briko
Użytkownik
Nasze sztafety zadziwiają cały świat sportu. Dzisiaj chłopaki zeszli poniżej 3min czas 2:58,55 a sts proponuje nam na jutro czy Polska sztafeta ogarnie czas 2:57,99 mimo że jutro warunki mogą być gorsze bo ma padać deszcz paradoksalnie może to być jakiś handicap, a ponadto jak to babiarz mówi Kajetano dziś pobiegł z dużą rezerwą zwalniając na ostatnich metrach. Jutro naprawdę możemy powalczyć przynajmniej o srebrny medal i to realnie.
Myślę, że możemy poprawić czas o ponad sekundę do czasu z kwalifikacji
Stawka 8/10 gdzie u mnie jedna jednostka to 100zl
Sztafeta 4x400m uzyska wynik 2:57,99? TAK kurs 2,68 STS
Ponadto pograłem sztafety w dublu męską i żeńską że zdobędą złota w uni po kursie ponad 300 za niewielką stawkę, oraz w singlach na żeńską sztafete kurs 17 i na męską kurs 19. Wiadomo, że sztafety USA są poza zasięgiem, ale nie życząc nikomu wpadki zawsze ktoś może popełnić błąd przy zmianie nawet najlepszej drużynie się to zdarzało. Jutro po godzinie 14 będą wielkie emocje!!! Więc warto śledzić zmagania sztafet.
Pozdrawiam
Myślę, że możemy poprawić czas o ponad sekundę do czasu z kwalifikacji
Stawka 8/10 gdzie u mnie jedna jednostka to 100zl
Sztafeta 4x400m uzyska wynik 2:57,99? TAK kurs 2,68 STS
Post automatycznie złączony:
Ponadto pograłem sztafety w dublu męską i żeńską że zdobędą złota w uni po kursie ponad 300 za niewielką stawkę, oraz w singlach na żeńską sztafete kurs 17 i na męską kurs 19. Wiadomo, że sztafety USA są poza zasięgiem, ale nie życząc nikomu wpadki zawsze ktoś może popełnić błąd przy zmianie nawet najlepszej drużynie się to zdarzało. Jutro po godzinie 14 będą wielkie emocje!!! Więc warto śledzić zmagania sztafet.
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: