Murraya to teraz każdy ogrywa, a forma Augera pozostawiała wiele do życzenia już we wcześniejszym meczu z Magerem.
Jak pokazał Wiedeń - jednak nie każdy go ogrywa, nawet jeżeli tego potrzebuje jak tlenu. Jeszcze kilka dni temu Auger grał trzy sety ze Zverevem, a jeszcze wcześniej wyciągnął mecz z Norriem. Bez przesady w ocenianiu jego formy jako słabej, bo stracił seta z Magerem.
A ogladales te mecze? Wiesz, ze Murray mial 8 meczowych? Wiesz, ze Auger bral medicala i nie byl wczoraj do konca soba? Jechal na farcie i dobrze sie stalo, ze go Hubi wyrzucil
edit: Djoko dostal walkowera
Nie oglądałem tych meczów, ale skoro mecz zakończył się w trzecim secie w tb 11-9 to trudno żeby to był jednostronny mecz, w którym Murray nie miał nic do powiedzenia. O medicalu nie wiedziałem - widać, że sezon daje się we znaki wielu zawodnikom, bo i Zverev wczoraj korzystał z medicala.
Suma sumarum - można "jechać na farcie w jednym meczu", ale i z Hubim był z przodu z przełamaniem w drugim secie. Wygrane z Murrayem i Augerem dzień po dniu muszą robić wrażenie, mimo tego, że z Murraya bardziej zostało nazwisko niż wielki gracz, ale jednak z Hubim w każdym ich granym meczu w ostatnim czasie nie był tylko tłem, jak pokazuje jego obecny ranking.
Ruud po porażce Brytyjczyka przed chwila juz jest w Mastersie.
Giron tutaj całkiem całkiem. Wyrzucił Tiafoe i Schwartzmana
Pytanie na ile Ruud postanowi się oszczędzać bo w ostatnich tygodniach mocno gonil Mastersa
Ruud jeszcze nie jest w Mastersie - musi wygrać z Gironem i wtedy ma bilet.
Podobnie ma Hubert, który wygra z Duckworthem i zaklepie sobie miejsce.