L
2,4K
Dostales to na maila? Czy to informacja ze strony unibetu?
Normalna sprawa. Przeciwdziałanie praniu brudnych pieniędzy. W tym roku wyszły w UE ostre dyrektywy do walki z terroryzmem i przestępczością i szaleją. EcoPayz przecież co robiło i robi. U buków stosunkowo łatwo wyprać pieniądze więc przestępcy z tego korzystają. Natomiast musiało być coś w Twojej sprawie na grubo skoro tego zażądali. Albo organy ścigania z jakiegoś kraju członkowskiego albo z USA mają Ciebie na celowniku, albo jakieś powiązania. Sami z siebie nie sądzę aby tak zrobili, no chyba, że to początek i za chwilę od wszystkich będą tego żądać... Bo w Eco Payz też na początku było mało osób co do których chcieli takie rzeczy, a potem więcej, ale oni chyba szli alfabetycznie.... , a tu mogę w zależności od obrotów. No i jeszcze jest taka sprawa, że w Unibecie jak i większości jak nie wszystkich buków na terenie UE nie można grać zawodowo co implikuje, że trzeba mieć stałe dochody i mogą też w ten sposób robić, ale zazwyczaj tylko limitowali dotąd.
Ja miałem w poniedziałek, przeszedłem i co najlepsze że wypłata na 4500zł czeka na zaakceptowanie od ponad dniaBetsson właśnie wysłał to samo dostałem teraz o weryfikacji dowodow dochodu