W pełni się zgodzę z tobą co do tego, że top5 utrzymuje poziom. No, ale co zrobisz? Wygrali parę turniejów i miejsce w rankingu ciężko stracić... Czasem oglądając turniej lub nawet na tym szlemie, przychodzi taki moment w którym mówisz sobie z flustracj '' co on robi na tym miejscu w rankingu''
No taki Thiem wygrany Szlem,w tym roku tragedia, oczywiscie rowniez kontuzje zrobily swoje ale wciaz nr 6?To jest zart jak dla mnie a te porazki z top 20 z zawodnikami z drugiej setki to ja nawet nie wiem jak to nazwac blamaz, tragedia czy jak?
Tu juz tez nie chodzi o obstawianie czy cos tylko lubie obejrzec dobry
tenis a wiem ze kazdy z top 20 ma potencjal ale jak sie wlaczy I oglada to Co prezentuja to odechciewa sie ogladac
tenis.
Hurkacz mega napompowany medialnie, zwlaszcza po ograniu slabego na tym etapie kariery Federera, ale nazwisko robi swoje.
Smiem twierdzic, ze Janowicz w swoim prime ogralby Hurkacza mimo, iz technicznie Hubert wiekszy talent ale determimacja I sila zdecydowanie bylaby po stronie JJ.
Zal patrzec jak HH meczy sie na tym korcie ale coz zrobic.
Iga tez pod forma, duzo musi sie nameczyc by zgarnac seta, chociazby z taka Ferro ale Kontaveit podlapala mocna forme I watpie by Swiatek dala rade.