Adamo Breexit Party to akurat to akurat pionki brytyjskiego wywiadu, dlatego sie im pozwala hasac bezkarnie
Myslisz ze gdyby za nimi stali ruscy to pozwolono by im? A takiego wala, dostaliby 2 tygodnie na spakowanie mandzurow i won do Moskwy albo do pierdla
Wiec publika tutaj sie myli, a ja to wykorzystuje od dluzszego czasu na operacjach finansowych i nigdy sie nie myle
No i niby co, ruscy maja mnie zlikwidowac za takie teorie? Przeciez tu ich bronie, to nie oni ale pewni bogac ludzie z zachodu zrobili wode z mozgu plebsowi i zarabiaja na zamieszaniu
W ogole caly Brexit jest poronionym pomyslem, wez powiedz co kraj 50 milionow ma zdzialac na globalnym rynku w porownaniu z blokiem 700 miliono? Cos wynegocjuja z kimkolwiek to zaraz Unia powie ze chce miec rabat 5-10% wiekszy niz brytole. Bo sa wieksi. I zgadnij kto ma wieksza sile przebicia
Ale brexit to melodia przyszlosci, choc nie ukrywam mi tez na reke i ogolnie funt wzrosnie, dziwki tansze (gdybym korzystal) i ogolnie zablokowane kryminalisci, cygany od wjadu wiec same plusy
tak ze jakos sie nie bede burzyl, choc wiem 10 razy tyle co wy a 100 razy tyle co ogladajacy BBC czy TVP info.
Wiec jakos nie bede gonil panow Faragea i Banksa, choc mam nadzieje ze trafia na kogos i sie doigraja. Ale wtedy tylko wypije piwo
Predzej czy pozniej ktos dorwie Faragea i Banksa, nie pomoze ze maja ochrone wywiadu. Wiedza ze nie maja sie co pokazywac na miecie, a i wsrod swojej sekty moze trafic sie szakal
Przestudiuj sobie zyciorys
Arron Banks - Wikipedia
Jedna z oznak wskazujacych, ze ktos jest zasluzony dla wywiiadu to jest ze pomagaja mu sprowadzic zone z dowolnego kraju omijajac przepisy emigracyjne, najtrudniejsze na swiecie
Oczywiscie lemingi beda twierdzic ze rosyjska zona to rosyjski lacznik, hehe
Apropo poroztgladam sie za Tajkami czy tam Filipinkami, jak przysluga za przysluge to mi powinni pomoc
Powiedz ze bys nie szarpal jak Reksio szynke
A antyszczepami sie zajmiemy, odkad zaczalem na nich najezdzac zaczely mi puchnac bardzo szybko konta u bukmacherow
Przypadek? Nie sadze
PS chyba przelacze na komedie w Brooklynie bo Arizona chyba jednak nie wygra 2 razy z rzedu po kursie 6. A szkoda
Netsi to wieksi komedianci niz Clippersi, juz chyba + 16 bylo i zdaje sie przegrywaja
No ale czego wymagac od zespolu jak jeden zawodnik nazywa sie Kevin Durak, a inny uwaza sie za madrzejszego i sie nie zaszczepi bo juz. I chyba nie gra dzis jak mu tam Irving?
Ten tlum co glosowal na Brexit jak znam zycie rzucil sie bo w Daily Express czy KorwinTV p; podali ze Lakersi bez LeBabuna to wywnioskowali ze napewno przegraja
I wlasnie wyglada ze antysczczepy sa golone.
A co, czesac ich
Ale ich pojechali w trzeciej kwarcie 37-15.
Dla antyszczepow rozum to abstrakcyjne pojecie, a jak sa kibicami Gornika Zabrze za wspomnienie o krytyce Lukasa mozna oklep zebrac, zgaduje.
Bo nie wiedza, o co chodzi
Teraz Kurak do roboty
No to mam po Goldenach, tyle dziecinnych strat w 4 kwarcie i rzutow bez pomyslunku, czyzby jakis tank? I NBA chcial zeby rekord trwal?
Ale prawda jest taka ze GSW na Bjelicach nie ma zadnych fundamentow zeby miec taki bilans
Tym niemniej antyszczepy wywnioskowaly ze bedzie over skoro takie asy graja ze soba. 218 linie widzialem, moje szacunki byly w okolicach 190, sam nie chcialem uwierzyc ze tak malo punktow padnie a tu prosze
A my kumamy czacze i zarabiamy na dacze