L
2,4K
lolekpolek
Użytkownik
Stollar @1,60
Steinegger Y +2,5 3set @1,4
Steinegger Y +2,5 3set @1,4
Ostatnia edycja:
Haha, ale śmieszne haha boki zrywać - kretyn. Nie wiem o co cię tak dupa boli, że ciągle o mnie wspominasz, ale to raczej nie jest zbytnio normalne. Czekaj czekaj..., a może ty dlatego tak się cały czas zalecasz do tomcia i sam z siebie zrobiłeś jego przydupasa bo łączy was jedna wspólna rzecz..., a jaka? To już niech się każdy domyśli bo zarówno wpisy tomcia jak i twoje wysrywy nie wyglądają jakby pisał je ktoś zdrowy na umyśle i na przyszłość proszę administrację o usuwanie wszystkich wpisów tego idioty @gubernator_nh w których bez powodu wkleja mój nick bo to są zwykłe zaczepki psychicznie chorego dzieciaka, a ja najzwyczajniej w świecie nie mam czasu na takie "zabawy".na dziś taki dr-joint z tenisa chłopocurów
ako: 2.06 Bautista + Dimitrov
oraz taki @tomcioomen666 z tenisa kobitek
ako: 1.95
Svitolina + Mertens + Osaka + Azarenka + Halep + Sabalenka + Krejcikova (najwyższy kurs 1.16)
Taaa olałem szanowną małżonkę i 2 dzieci na rzecz Tomcia. Z pewnością. Ty mi nie komentuj głupich głupot w reputacjach to ja nie będę nazwał swoich dubli Twoja ksywa. Ament jak to mówią na wsiach a nie amenHaha, ale śmieszne haha boki zrywać - kretyn. Nie wiem o co cię tak dupa boli, że ciągle o mnie wspominasz, ale to raczej nie jest zbytnio normalne. Czekaj czekaj..., a może ty dlatego tak się cały czas zalecasz do tomcia i sam z siebie zrobiłeś jego przydupasa bo łączy was jedna wspólna rzecz..., a jaka? To już niech się każdy domyśli bo zarówno wpisy tomcia jak i twoje wysrywy nie wyglądają jakby pisał je ktoś zdrowy na umyśle i na przyszłość proszę administrację o usuwanie wszystkich wpisów tego idioty @gubernator_nh w których bez powodu wkleja mój nick bo to są zwykłe zaczepki psychicznie chorego dzieciaka, a ja najzwyczajniej w świecie nie mam czasu na takie "zabawy".
Tak czytając Twoje wpisy w ostatnich tygodniach dochodzę do wniosku że dużo cie łączy z tomciem. Albo kreujesz się w internecie na gościa koło 40 z żoną, dziećmi i fajna robota o czym wspominałeś też na innym forum a w rzeczywistości jesteś nastolatkiem z kompleksami gdzie w internecie odreagowujesz swoje niepowodzenia życiowe, albo faktycznie masz tyle lat ale mentalnie to wciąż gimnazjum.Taaa olałem szanowną małżonkę i 2 dzieci na rzecz Tomcia. Z pewnością. Ty mi nie komentuj głupich głupot w reputacjach to ja nie będę nazwał swoich dubli Twoja ksywa. Ament jak to mówią na wsiach a nie amen
Wtopa, minus.. Szalona końcówka. 93' Ukraina na 2-1 , 96 ' Kazachstan na 2-2.Ukraina live @2.85
Panowie...skupiamy się na typach bo będę musiał usunąć wszystkie wasze posty na temat związków partnerskich, etc.
w sumie gładko,Próbuje za mała stawkę
Us open
PABLO ANDUJAR @3,3
Dubel Panów na minus, taśma Pań na plus.na dziś taki dr-joint z tenisa chłopocurów
ako: 2.06 Bautista + Dimitrov
oraz taki @tomcioomen666 z tenisa kobitek
ako: 1.95
Svitolina + Mertens + Osaka + Azarenka + Halep + Sabalenka + Krejcikova (najwyższy kurs 1.16)