ryan grant
Użytkownik
Na pewno Hysaj, Bare i Manaj.
Ciężko sprawdzić bo jechalem w plener i nie miałem czasu ,dlatego zapytałem o Albanczykow.Ciezko sprawdzic na flashscorze, ktory pilkarz dostał drugą kartke w eliminacjach ? Tych meczy bylo 3-4…
Rumunia -2.5 handi
Włochy lub remis
Belgia-Czechy pow 2.5 goli
Grecja lub remis
Węgry lub remis
Ako: 7.04 E efortuna
Gram taśmy na te elimiki dla lepszego oglądania, pojedynczych nie ma sensu, jest troche loterii.
Tak jak ktos wspomnial przy rownej ilosci pkt licza sie bramki, wiec trzeba takie okazje wykorzystac. Rumunia to mocna druzyna, maja paru ciekawych graczy, do tego pewnie u siebie full stadion bedzie. Man jest genialny, do tego Hagi, Marin, Stanciu, czy wracajacy z zawieszenia Puscas. Ja biore takie handi.
Wlochy maja szanse na pobicie jakiegos rekordy nie przegranych meczy w Europie dzisiaj, ale mniejsza z tym ogolnie. Xhaka wiec kapitan i lider z covidem, do tego nie zagra Shaqiri czy Embolo, nowy trener u Szwajcarow, ale watpie, ze ograja Mistrzow Euro.
Nie bedzie Schicka i teraz jakis uraz Jankto wiec nie gram gola Czechow, a over w calym meczu. Belgowie wiadomo jaki futbol z Lukaku, Czesi tez lubia pograc ofensywnie, w pierwszym meczy masa sytuacji i tylko 2 bramki, tutaj powinno byc co najmniej tyle.
Nie bedzie Zeci wiec lider srodka w Grecji, ale co z tego. Dla mnie Kosowo jest slabe, liderzy zawodza w swoich klubach. Rahmani nic nie gra, Muriqu totalne nieporozumienie w Lazio, do tego Rashica tak sobie. Grecy maja dosyc nowego trenera, ktory naprawde ich poukladal, co mecz stwarzaja sobie sporo sytuacji, do tego pare naprawde solidnych graczy. Albania bez 4 podstawowych graczy, Wegrzy bez Szalaia z covidem, ale co z tego skoro Rossi to lis i ogarnie ich tutaj majac Szaboszlaia.
Co ta ustawka daje jednym albo drugim? Chyba tylko to że będą oglądać plecy Polaków.Dobry ten mecz zacięty w Albanii pisali... jak ten mecz wygląda jak typowa ustawka na 0-0 0 ataków 0 wszystkiego podawanka na środku boiska
Zapytam 1 oglądasz mecz? Pytaj mnie ja ciebie, po prostu to jest mecz o PKT i 1 i 2 muszą wygrać, a mecz wygląda tak:Co ta ustawka daje jednym albo drugim? Chyba tylko to że będą oglądać plecy Polaków.
slabo to swiadczy o nas, jakim cudem Wegrzy nam 3 sztuki wcisneli?Co ta ustawka daje jednym albo drugim? Chyba tylko to że będą oglądać plecy Polaków.
Bo na ławce debiutował siwy bajerant.slabo to swiadczy o nas, jakim cudem Wegrzy nam 3 sztuki wcisneli?
Stało się to co się stać musiało Nam to by nawet Bezludna Wyspa mogła strzelićW Europie w eliminacjach do Mistrzostw Świata jeszcze tylko San Marino nie strzeliło gola, ale jak znam życie, to się zapewne zmieni 05.09
Stawialbym samobójaStało się to co się stać musiało Nam to by nawet Bezludna Wyspa mogła strzelić
Ciekawe czy jest jakis kraj, ktoremu San Marino strzelilo 2 lub wiecej bramek w historii czy jestesmy ich ulubiona ofiarąChyba 5 bramka strzelona przez San Marino w ostatnich 5 latach, u nas brak czystego konta w ósmym kolejnym meczu
Malcie w 2012 a wcześniej Liechtensteinowi w 2003Ciekawe czy jest jakis kraj, ktoremu San Marino strzelilo 2 lub wiecej bramek w historii czy jestesmy ich ulubiona ofiarą