nie rozumiem twojej nagonki na much better. Tyle ile wyplacisz z unibet, tyle bedziesz mial na much better. pozniej albo placisz karta w sklepach (bez prowizji), albo wyplacasz w bankomacie (0.99%, czyli 1 zł od kazdych 100 złotych wypłaconych. Więc nie wiem o co ci chodzi.Muchbetter sobie odpuść. Będzie też drogo. Korzystaj z karty aplikacji mobilnej. Wpłacasz i WYPŁACASZ dokładnie tyle, ile wpisujesz w unibet. Zero jakichkolwiek prowizji. Standardowe wpłaty i wypłaty kartą widzę wychodzą bardzo drogo. Daj znać też jak odnajdą twoją kasę...
Ile Maks mogę wypłacić w bankomacie? Mam do wypłaty 5k to ile razy mam latac przez ile dni ? 10 dni po 500 zł? Jak tak to to pierd.... za przeproszeniemnie rozumiem twojej nagonki na much better. Tyle ile wyplacisz z unibet, tyle bedziesz mial na much better. pozniej albo placisz karta w sklepach (bez prowizji), albo wyplacasz w bankomacie (0.99%, czyli 1 zł od kazdych 100 złotych wypłaconych. Więc nie wiem o co ci chodzi.
Ja mam limit 4,5k dziennieIle Maks mogę wypłacić w bankomacie? Mam do wypłaty 5k to ile razy mam latac przez ile dni ? 10 dni po 500 zł? Jak tak to to pierd.... za przeproszeniem
Ja to samo. Po 2 dniach wypłat zwiększyli do 4. 5k dziennie.Ja mam limit 4,5k dziennie
To tylko pamiętaj, że revolut jest bankiem.Karta aplikacji mobilnej, to konto revolut. Na smartfonie w kilka minut aktywujemy i weryfikujemy revolut. Wpłata na revolut z polskiego banku (kartą), jest bez żadnej prowizji. Wypłata z revolut na polskie konto bankowe też 0zł. Więc opcja "karta aplikacji mobilnej" jest całkiem bezkosztowa. Poza tym ja mam dużo większe zaufanie do revolut niż do muchbetter.
Patrz bo Ci odpowiedzą jak nie będziesz ich męczyłŁajzy nadal mi nie odpowiedziały. A wczoraj mieli cały dzień roboczy.
Mi chodziło o informację szybszą, gdzie moja kasa. Za długo to trwało wg mnie. Prosta sprawa to była.Mają 5 dni roboczych chyba na to, żeby siano wróciło na konto, więc od czwartku do dzisiaj to jest dopiero trzeci dzień.