>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NIE BĘDZIE REMISU!!!

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
W typach dnia musialem zmienic, oczywiscie chodzi o wygrana Hurkacza w calym meczu

1.
Dyscyplina: Tenis ATP Finals Turyn
Godzina 14.00
Spotkanie H.HURKACZ -D.Medvedev
Typ: Hurkacz
Kurs: 5.1
Bukmacher: Betfair
Analiza:

Po 3-4 dniach nie trafienia czuje ze nadchodzi dzis szansa i musialyby sie zdarzyc wyjatkowo perfidny zbieg okolicznosci, zeby bukmacher nas objechal, tzn mnie i kolege powyzej, ktory gra zwycoestwo Hurkacza. Zakladajac oczywiscie, ze Medvedev nie wygra gladko do zera, ale to juz Swiatek jest golona jak trawa na lato wiec wystarczy tych ogromow polskich zawodnikow i zawodniczek.

Nie czytam analizy, ale o co chodzi napisze od siebie.

Mowilem od stycznia, cel Medvedeva byl jeden. Wygrac US Open, wbic rosyjska flage na kort centralny w Nowym Jorku i tego dokonal. Wiec jest obsypany zlotem i na reszte ma wywalone. Dogadal sie z Djokovicem, z ktorym Rosjanom ogolnie mowiac da sie dogadac, puscil mu bardzo latwo Australian Open, dzieki temu zyskal tokena w przyszlych negocjacjach do wykorzystania, co jesli nie pozwolilo zredukowac rekompensaty finansowej za odpuszczenie US Open to znacznie ja zredukowalo. Djokovic wzial pod uwage odstapienie Australian Open.

Wiele dzieci utopilo kase widzac statystyki Djokovica, bedac pewnym ze zgniecie Rosjanina w Nowym Jorku, tak akurat, zaraz, grajcie po statystykach bedziecie w dziurawych butach chodzic.

Oczywiscie w Paryzu wszystko wrocilo do normy, po tym glownym celu Rosjanina w US Open, przegral z Djokovicem, Rosjanin ma sezon rozliczony, tym bardziej ze wygral poprzedni turniej i mysle, ze tu odpusci.

Przeciwnik nie ma znaczenia wiec nawet nie ma co wspominac, prosta sprawa jesli Rosjaninowi zalezy, to raczej nie bedzie co zbierac, ale jesli odstapi to Hubert ma szanse. Moim zdaniem Medvedev ma wywalone juz na reszte sezonu i odstawi noge, a jesli nie, to da sie rywalowi wyszumiec na poczatku, moze wygrac seta.

Tak czy siak wydaje mi sie, ze po tej spluczce zaserwowanej Idze Swiatek jakies wnioski zostaly wyciagniete i nie bedzie drugiego pogromu polskiego zawodnika na zawodach konczacych sezon i na przynajmniej seta Huberta Hurkacza stac.

I na koniec dawka czarnego humoru

1636854914186.png

I po okrutnej dawce humoru goraco polecam te opowiadania, czyta sie jednym tchem i nigdy nie wiadomo co sie stanie, czuc groze w powietrzu mimo pieknego jezyka

1636855188090.png

Ewentualnie audiobooka mozna znalezc.

Kultura przez duze K.

Szkoda ze tutaj nie ma kogos, z kim mozna podyskutowac o literaturze. Ech w tym internecie udajemy kogos kim nie jestesmy, to tez szerokie zagadnienie skad to sie bierze

EDIT Iga Swiatek przegrala mecz. No kto by sie spodziewal. To teraz pora Hubert pomscic husarie

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
Typ dnia numer 2

Hiszpania - Szwecja, Szwecja 9, b365 10j

Oczywiscie nie ustawka, czy pewny mecz, ale Szwedzi od poczatku nastawili sie na ten mecz.

Wedlug mojego znajomego Viktora Gyokeresa zupelnie olali mecz z Gruzja, bo i po co, jak by wygrali z Gruzja to kosztowalo to ich mnostwo sil dzisiaj i przegrana czy tam nawet remis, ktory im nic nie dawal bylby niemal pewny.

