U
0
Bill Gates to jest ludobójca gdzie sponsorował parę lat temu eksperymenty szczepionkowe na dziećmi w Afryce i większa część z nich została kalekami.Więc dziecino nie pisz bzdetów że ten bandyta jest człowiekiem a WHO to jest najbardziej skorumpowana organizacja przestępcza pod szefostwem kryminalisty z Etiopii Tedrosa Adhanoma Ghebreyeseusa!!!! A na koniec zajmij sobie kolejkę na 3 dawkę tego specyfiku a pózniej 3,4,5 itd tylko czemu wy covidowcy dalej chodzicie w kagańcach skoro wam powinno już nic nie grozić bo jesteście zabezpieczeni tym eksperymentem medycznym???OSTATNIA PROSTA!!!!
O tak wiedza teraz z foliarskich nalepek to już hicior.
Co ma bill gates do badań nad szczepionkami?
Ten człowiek oddał ponad miliard dolarów dla WHO i inne ratujące życie organizację oraz zapisał ponad 90% swojego majątku właśnie na te cele. Jego dzieci otrzymają mała cześć spadku. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego ale powielaj dalej durne teksty. Teraz jako argument podaj wpis szczynami z murku w mosinie pod Poznaniem.
Przepisal na fundacje zeby uciec przed podatkiem, kazdy miliarder tak robi, nie wiedziales?
O tak wiedza teraz z foliarskich nalepek to już hicior.
Co ma bill gates do badań nad szczepionkami?
Ten człowiek oddał ponad miliard dolarów dla WHO i inne ratujące życie organizację oraz zapisał ponad 90% swojego majątku właśnie na te cele. Jego dzieci otrzymają mała cześć spadku. Jedno z drugim nie ma nic wspólnego ale powielaj dalej durne teksty. Teraz jako argument podaj wpis szczynami z murku w mosinie pod Poznaniem.
A skąd wiesz czy chodzimy ???tylko czemu wy covidowcy dalej chodzicie w kagańcach skoro wam powinno już nic nie grozić bo jesteście zabezpieczeni tym eksperymentem medycznym???
Wiesz co nie wprowadzaj dezinformacji !!! Pisałem ile osób jest na odziałach covidowcyh, a nie ile umiera itd. Ponieważ nie wierzysz TV, mediom itd itd - jedź do najbliższego miasta wojewódzkiego. Przejdź się na oddział covidowy i niech Ci ordynator powie ile ma osób niezaszczepionych, a ile zaszczepionych na oddziale. A jak i jemu nie uwierzysz to popytaj pacjentów !edit: Dane o 95, 98 i 100% to nieprawda...
Oddziały covidowe są zapełnione tylko osobami nieszczepionymi ? Gdzie oficjalnie wg ministerstwa wykonane jest 38 589 845 szczepień na dzień dzisiejszy. W tym 19 818 102 osób jest liczbą w pełni zaszczepionych, czyli ponad połowa Polski. I przy takich danych tak się dziwnie składa wg Ciebie że 95%, 98% lub 100% osób na każdym oddziale covidowym to osoby niezaszczepione. Więc albo ktoś kłamie w statystykach albo zaszczepieni zarażają tych nieszczepionych. Może jedno i drugie. Generalnie i tak nie ma to znaczeniaObecnie WSZYSTKIE oddziały covidowe w Polsce są zapełnione osobami nieszczepionymi - to 95%, 98% lub 100% osób na każdym oddziale....
Np w warmińsko-mazurskim to 70% w pomorskim 80% jakie kapcie wybrać na zimę?Wiesz co nie wprowadzaj dezinformacji !!! Pisałem ile osób jest na odziałach covidowcyh, a nie ile umiera itd. Ponieważ nie wierzysz TV, mediom itd itd - jedź do najbliższego miasta wojewódzkiego. Przejdź się na oddział covidowy i niech Ci ordynator powie ile ma osób niezaszczepionych, a ile zaszczepionych na oddziale. A jak i jemu nie uwierzysz to popytaj pacjentów !
panie Adamo już pora wszczepić sobie 3 dawkę a może by tak poprosić ładnie ministra niezdrowia Adama Syntezatora o 10 dawek na raz bo pózniej ma być ten "cudowny specyfik"płatny albo wyszczepione zoombie będą sie bić o nie w kolejkach i może być ciężko?????A skąd wiesz czy chodzimy ???
Obecnie WSZYSTKIE oddziały covidowe w Polsce są zapełnione osobami nieszczepionymi - to 95%, 98% lub 100% osób na każdym oddziale....
Nie będzie żadnego lockdownu, a już na pewno w Polsce. Co najwyżej osoby niezaszczepione nie będą mogły pracować, korzystać ze sklepów i restauracji, ale to też nie w Polsce. A co do kryzysu spowodowanego lockdownem to tak się składa, że ja jako moja firma na tym tak skorzystała, że marzę o ponownym lockdownie. Obroty mi skoczyły o 500% ! Tak więc jak na wojnie - jedni stracili inni bardzo zyskali... Tylko osoba nie będąca w praktyce w biznesie plecie takie głupoty, że wszyscy stracili.Lepiej zwrócić uwage jaki z tego wszystkiego może być kryzys ekonomiczno - gospodarczy pod płaszczykiem tego całego COVID. I tego bym się obawiał naprawdę. Lockdowny, masowy nieograniczony dodruk pieniędzy i rozpędzająca się razem z tym inflacja i to nie mam na myśli tylko Polski bo to się dzieje globalnie.
Jesteś tak krótkowzroczny że to jest dla mnie nie pojęte. Marzysz o ponownym lockdownie naprawdę ? Czyli w sumie pokazałeś całą prawde o sobie teraz, liczysz się tylko Ty i to że Tobie obroty wzrosły przez ten moment. Nie patrzysz jakie będą konsekwencje tego w przyszłości i jakie już są. Biznesu nie prowadzę ale znam przypadki ludzi co ich biznes prosperował dobrze przed tą szopką. Co się stało w trakcie covid ? jest wiele bankructw i są też z tego powodu samobójstwa. Ale to jest okey bo Tobie obroty skoczyły 500%. Spokojnie wszystko do czasu. Zresztą w zeszłym roku pokazałeś dobitnie co Ty wiesz o pieniądzach. Także przyda Ci się kiedyś kubeł zimnej wody na głowę.Nie będzie żadnego lockdownu, a już na pewno w Polsce. Co najwyżej osoby niezaszczepione nie będą mogły pracować, korzystać ze sklepów i restauracji, ale to też nie w Polsce. A co do kryzysu spowodowanego lockdownem to tak się składa, że ja jako moja firma na tym tak skorzystała, że marzę o ponownym lockdownie. Obroty mi skoczyły o 500% ! Tak więc jak na wojnie - jedni stracili inni bardzo zyskali... Tylko osoba nie będąca w praktyce w biznesie plecie takie głupoty, że wszyscy stracili.