W
51,8K
Wieczorek85
Użytkownik
Ale my też full. I to z Semeniukiem a nie Kubiakiem. Zadecyduje środkowa faza drugiego seta. Bo pierwszy nasz a trzeci już odpuszcza przy 0-2
No tak, ale liczyłem na mocne bicie rezerw ukraińskich. Teraz to nie jest aż takie value, jak zakładałem, ale i tak liczę na pewne 3-0. Po prostu nie dokładam już na live.Ale my też full. I to z Semeniukiem a nie Kubiakiem. Zadecyduje środkowa faza drugiego seta. Bo pierwszy nasz a trzeci już odpuszcza przy 0-2
Tyle, że Czesi muszą -1,5 seta zrobić, żeby na II wskoczyć, ale takie 3-2 i bezpieczny awans? Czemu nie. Będziemy mądrzejsi po dzisiejszym meczu Białorusi. Trochę się w tabeli wyjaśni, bo jutro BLR-BUL o 16.00, Czesi o 19.00 już będą mieli wygodną sytuację. Z drugiej strony przeglądam rezerwy Włochów: Sbertoli, Romano, Ricci, Cortesa, Recine, Bottolo to i tak lepiej niż I skład Pepików... Tam odjąć Hadravę/Fingera i jest mega biednie. W głowę zachodzę jak oni Słoweńców ograli w I meczu.Ja tam ten mecz odpuszczam. 2 miejsce w tej grupie jest niezła mina. Chociaż może akurat Czesi się skuszą na łatwiejszego rywala w 1/8 i ścianę w cwiercfinale
Póki co to Turcja jest rozbita i nie wiem czy nam się nie zmieni rywal z Finlandii na Turcje, a przy okazji Serbia i Rosja bardzo się ucieszą.. Ciekawe mecze będę miał do oglądania w ErgoTurcy przegrali pierwszego seta. Kurs wzrósł na 1.95. świetna opcja do gry. Lagumdzija i spółka nie dadzą sobie wyrwać 2 miejsca w grupie, które gwarantuje ominięcie Srb w kolejnym etapie. Finom braknie sił po wczorajszym spotkaniu z Hol
Niby mogą wyjść ławą ale bardzo w to wątpie, bo wtedy będą mieli w 1/4 SLO/GER, a jak się nie podłożą to mają GER/CZE/BUL.Włosi puszcza jutro mecz Czechom jak myślicie ? Zwycięstwo daje naszym sąsiadom 2 miejsce, a dla Italia mecz o frytki
Niestety ale w siatkówce, w imprezach mistrzowskich, od paru lat funkcjonuje patologiczny system pozwalający na takie kombinacje. A drużyny korzystają z tego nagminnie mając w tyłku honor i opinie kibiców.Do czego to doszło żeby mistrzowie olimpijscy mieli kombinować które miejsce dla nich lepsze.
Tylko, że ziemniaki nie mają w swojej ofercie typów na seta Słowacji. Najbezpieczniejszym typem na ten mecz będzie chyba jakieś handi punktowe w stronę Słowaków.Słowacja @3.90 STS
Niemcy juz pokazali ze potrafią w tym turnieju rozsądnie gospodarowac siłami. Drabinka tez im się fajnie ułożyła bo w 1/8 prawdopodobnie Czesi a potem w cwiercfinale reprezentacja Włoch która jak najbardziej jest do pukniecia przez Niemców
Skoro wyszli na mecz z Francja całkowicie drugim składem i z Grozerem jako drugim libero to tym bardziej dzisiaj nie będą podchodzić do tego meczu zbyt poważnie. Mają 2 miejsce ktore jest hc w porownaniu z pierwszym i nic ich z tego miejsca niżej nie zrzuci a -->
co najważniejsze moim zdaniem to fakt iz mecz jest o 16ej. Jeżeli Niemcy by podeszli do tego meczu uczciwie i wygrali wysoko to Francuzi będą panami swego losu - porazka z Estonia może doprowadzić do tego ze Francja uniknie 1 miejsca które jest o wiele gorsze w dalszej fazie niż miejsce drugie
Dla Niemców bezpieczna wygrana to wygrana ze strata seta. Ale po pierwsze -nie sądzę by tuż przed faza play off chcieli oni grać jakis dluzszy mecz. Po drugie - mają rywala słabszego ale bardzo zdeterminowanego
Ode mnie na dzisiaj:
SŁOWACJA @3.90 STS
Słowacja -1.5 seta tez można ruszyć
A już Słowacja set to pewniak bo Niemcy 3:0 wygrać nie mogą
Ale przecież Włosi mają pewne pierwsze miejsce bo 5 punktów więcej od pepickow i trzy więcej od Słowenii która już rozegrała 5 spotkań. Czesi przegrywając spadną prawdopodobnie na 4 miejsce. Wygrywając za trzy na drugie wygrywając za dwa na trzecim zostaną. A Włosi jak przegrają za zero zrzucą Słowenię na trzecie i ewentualnie mogą wpaść na nich w ćwierćfinale.Niby mogą wyjść ławą ale bardzo w to wątpie, bo wtedy będą mieli w 1/4 SLO/GER, a jak się nie podłożą to mają GER/CZE/BUL.
Jeśli mają jakieś obawy przed drugim meczem ze Słowenią to pewnie nie odpuszczą. Wątpie, że drugi raz by tak zdominowali Słoweńców w tym składzie.
Dlatego wątpie aby mieli się podkładać. W mojej opinii wybiorą ćwierćfinał z GER/CZE/BUL/BLR, a nie z GER/SLO.Ale przecież Włosi mają pewne pierwsze miejsce bo 5 punktów więcej od pepickow i trzy więcej od Słowenii która już rozegrała 5 spotkań. Czesi przegrywając spadną prawdopodobnie na 4 miejsce. Wygrywając za trzy na drugie wygrywając za dwa na trzecim zostaną. A Włosi jak przegrają za zero zrzucą Słowenię na trzecie i ewentualnie mogą wpaść na nich w ćwierćfinale.