Co by nie zrobili z Gruzja i tak dzisiejszy mecz bylby 'zwyciezca bierze wszystko' i Szwedzi chcac pewny awans na mistrzostwa musza wygrac ten mecz.

Faworytami nie sa, ale w poprzednich eliminacjach odprawili nieporownywalnie silniejsszych Wlochow, Holendrow i jeszcze kogos.

Tu moze byc podobna sytuacja jak z mistrzostwami 2008, gdzie Rosja przegrala w Izraelu, Anglia juz cieszyla miche ze wystarczy wygrac z Chorwacja u siebie i jajco. 2-3, ruscy pojechali na mistrzostwa i zrobili furore

Nie robmy z Hiszpanow bogow futbolu, to nie lata 2008-2012, to jest duzo slabsza druzyna i trener troche dostal w zyciu osobistym, to juz nie jest Enrique z Barcelony 2015.

Nawet Polska na mistrzostwach o malo co nie wygrala z Hiszpania, a ze Szwecja dosc wyraznie przegralismy.

I to w sytuacji, gdzie Hiszpania stracila punkty w pierwszym meczu i szukala wygranej, a Szwedzi grajac o nic, majac pewny awans, dokopali nedznym Polakom

Nie mowie, ze na bank Szwecja wygra ten mecz, ale przeciez dla Hiszpanii przegrana i baraze to jeszcze nie koniec swiata, Szwedzi przejda, nie bedzie czarnego konia w barazach, Hiszpania bedzie i tak duzym faworytem.

No i remis tez daje awans Hiszpanom. OK, Szwecja jakby wygrala w piatek czy tam czwartek to remis dawalby im awans, ale Szwecja to nie Polska ze jedzie grac na remis i robic z siebie martyrologow. No i jak mowie zwyciestwo z Gruzja kosztowaloby ich mnostwo sil dzis, tak wiec odpuscili z mysla o dzisiejszym dniu

O czyms zapomnialem?

Hiszpania - Szwecja 2-3 1-2

Najprawdopodobniej Polacy chcac jechac na mistrzostwa beda musieli pokonac przegranego tej pary, tudziez kogos z pary serbia/Portugalia. A wiec to nie bedzie proste, trzeba bedzie pokonac demony przeszlosci

U 0

Gość
Musze dzis zostac w domu i ogarnac papiery, czytac i ogladac media, bo wyglada na to, ze rewolucja w partii sie szykuje i smeirdziele zostabna odsunieci

Wkurzyla mnie Priti za odwolane spotkanie, miejmy nadzieje przyspieszymy jej odsuniecie od korytka, a ja juz mam nowy obiekt westchnien, ale o tym cicho, nie zapeszajmy

No i oby wam tez cos skaplo na znakomitych typach, miejmy nadzieje. A bedzie sie dzialo, Hurkacz, Verstappen, Szwecja Hiszpania.

Szykujcie Red Bulle i siedzimy dzis

Ale napoje, nie samochody, ja ide po zgrzewke.

Bottas dzis roztoczy dywan przed Verstappenem, nie rozwali go, tak ze jak ktos ma grac na to ze Max Verstappen wyleci na 1 okrazeniu to raczej nie sadze.

Valtteri jest wkurzony na team i Hamiltona, ze go tak potraktowal i cieszy miche ze Hamilton startuje 7,8 czy tam z 10 miejsca

U 0

Gość
1636881001097.png

Widzieliscie to?

1636882303304.png

Rozrzut maja fatalny

Najlepsze ze dalej 1,66 na dwojke, polecam obserwowac mecz, chyba goscie nie podloza sie celowo

Hehe juz 1,95 na zywo na dwojke, ciekawe co tam za manipulacje odchodza, moim zdaniem wygra Samorin mimo wszystko.

Ale wybilo szambo, juz 2,10 na Samorin, jak przegram beda antycyganskie zamieszki

Ohhh co za niespodzianka, juz 1-0 a mialem przylutowac na gospodarzy, naprawde sa tacy szybcy?

