Nie ma co się tak załamywać i poddawać też mi w grudniu słabo poszło, ale to nie powód by od razu konto zamykać i nie udzielać się na forum. Przemysl jeszcze razBardzo prosze modow o zamkniecie mojego konta.Bede tu wpadal ale tylko jako gosc.Analizy z mojej strony juz sie nie pojawia
dodatkowym plusikiem w stronę Wizards może być powrót do składu Beala najlepszego ich gracza ofensywnego.Na dziś taki dubel:
Washington Wizards - Cleveland Cavaliers @ Washington Wizards / 1,65
Stawiam na Wizards ze względu na brak w Cleveland Rubio i Garlanda -- 2 najlepiej punktujących w zespole Cleveland.
Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers @ Brooklyn Nets / 1,5
Zastanawiałem się na Philadelphia 76ers +9,5 ale po powrocie Duranta oraz ostatniej dobrej grze Hardena pewniejszy wydaje się typ na Brooklyn. Dodakowo Nets mieli więcej czasu na odpoczynek.
Milwaukee rotuje składem, rzadko kto gra dłużej niż 30 minut, chyba, że mecz na styku, więc jak szybko odskoczą to Giannis będzie z ławki obserwował spotkanie...Z drugiej strony po dłuższej przerwie powrócił, i miałbym nagle być oszczędzany ? Fakt faktem że Milwaukee obecnie nie ma za bardzo żadnych absencji
Fortuny się nie dorobiłem ale narazie na mały plus - takie małe "kieszonkowe" . Może jak będzie więcej czasu i będę to traktował trochę inaczej niż zabawę to będę się bardziej przykładał (chociaż w przypadku NBA/NHL z tym analizowaniem to bardziej jak z wróżeniem ). Tutaj podaję to co według mnie ma znaczący wpływ na ewentualny wynik, a ze względu na brak czasu staram się to robić krótko i zwięźle .
Kolejny dubel w stronę faworytów:
Boston Celtics - Phoenix Suns @ Phoenix Suns / 1.62
Ostatni mecz pomiędzy drużynami wygrany przez Suns 21 punktami. W drużynie Suns brak większych osłabień w stosunku do tamtego meczu. W Boston brakuje Tatum-a bez którego Celtics nie radzą sobie najlepiej, żeby nie powiedzieć kiepsko.
Indiana Pacers - Chicago Bulls @ Chicago Bulls / 1.62
Bulls utrzymują poziom. Brak znaczących zmian w składach w stosunku do ostatniego spotkania dlatego liczę na podobny wynik i zwycięstwo Bulls.
Myślę nad underem 222 pkt w tym meczu. Co myślicie o tym?Nie neguje typu jeśli chodzi o Suns, ale Phoenix bez 3 centrów: Aytona, McGee i Kaminksy'ego do tego Crowder out, więc wprowadzasz trochę w błąd innych pisząć że w Suns "bral większych osłabień"...
Myślę nad underem 222 pkt w tym meczu. Co myślicie o tym?