skąd info o braku doncica?Memphis - Dallas
TYP: MEMPHIS WIN @2
BRAK Doncica oraz Porzingisa u gospodarczy sprawia, że Dallas nie mają zupełnie nic w ataku.
Uwazam że gładko mecz wygra memphis, nie ma tu co analizować
Rotowire tak mówi.skąd info o braku doncica?
Mavs PR
@MavsPR
·
4h
Luka Dončić (left ankle soreness), Kristaps Porzingis (left knee contusion) and Willie Cauley-Stein (personal reasons) will all miss tonight’s game against Memphis.
Portland bez Lilarda, Powell złamany nos, ale chyba zagra i Simmons rowniez out. Ciężki bój, zależne jak zagra Tatum.Ja do mojego wcześniejszego kuponu dokładam ryzykowny typ Portland po kursie 1.92 Fortuna
W Bostonie wypada Horford,nie ma Browna i Boston po bardzo wyczerpującym meczu w Utach,do tego pod samym koszem nie wyglądają za bogato...Portland bez Lillarda no ale cóż myślę że warto zaryzykować i liczę na większą świeżość Portland
22bet lub betx ten drugi to polak gdzie mozna brac ako z jednego meczu zawodnikówSiema, czy może ktoś polecić jakiegoś zagranicznego buka z bogatą ofertą na zawodników?
historia meczów NBA tamtego sezonu i tego pokazuje, że bez namysłu należy grać na underdogów. chwalą ludzie styl gry Cleveland, to juz nie to samo CLE co kiedyś bez Lebrona. teraz Rubio itd. a Utah cóż, tak samo dobre na wyjazdach, jak Cavs w domu... 2.70 bierz i tylePanowie ciekawi mnie jakie macie zdanie na temat meczu Cleveland- Utah? Kusi zagranie w stronę cavaliersow. Wg mnie maja ciekawa drużynę i uważam ze z przewaga własnej hali powinni ten mecz wziąć. Myśle jeszcze nad jakimś delikatnym overem
Poki co wymiana Garlanda z Michellem i czasami allen się dołączyUtah na ten mecz traci swojego drugiego centa. Hassan Whiteside jest poza meczem. Utah zagra jedynym wysokim Gobertem przeciwko najwyższemu w lidze Claveland. Jeśli Gobert złapie jakies faule i wykluczą go z większej czesci gry to jest szansa na win Cavs. Chyba najlepiej spróbować zagrać w tym układzie na żywo. Ja oglądam i patrzę czy Cavs zagrają na wyeliminowanie Rudego.