To byl skok jak Zorro, mam nadzieje ze jednak skaczacy sa w bledzie i bedzie łamak. Teraz mozna grac dwojke

No nic, zobaczymy co tam cygany wykombinuja, nie zdziwi mnie lamak, ale tez 2-0 dla gospodarzy.

Nie bedzie remisu, komptomisu, Samorin tylko 1 remis na 16 meczow

W miedzyczasie polecam dla rozrywki, jaszczur rzadzi

To chyba ten senator co przywiazal psa na sznurku i pociagnal autem, nawet ja nie mam takich chorych pomyslow heh

U 0

Gość
Ciekawe jak sie potoczy ten Samorin, jak myslicie? Odkreca?

Szykuje sie ustawka, mecz eliminacyjny do Mistrzostw Swiata, kurs okolo 2,25. Oby ie nie roznioslo

U 0

Gość
3. Levadia - Talinna powyzej 8,5 5,5 BetVictor 10j

Powinno byc niezle lanie

Oj cygany nas objechaly, pewnie przyszly wzmocnienia z pierwszego teamu w ostatniej chwili stad makabryczny wzrost kursu, chcialem przylutowac jedynke w pierwszych minutach ale padl gol

Nie wierze mimo wszystko ze sa tacy szybcy w skokach na bukmacherow azjatyckich

Hehe wlasnie kupilem i zainstalowalem VPN, buszuje po dowolnych bukmacherach na swiecie, koniec z restrykcjami, rewelacja!

Tak wiec mozna sie spodziewac lepszych typow bo obroty beda wieksze a trzeba miec leb na karku

U 0

Gość
Hurczak zaraz zaczyna.

Widze masowe ogrywanie Rosjanina, wiec pewnie to wygra, dlatego gramy na pierwszego seta, ale zycze wszystkim gladkigo 0-2

Trzeba wyjsc ochlonac bo poki co nic nie trafiamy dzis

4. Madagaskar - Tanzania łamak do przerwy Tanzania caly mecz Madaga 44 betfair 10j
Post automatycznie złączony:

5. Medvedev - Hurkacz 2-1 4,35 Betfair 10j

Kurde kiedy ochlodzenie pogody, przydaloby sie juz zrobic galarete z imigrantow zeby w mediach zaczeli mowic na normalne tematy

U 0

Gość
Zatrybilo w koncu.

Sympatyczny Rosjanin 2-1, Hurkacz pierwszy cyk

Madagaskar o wlos od kursu 44.

Zostaje Formula 1 gdzie nie spogladalem na oferte jeszcze i Szwecja. Powinno sie dziac, gole 3 minimum

Nie wiedzialem ze to VPN takie proste, hulam po stronach dla doroslych i dowolnym kmacherze na swiecie jak chce

bundesmajster 7,9K

bundesmajster

Użytkownik
Siejesz ferment, a znasz sie tak jak babcia klozetowa. Jakby Szwedzi wygrali z Gruzją, to dziś remis by ich bezpośrednio premiował. Ale skąd możesz to wiedzieć? Widać w postach, że te punkty to liczysz tylko w głowie. Co do drugiego trafionego typu na porażkę Hurkacza to naprawdę, moderacja nie ma jakiegoś regulaminu na takie coś? Przecież 2 posty wyżej podałeś typ na zwycięstwo Hurkacza!! WTF ???? Zaraz założę sobie temat zdarzenia dwudrogowe, będę podawać typ na 1 potem kolejny typ na 2 i tym sposobem zawsze będę wygrywać, super !!!!

U 0

Gość
To ty sie nie znasz. Dwa razy wyjasnilem czemu tak naprawde Szwecji wygrana a tym samym remis dzis nic nie daje. Gorzej, dzis by z wieksza doza prawdopodobienstwa przegrali.

A typ tak, oryginalnie mial byc na wygrana Hurczaka, ale jak widzialem ze taka masowa t otrzeba bylo nieco zmodyfikowac i na swoje szczescie. A tutaj w temacie minus.

Co nie zmienia sensu, ze to znakomity temat.

