W takim przypadku najlepiej poczekac na live. Jakby sie zdarzylo , ze nasze beda prowadzily 2:0 to warto obserwowac co bedzie dalej i dzialacSkoro 2 sety dają Polkom wygranie grupy to może warto zagrać Bułgaria DW 3:2 po 5.00 STS
W takim przypadku najlepiej poczekac na live. Jakby sie zdarzylo , ze nasze beda prowadzily 2:0 to warto obserwowac co bedzie dalej i dzialacSkoro 2 sety dają Polkom wygranie grupy to może warto zagrać Bułgaria DW 3:2 po 5.00 STS
Tylko ze najpierw graja holenderki i jeśli wygrają ze szwedkami to Ukraina gra o 200gr ogórków kwaszonych, pajde chleba i miseczkę smalcu wiec granie ich gdy noewiadoMo czy nie wyjda rezerwami kompletnie mija się z celem. Wiem ze na Ukrainie bieda, ale czy będą zainteresowane dla tych kulinarnych specjałów graniem na maxa to szczerze wątpięNiemki u75.5 , Polki-Bułgarki o 176.5 pkt , Ukrainki win -1.5 @3.88 Tak to na dzis widzę drobno I grubasa na wygraną grupy przez Nasze czeka ;p
Też o tym pomyślałem, czysto teoretycznie tak powinno być ale.. z bukmacherskiego punktu widzenia, jeżeli ktoś ma możliwość gry bez podatku to zdecydowanie lepszym pomysłem będzie gra każdego meczu z osobna. Po prostu wyjdzie wyższy kurs. Na Turczynki w 1/8 na ten moment mamy 1.07, a 1/4 wpadają na kogoś z trójki z naszej grupy więc należy się spodziewać 1.35/1.40. Dalej - Holandię zarówno w 1/8 jak i w 1/4 czeka pojedynek również z kimś z trójki z naszej grupy wiec należy się spodziewać dwukrotnie kursu oscylującego w okolicach 1.45/1.50. Jeżeli chodzi o Włoszki to aby nie trafić na Serbie w 1/4 już dziś musza wygrać po kursie 1.09 z Chorwacją, w 1/8 będzie coś w granicach 1.02, zaś w 1/4 z Belgia możemy spodziewać się 1.10. Serbki w 1/8 zapewne 1.01, w 1/4 z Rosją bądź Chorwacją 1.10. Jak na moje, grając na przykładowym 22becie kurs AKO wyjdzie spokojnie ponad 4.0, a może i coś w granicach 4.50.Szczególnie że naszym wystarcza 2 wygrane sety by zająć 1 miejsce , też tak czuje że Bułgarki wygrają ale po tb dopiero ,)
Post automatycznie złączony:
Moim zdaniem @3 na to że Holandia Turcja Wloszki Serbii zamelduja się w półfinale też wydaje być się do grania
nie mogę już edytowaćSerbia wygra grupę A @1,60 - 1xbet
Zero większej filozofii. Serbia to główne faworytki do złota. Jedyny rywal w grupie to Rosjanki, które są bardzo niestabilne. Z każdym innym rywalem Serbia powinna wygrać bardzo szybko. W meczu bezpośrednim też nie widzę większych szans dla Rosji. W dodatku nie jestem pewien czy Rosja mająca ogromne kłopoty w przyjęciu będzie bez problemu ogrywać pozostałe ekipy, szczególnie Belgię.
Marne to pocieszenie ale weszloNiemki u75.5 , Polki-Bułgarki o 176.5 pkt , Ukrainki win -1.5 @3.88 Tak to na dzis widzę drobno I grubasa na wygraną grupy przez Nasze czeka ;p
A fortuny I innych nie ma w mieście Albo online ? :>Krytyka na Jace płynie z każdej strony (słusznie) ale trzeba przyznać, że chłop zna się na robocie. Powiedział, że Bułgarki grupę wygrają no i wygrały. Żałuje, że STS przestał dawać zakłady na poszczególne grupy. Przed przegranym przez Bułgarki meczu z Niemkami był na nie kurs 2.50, podejrzewam, ze po owej porażce mógł i powinien oscylować w granicach 4.00.
dzisiaj miales na to kurs ponad 3 Tylko wygrana za 3 punkty dawala Bulgarkom 1 miejsce.Krytyka na Jace płynie z każdej strony (słusznie) ale trzeba przyznać, że chłop zna się na robocie. Powiedział, że Bułgarki grupę wygrają no i wygrały. Żałuje, że STS przestał dawać zakłady na poszczególne grupy. Przed przegranym przez Bułgarki meczu z Niemkami był na nie kurs 2.50, podejrzewam, ze po owej porażce mógł i powinien oscylować w granicach 4.00.
Tylko STS wystawiał kursy na zwycięstwo w grupach po pierwszej i drugiej kolejce.A fortuny I innych nie ma w mieście Albo online ? :>
Prawdadzisiaj miales na to kurs ponad 3 Tylko wygrana za 3 punkty dawala Bulgarkom 1 miejsce.
O ile Pomarańczowe sie z gospodyniami nie potknaPowariowali delikatnie.
@1.45 na Turcje w półfinale i @2.5 na Holenderki
Ale dał jak najbardziej warty gry no i singiel Holenderki @1.7 Z NiemkamiO ile Pomarańczowe sie z gospodyniami nie potkna
Francuzki są rzeczywiście tak słabe a Belgijki tak mocne żeby dawać taki kurs na win Francji?Dzisiaj zamiast setów spróbuje pójść w overy punktowe.
Belgia-Francja over 135.5 kurs 1.85
Rosja-Bośnia over 133.5 kurs 1.85
Włochy-Szwajcaria over 130.5 kurs 1.85
Moim zdaniem drużyny po prawej są w stanie ugrać nawet seta, ale spróbuje bezpiecznie i te punkty mogą być pokryte w 3 setach.