Buki ktore wymieniles to sa zabawki a nie buki Azjatyckie. Azjatow na ktorych mozna sie opierac nie znajdziesz na zadnych ogolnodostepnych darmowych stronach. Poza tym, buki czesto same manipuluja kursami robiac duze spadki. Do tego do Azjatow najlepiej podpiac gieldy bukmacherskie. Ogolnie to nie jest takie proste jak sie wydaje. Jak chcesz bawic sie w takie rzeczy, to musisz sie liczyc z miesiecznymi kosztami 1-2k.Który buk z Azji najlepszy do śledzenia kursów? Chodzi mi o najbardziej miarodajny
SBOBET, dafabet, 188bet ? Ma ktoś jakieś doświadczenie?
Nie wiem co ten post ma wspolnego z tematem no ale niech bedzie. Jakie to piekne jak ktos po meczu sie chwali, ze wiedzial. No to pokaz te kupony pograne po 10-20k skoro to byl pewniak.Widzisz jak bys sie znal na obstawianiu troszke lepiej to nie szukal jak slon pierdnie w Azji tylko grzal Albanie i do kasy.
Choc jak widze stazysci na portalach pisza 'Sensacja w polskiej grupie!' to mnie skreca ze smiechu, dobry masaz miesni przepony
Zgaduje wzrosty byly
A ja wiedzialem juz rano ze wygra, gratulacje tym co dobrze mysleli zaczalem rozsylac na pol godziny przed meczem i patrzac co mysla ne ten temat jacys kozacy z Tajwanu to jeszcze mogl bym sie tylko rozmyslic
W obstawianiu nie chodzi o to czy wygra,przegra czy będzie under czy over tylko jaki kurs zagrałeś. O cyferke tu chodziWidzisz jak bys sie znal na obstawianiu troszke lepiej to nie szukal jak slon pierdnie w Azji tylko grzal Albanie i do kasy.
Choc jak widze stazysci na portalach pisza 'Sensacja w polskiej grupie!' to mnie skreca ze smiechu, dobry masaz miesni przepony
Zgaduje wzrosty byly
A ja wiedzialem juz rano ze wygra, gratulacje tym co dobrze mysleli zaczalem rozsylac na pol godziny przed meczem i patrzac co mysla ne ten temat jacys kozacy z Tajwanu to jeszcze mogl bym sie tylko rozmyslic
A nie lepiej myslec niz patrzec tylko w cyferki zeby jak najwyzsze byly?W obstawianiu nie chodzi o to czy wygra,przegra czy będzie under czy over tylko jaki kurs zagrałeś. O cyferke tu chodzi
Giełda jest tylko jesna -Betfair, wszystkie pomniejsze jak Betdaq itp podążają za Betfairem.Buki ktore wymieniles to sa zabawki a nie buki Azjatyckie. Azjatow na ktorych mozna sie opierac nie znajdziesz na zadnych ogolnodostepnych darmowych stronach. Poza tym, buki czesto same manipuluja kursami robiac duze spadki. Do tego do Azjatow najlepiej podpiac gieldy bukmacherskie. Ogolnie to nie jest takie proste jak sie wydaje. Jak chcesz bawic sie w takie rzeczy, to musisz sie liczyc z miesiecznymi kosztami 1-2k.
zaden, bo rynek i tak zareaguje wszedzie predzej czy pozniej jesli moge cos Pani polecic to prosze poobserwowac sobie Mongolie na zywo i co sie dzieje z kursami, pozdrawiamKtóry buk z Azji najlepszy do śledzenia kursów? Chodzi mi o najbardziej miarodajny
SBOBET, dafabet, 188bet ? Ma ktoś jakieś doświadczenie?
A po co sie chwalic obcym ludziom a tym bardziej ich dorabiac
Zapytaj dowolna osobe ktora grala w strone Albanii nie bylo ich tak wiele. Zajrzyj w moj temat, nie ukrywalem specjalnie a na krotko przed ujawnilem o ktory mecz chodzi
Akurat mi chyba ciezk ozarzucic ze nie napisalem przed, a co sadzisz o tych co po fakcie wklejaja kupony albo pisza ze na tym zarabiaja a klepia minusa jak stad do Spitsbergen
Ma cos wspolnego, bo granie na spadki to ze tak powiem bardzo niski skill, to bylo modne wieki temu i wchodzilo teraz to sposob na przyspieszone wtopienie kasy i raczej zawsze jest miejsce i czas ostrzec ludzi ze dramat bedzie jak tylko sie beda przygladac spadajacym kursom
Heh, i wlasnie dlatego ludzie grajacy na spadki kursow przegrywaja. Bo mysla, ze bf jest jedyna gielda a buki azjatyckie to Sbobet czy Dafa. W necie ZA DARMO nic ciekawego nie znajdziesz. Sa buki o ktorych 99,9% grajacych nigdy nie slyszal. Ale niestety strony z nimi sa platne.