R 92,8K

roykeane2.0

Użytkownik
"Panie Hurkacz, przegrał pan mecz Jak do tego doszło?"
"Ehh panie redaktorze, jak tylko zobaczyłem, że idzie na mnie masówka, wiedziałem że jestem bez szans. Kto mądry, ten skorzystał."

Tak było.

U 0

Gość
1. Nie rozumiem dlaczego do mnie pretensje ze druzyna profesjonalistow Szwecja przegrala. Na dodatek po meczu. Po walce, co prawda bedac w zdecydowanej defensywie, ale w ostatnich minutach, do konca nie bylo wiadomo. Co by bylo gdyby Szwedzi wygrali? Zapewne skichanie sie w przescieradlo co najwyzej.

2. Przyklad Serbii pokazuje ze nie mialo sensu granie po niskich kursach faworytow. Grecja tez remis w meczu o nic.

3. Ja tu tylko probuje typowac. Czy jest gdzies zapisane w konstytucji kazdy typ jest trafiony? Na doatek wczoraj zapytalem retorycznie czy ja jestem od dorabiania jakichs anonimowych ludkow z internetu najlepiej za frajer? Chyba glupi bym byl? Za kase tez nie jestem, wszystko za free.

4. No i czwarte ludzie sukcesu graja i wygrywaja, nie zagladaja do tematow chs' ich zdaniem' 'przegrancow' bo to jest conajmniej nieoptymalne na drodze do bogactwa? Lepiej w tym czasie szukac informacji, kojarzyc fakty, wynajdywac fajne bety?

Dlatego prosze juz sie nie kompromitowac bo to jest bardzo fajny, zeby nie powiedziec znakomity temat na dluzsza mete, a jak ktos mysli ze codziennie bedziemy trafiac kursy 9-11 to coz, PIS ma wlasnie dlatego poparcie 40%, jakby powiedzieli ze tak bedzie to by dostali 45%

To chyba na tyle wykladu, moze jakis bet sie znajdzie

U 0

Gość
No jesli jedno jest zaprzeczeniem drugiego to gratuluje logiki.

Zgodnie z ta logika. Nie jestem kotem. Nie jestem psem. Jedno zaprzecza drugiemu bo jesli nie jestem kotem to musze byc psem :D

Ciekawy tok rozumowania, ale niestety kompletnei nietrafiony i obnazajacy plytkosc intelektualna wymyslajacych takie teorie.

Tak wiec na dluzsza mete strata czasu z takimi, choc jak nic nie gra albo jest dzien faworytow mozna ominac kilku wtop zajmujac sie dyskusja z takimi żuczkami, hehe

Dobra powoli do rzeczy, bo sie wyspalem a obudzil mnie gol dla Hiszpanow.

Dzis mimo wszystko neizbyt udany dzien, sporo nietrafionych, ale zamykamy dzis lub jutro okres przerwy na reprezentacje, moze cos trafimy w nocy w NBA bo mam swiezy umysl.

Na ten tydzien zadanie biznesowe, gdzie przypominam pobieram pensje porownywalna z europosla a ja musze sie nachodzic za 10 kola funtow miesiecznie, nie to co Michal Boni czy ta stara locha Roza Thun.

No i ja w odroznieniu od tych #$#$%# nie muze pluc i sprzedawac swojego kraju jakims zydom/masonom do wyboru i zakladac krajanom kajdany i mowic im 'Zaszczepcie sie, bedziecie wolni'

Jestem szlachetny i zachowuje godnosc, prawda?

Tak wiec w dzien bedzie spokoj ode mnie, wieczorem moze cos zagramy, a nawet trafimy

A temat sluzy innym celom, jakie, nie powiem, bo by mniej sluzyl, ale kto czyta moze sie domyslic.

