Ruszyli. Wczoraj konto założone. Dzis zweryfikowane i pierwszy zakład przegrany . Cashback po godzinie na koncie. Super promo
Stawka 1000zl. Ale mecz LM także wiadomo że limity spore wszedzie .aronek mozna wiedziec jaka stawka?
widze klon paru bukow zagranicznych co maja limit 50 e na wszystko
Ciekawe jak tutaj ze stawkami
Pózniej obracać po 1.14 nawet można tak ?Stawka 1000zl. Ale mecz LM także wiadomo że limity spore wszedzie .
Mozesz sobie nawet po 1.01 obracac 2x i wyplataPózniej obracać po 1.14 nawet można tak ?
Oj szybkoCiekawe kiedy promocja zniknie
Daj znac jak Ci dojdzie. Ja dopiero będę zlecałA ktoś z Was zlecał juz u nich wypłatę? Ile czekaliście na jej przetworzenie i wpływ na konto?
Ja od wczoraj mam oczekujące wypłaty i sie zastanawiam, ile to u nich trwa.
Wypłata zlecona wczoraj wieczorem, dzis okolo 14 wypłata przetworzona, po 18 u mnie na koncie.Daj znac jak Ci dojdzie. Ja dopiero będę zlecał
Ja zawsze robię wypłatę po podwojeniu / potrojeniu depozytu żeby sprawdzić czy buk wypłacalny.Buk wystartowal w srode, dzisiaj piatek i juz wyplaty robicie Jakos tak dziwnie mi sie wydaje. Ja wplacam kase do buka, i gram dopuki nie dostane limitu albo do jakos do konca miesiaca. Wtedy widze ile ugralem w danym okresie. No ale kazdy ma jakis tam swoj sposob. Co do samego buka to strona ok. Wszystko czytelne i smiga bez zarzutu. Czy naprawde nasze buki nie moga takiej zrobic???? Oferta jak dla mnie srednia niestety. Live sporo meczy ktore mnie interesuja albo zablokowane albo brak w ofercie.