie są zbyt popularnym bukiem. (to moje luźne przemyślenie, nie znam raportów finansowych itp.)