Napewno nie jest to jakas promocja, bo wtedy bym nie pisal co mysle i co mi sie podoba na czyjkolwiek temat, tylko bym byl wylizanym grzecznym chlopcem

Jestem odlotowcem

U 0

Gość
Nie spac, bo Vegas nie spi, a ja sie wyspalem na meczach Szwedow

Dyscyplina: Koszykowka, NBA
Godzina: 03.30
Spotkanie: LA Clippers - Chicago Bulls
Typ: ZWYCIĘZCA I LICZBA PUNKTÓW Chicago Bulls i powyżej 218,5
Kurs:
4.7
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Druzyny z podobnym bilansem 8-4 a wiec Chicago jeszcze do niedawna top 2 Wschodu, ale 3 porazki w ostatnich pieciu meczach zmienily lekko ten stan rzeczy. Clippers nabijaja wygrane jak Tomciomen posty grajac z cieniasami u siebie, korzystajac z wysokich parametrow graczy, straszac w meczach o pietruszke i jak zwykle nic nie znaczac w postseason.

Ogladalem ostatni mecz Chicago z Golden State, tzn druga polowe i nie wiem jakim cudem w pierwszej polowie padlo tak malo punktow, jakies 90. W drugiej to byl rzut za rzut i prawie przekroczyli linie bodaj 218 punktow, musialo jakos wybitnie nic nie wpadac w pierwszej.

Jaki byl problem Chicago, ze polegli jak ci pod Smolenskiem w 2010? Otoz pan DeRozan. Gracz kompletnie bezuzyteczny w meczach play off i z silnymi rywalami, idealnie pasowalby do Clippers, dziwne ze go jeszcze nie sciagneli. Nie trafial prawie nic. Za to LaVine powodowal punktow lawine. Ogolnie w drugiej polowie zabawa sie rozkrecila, ale mecz byl pozamiatany, wiec moze wsumie dlatego zaczeli urzadzac sobie pojedynek rzutow z dystansu. Trojki wpadaly na bardzo niskim procencie, ponizej 30, a mimo to prawie linia punktowa pekla, choc zaklad na over byl przeklety juz po polowie.

Co by nie powiedziec, Bulls maja jeden dzien odpoczynku wiecej i teraz dzien po dniu z kolejno Clippers i Lakers, najlepiej byloby juz wygrac dzis, jesli maja zamiar wyszarpnac wygrana w choc jednym z tych meczow, jesli nie dzis, to zaczaimy sie jutro. Z Goldenami przegrali, ale tam decydowal blysk kuraka, 40 punktow,

DeRozan obiecuje, ze dzis sie poprawia, zobaczymy, nie jest to jakis szczegolnie godny zaufania zawodnik, ale pokazac napwno cos wiecej niz w ostatnim meczu moze. Clippersi bez Leonarda, george dluga seria meczow z 20 punktami lub wiecej, kiedys przyjdzie slabszy ,tylko dwoch zawodnikow w sobote mialo 10 punktow w druzynie Bulls, dzis powinno byc wiecej. DeRozan tez powinien zanotowac lepszy wystep, a zatem spodziewam sie jakichs 224 punktow przy minimalnej lub zdecydowanej wygranej Chicago.

LA Clippers - Bulls 106-118

U 0

Gość
90-100

O ile z obliczen moich i mojego symulatora wychodzila dosc wyrazna porazka Clippers, wlasnie 10-12 punktami, to jednak punktow zdecydowanie za malo. Tragiczna skutecznosc Clippers, i o ile DeRozan dzis wyraznie sie poprawil i trzepnal 35 punktow to reszta druzyny dalej slabiutko, tylko jeden zawodnik oprocz 'Lawiny' jeszcze 10 punktow.

Byc moze dzis beda lepsze mecze, te w Kalifornii pasuja mi ze wzgledu na rozgrywana pore i bierzemy je na tapete.

A Kalifornai to bardzo duzy i silny stan, pewnie jak Hiszpania w Europie albo nawet Wlochy, ekonomicznie pewnie jeszcze wiekszy no i jest tam masa druzyn NBA. Lakers, Clippers, Sacramento, oczywiscie Golden State Warriors i jeszcze ktos, Portland to juz chyba dalej

Tak ze jak ktos fizycznie nie ogarnia to moze sobie wybrac kilka druzyn do sledzenia i wpasowac sie w wybrana pore. Bostony, Knicksi, Netsi graja na ogol 1 rano, Houstony, Dallasy, San Antonio kolo 2-3 nad ranem a najpozniej wlasnie Kalifornia.

