Dawno nie wyplacalem nic na karte ale jak to robilem to zawsze zchodzilo sie jak z wyplata na konto. Czyli dzisiaj wyplata a kasa na koncie jutro.u mnie dziwna sprawa . wplacalem do 1xbet kartą revolut , a wyplate zrobiłem na karte ecopayz , 2,5h minelo a kasy na koncie ecopayz nie ma .
zaakceptowal mi rusek wypłatę , ale kasy nie ma na koncie eco , moze eco nie zaakceptowalo tego przelewu?
albo ktos wyplacal z ruska na karty eco , revolut , moze to tak dlugo sie czeka ?
ps: zrobiłem tak bo nie szło wpłacić kartą ecopayz , ale wypłacić można było.
Pierwsza pozytywna informacja w temacie e-portfeli od miesiąca. Ale czy ktoś już w praktyce to przetestował? Na surebety jedynie zaanonsowali, że taka opcja się pojawi. Uwierzę, jak zobaczęecopayz umożliwia stworzenie wirtualnego IBAN (tylko w euro) - możliwe zatem będzie wykonywanie przelewów z Jetona na ecopayz i wypłacanie z kart ecopayz - a jak wszyscy wiemy co jak co ale eco limity na kartach ma duże. Oba supporty (eco i jeton) przyznają, że takie transakcje mogą być możliwe. Pozostaje sprawdzić po niedzieli to w praktyce.
Tylko że eco wycofał sie z płatności do operatorów hazardowych dla Polaków, to nic nie da ten iban. czy z konta czy z karty nie wpłacisz tym na nic związanego z bukmacherką pokerem itd..Pierwsza pozytywna informacja w temacie e-portfeli od miesiąca. Ale czy ktoś już w praktyce to przetestował? Na surebety jedynie zaanonsowali, że taka opcja się pojawi. Uwierzę, jak zobaczę
Bo wpłacać będziesz Jetonem. Połączenie Jetona z eco przywróci opcję korzystania z karty eco.Tylko że eco wycofał sie z płatności do operatorów hazardowych dla Polaków, to nic nie da ten iban. czy z konta czy z karty nie wpłacisz tym na nic związanego z bukmacherką pokerem itd..
Poki co to nikt tego nie potwierdzil. Jezeli przelew z jetona nie bedzie traktowany jako przelew "od sprzedawcy" to bedziesz mogl placic karta, ale nie wyplacac. No chyba ze ktos ma info z pierwszej reki, ale jak pytalem wczesniej to okazalo sie, ze to tylko przypuszczenia co bedzie.Bo wpłacać będziesz Jetonem. Połączenie Jetona z eco przywróci opcję korzystania z karty eco.
Wszyscy w tej chwili teoretyzujemy - tego dotyczył mój wpis, że jak na razie nikt tego jeszcze nie przetestował. Ale jeśli te pieniądze będą już w eco (mniejsza o to, czy w saldzie portfela, czy na koncie poprzez nr IBAN), to wydaje mi się naturalne umożliwienie korzystania z nich w pełnym zakresie. Dlaczego zapłacić za flachę mam móc, a wypłacić stówę i kupić tę flachę za gotówkę już nie?Poki co to nikt tego nie potwierdzil. Jezeli przelew z jetona nie bedzie traktowany jako przelew "od sprzedawcy" to bedziesz mogl placic karta, ale nie wyplacac. No chyba ze ktos ma info z pierwszej reki, ale jak pytalem wczesniej to okazalo sie, ze to tylko przypuszczenia co bedzie.
"
Customers in Poland & Germany!
At ecoPayz, you can now get your personal virtual IBAN!
Send and receive money to or from your ecoPayz account with your own name as the beneficiary, faster and cheaper.
" po to jest iban, gdzie tam tutaj jest mowa o wyplatach karta z bankomatu? JAk sie okaze, ze bedzie mozna wyplacac karta bez konsekwencji to super, jak nie to kupa.
Tak, to dlaczego jak wplacisz stowke z konta bankowego i wyplacisz w bankomacie to masz blokade? Wirtualny iban nie powstaje specjalnie dla Jetona... po prostu bedzie mozna wplacic pieniadze z Jetona na ecopayz dzieki temu, ze ecopayz bedzie mialo fizyczny adres konta bankowego... nikt tego nie przetestowal, bo opcja dla Polakow jest dostepna od kilkunastu godzin.Wszyscy w tej chwili teoretyzujemy - tego dotyczył mój wpis, że jak na razie nikt tego jeszcze nie przetestował. Ale jeśli te pieniądze będą już w eco (mniejsza o to, czy w saldzie portfela, czy na koncie poprzez nr IBAN), to wydaje mi się naturalne umożliwienie korzystania z nich w pełnym zakresie. Dlaczego zapłacić za flachę mam móc, a wypłacić stówę i kupić tę flachę za gotówkę już nie?
Jak to dlaczego? Bo eco bedzie podejrzewalo pranie pieniedzy. Czesto mi tak konto blokowali az wkoncu je zamknalem. Jak wyplacalem kase od bukow to moglem z nia robic co chcialem. Ale jak np wplacilem z portfela psc i chcialem to wyplacic albo komus przelac, nawet glupie 50zl to zaraz blok konta. Ale juz w sklepie moglem placic karta bez problemu tymi samymi pieniedzmi.Wszyscy w tej chwili teoretyzujemy - tego dotyczył mój wpis, że jak na razie nikt tego jeszcze nie przetestował. Ale jeśli te pieniądze będą już w eco (mniejsza o to, czy w saldzie portfela, czy na koncie poprzez nr IBAN), to wydaje mi się naturalne umożliwienie korzystania z nich w pełnym zakresie. Dlaczego zapłacić za flachę mam móc, a wypłacić stówę i kupić tę flachę za gotówkę już nie?
Tak, to dlaczego jak wplacisz stowke z konta bankowego i wyplacisz w bankomacie to masz blokade?
Wniosek - ludziska, idźcie do sklepu i kupujcie droższą elektronikę. A potem ją sprzedajcieJak to dlaczego? Bo eco bedzie podejrzewalo pranie pieniedzy. Czesto mi tak konto blokowali az wkoncu je zamknalem.
Spotkałem w życiu sporo takich zachowań. Niemal wszystkie miały wspólny mianownik - to byli ludzie, którzy wcześniej pożyczyli jakieś pieniądze Ale w sumie analogia do tego biznesu trafna.Tak niekompetentnej i pełnej hipokryzji firmy dawno nie widziałem i nie chodzi tylko o bukmcherkę, ale o wszystkie firmy.
No i zgadnijcie jaki efekt ? ZERO ODPOWIEDZI ! (Jak wcześniej miałem po paru godzinach)... Czyli typowe zachowanie - jak nie wiem co odpisać zrywam kontakt, czego najbardziej nienawidzę tak w kontaktach z ludźmi, w kontaktach z firmami i na forach... Jak się ktoś nie umie przyznać do błędu to nic nie odpisuje...
Minęło parę dni i wciąż nie ma odp. Kontakt stracony...Blad systemu z tym mailem. Zamkniecie konta nie zawsze skutkuje usunieciem z listy mailingowej. Maile sa wysylane wg szablonu. Ja pisalem do nich na facebooku na profilu a odpowiedz dostalem w wiadomosci prywatnej... Na trustpilocie napisalem, ze nie polecam, bo nie obsluguja transakcji z curacao to podwazyli moja "recenzje" a jak wyslalem dane potwierdzajace kim jestem to nic nie odpisali a mogli odpisac, ze dotyczy to takich i takich krajow... Takie rzeczy sie zdarzaja w internecie. Dostaje mnostwo maili od roznych bukmacherow, w ktorych juz dawno zamknalem/poprosilem o usuniecie konta. Takie rzeczy sie zdarzaja