Niektorzy ranne ptaszki juz zdaza wstac

No i tam wszyscy zaszczepeini wiec powinny byc generalnie gorsze wyniki bo szczepionki oslabiaja, o ile nie zabijaja

Dzis pewnie beda lepsze mecze do analizy, rano juz jest hokej, mam mocne info, ale za duzo otwartych stron i jak zmienie przegladarke jaki to jest mecz caly komputer mi sie wiesza.

Moze przez najblizsza godzine uda mi sie pozamykac wystarczajaco podstron zeby dla sie uruchomic druga (z pieciu) przegladarek, a mianowicie Opera.

Tam jest mocny typ, a wiec to napewno nie jest tak, ze nie chce sie podzielic

PS

2. Snezne Leopardy - HC Nomad, wygrana gosci, 20 jednostek ;) 1,32 Betsson

Powinno sie skonczyc jakims 2-5 ,ale sama dwojka, bez handikapow i overow bo bardzo dobry typ mozna zepsuc

1636955175672.png

A wlasnie apropo dekoltow zapomnialem, musze popracowac nad przyspieszeniem zmian w partii i Priti Patel wyslac na zielona trawke skoro randki odwoluje.

Tylko nie mowcie, ze dostalem kosza i sie mszcze. Takie stwierdzenie jeszcze by sie bronilo, gdybysmy rozmawiali ze soba, albo chociaz sie widzieli na zywo.

A tymczasem Priti jak ta wasza sedzia od trybunalu, zdjecie wam wkleje dlaczego jeszcze ja trzymaja w rzadzie jak sie dokopie, zostalo jakies 1000-1200 zakladek.

A tymczasem St Albans - Borehamwood. Mecz 6 grudnia i dobrze byloby tam byc. Na razie idzie sprzedaz dla czlonkow i karnetowcow, od srody dla wszystkich.

Ale skoro Matty Cash dostal powolanie bodaj nigdy nie bedac w UK to ja wlasnie zbieram papiery potwierdzajace moje historyczne zwiazki z St Albans. I powolam sie na precedens. Mieszkalem wna London Road, gdzie wraz z jednym dyrektorow Arsenalu przymierzalismy Dudka, ale nie spodobal sie i wyladowal w Liverpoolu, pewnie z korzyscia dla Liverpoolu ale wtedy przeszlismy sezon niepokonani, a ja nawet napiwku nie dostalem za to. Co z tego, ze odstrzelilem Dudka, skoro to Arsenal wtedy wygrywal tytuly i byl bardzo daleko w LM - w ciagu 3 lat jeden polfinal, jeden final.

Czasami trzeba podjac kontrowersyjne decyzje, tak i my i Dudek mamy swoje osiagniecia bo przeciez miedzy naszymi latami wygral LM w Stambule.

Tak wiec od nastepnego roku juz moj klub czyli Chelsea przejal rzady w kraju.

Ale wlasnie te regiony to bazy Arsenalu. London Colney, Barnet itp.

Ale tu chodzi o puchar. Borehamwood to stacja przejazdowa, zaden klub z tradycjami, dziwne ze maja jakichs fanow. Teraz jak rzadza w National i graja dobrze w pucharah pewnie jak zwykle sie ujawnia jakies lokalne 'Maty Cashe'

Do pozniej, milego, hej

PS nie uwazacie co by nie powiedziec ze Verstappen powinien wczoraj dostac kare? Chocby 5 sekund. Ewidentnie przegial, ale murzynek nie musial mu sie wpychac na zakrecie

G 0

gubernator_nh

Gość
Hejterzy sami prowadźcie tematy i podawajcie jakieś typy a nie tylko krytykujcie mądrale. Jak wam nie pasuje to po co tu wchodzicie. Dobrze , że @rondani nie reaguje na zaczepki. Nie odpisujcie, szkoda zaśmiecać temat.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom