To można tez dorzucić w tym meczu crvena wygra ale pierwsza straci gola, jedli przewidujesz dziwny przebieg meczu. Widze w skybet kurs 11 na to.Cvrena Zvezda Belgrad - Szeriff Tiraspol 2/1 kurs: 29 buk: Fortuna
Cvrena Zvezda Belgrad - Szeriff Tiraspol kurs: 9,60 buk: Fortuna
Czy wy nie wiecie co robiła Cvrena od lat ???? Gra zespół z Serbii z zespołem z Mołdawii - ten sam język i pismo. Jak tu nie będzie kombinowania to się bardzo zdziwię.... 2 scenariusze jak dla mnie - albo łamak bo w końcu grają u siebie więc wstyd przegrać albo przegrają i odbiją sobie w następnym meczu na wyjeździe... Śmieszne, że na forum ludzie doszukują się teorii spiskowych w szczepionkach, finale LM lub finale Euro, a nie tam gdzie potrzeba... Nie mówię, że typ na pewno wejdzie bo oczywiście nie mam żadnych informacji na ten temat, ale gram to na czuja. Oczywiście nawet nie ma co analizować czynników sportowych przy takim założeniu. Pamiętajmy, że ten mecz nie przesądza o awansie lub jego braku.
inny jezyk i inne pismo... i nie ludzie a rondani doszukuja sie teorii spiskowychCvrena Zvezda Belgrad - Szeriff Tiraspol 2/1 kurs: 29 buk: Fortuna
Cvrena Zvezda Belgrad - Szeriff Tiraspol kurs: 9,60 buk: Fortuna
Czy wy nie wiecie co robiła Cvrena od lat ???? Gra zespół z Serbii z zespołem z Mołdawii - ten sam język i pismo. Jak tu nie będzie kombinowania to się bardzo zdziwię.... 2 scenariusze jak dla mnie - albo łamak bo w końcu grają u siebie więc wstyd przegrać albo przegrają i odbiją sobie w następnym meczu na wyjeździe... Śmieszne, że na forum ludzie doszukują się teorii spiskowych w szczepionkach, finale LM lub finale Euro, a nie tam gdzie potrzeba... Nie mówię, że typ na pewno wejdzie bo oczywiście nie mam żadnych informacji na ten temat, ale gram to na czuja. Oczywiście nawet nie ma co analizować czynników sportowych przy takim założeniu. Pamiętajmy, że ten mecz nie przesądza o awansie lub jego braku.
Gdzie Mołdawianie mogą zarobić? Najbiedniejszy kraj świata? Jak u bukmacherów są od razu wycofywane w tej lidze tak jak i w Albańskiej podejrzane mecze?przeciez to mega wazny mecz dla obu druzyn, teorie spiskowe mozna wsadzic,, wiadomo gdzie
Moldawianie wiedza gdzie moga zarobic i kiedy, szukanie na sile wała to juz lekki kabaret.
Dzięki za zwrócenie uwagi rozpędziłem się trochę z tym awansem do fazy grupowej. Widzę, że użytkownicy forum, doszukują się insidera w meczu Crveny z Sheriffem. Wydaję mi się, że jeśli chodzi, o ustawinie czegoś w tym spotkaniu to mogą być to gole, bardzo możliwy jest ich grad.Jaki etap awansu do fazy grupowej, jedna runda przecież jeszcze będzie...
Gdzie Mołdawianie mogą zarobić? Najbiedniejszy kraj świata? Jak u bukmacherów są od razu wycofywane w tej lidze tak jak i w Albańskiej podejrzane mecze?
Pomiędzy ligą serbską/mołdawską a LM gdzie rynek jest znacznie bogatszy korupcja jest możliwa.
A druga sprawa to taka to czy Sheriff Tiraspol wyobraża sobie w jakimś stopniu grę w LM?
Dla nich gra w LKE to już jest osiągnięcie na które mogą sobie pozwolić.
Gdyby nie fakt, że mogą trafić na Dynamo Zagrzeb albo Legię w 4 rundzie LM tylko na silniejszego rywala tak byłbym przekonany, że może tutaj coś być.
Zresztą ja uważam, że Crvena - Kajrat Ałmaty (5:0) był sprzedany. Pierwszy mecz też był podejrzany.
Przypomnijmy sobie pięknie sprzedane spotkanie w Serbii:Te protesty przy karnym dla Radnickiego, ta piękna druga bramka oraz okrzyki kibiców którzy wiedzieli po pierwszej strzelonej bramki przez Proleter, że to będzie ustawiony mecz. Zresztą kursy były zawieszane i były nawet kursy 1.25 na Radnicki przy 1:1. Jakby Real Madryt przyjechał.
Chętnie obejrzałbym jeszcze raz ten mecz na żywo. Pamiętam jak sędzia doliczył dwie minuty i bramkarz drużyny gospodarzy gdzie przegrywali 1:2 pokazywał spokojnie drużynie aby się nie spieszyła... hahaha
Zresztą tutaj Crvena też sobie ustawiała mecz w LM: https://www.rp.pl/Pilka-nozna/18101...erow-na-zwyciestwo-piecioma-bramkami-PSG.html
Wiesz co może zacznij w większej ilości podawać jakiekolwiek typy zamiast ciągle krytykować. Bo na Euro też podałeś jeden typ za to polemika głównie ze mną na strony... Co do argumentu masz tylko częściowo rację bo w Mołdawii język rosyjski jest bardzo popularny i wiele osób go zna... Generalnie bałkańskie klimaty mamy: Serbia vs Mołdawia więc co najmniej należy wziąć pod uwagę fakt, że różnie może tu być, a nie patrzyć wyłącznie sportowo i grać na faworyta jak wszyscy podawali zanim ja podałem swój typ. Wnoś na forum coś pozytywnego np. trafione typy... zamiast ciągła dyskusja w każdym temacie... Pozdro..inny jezyk i inne pismo... i nie ludzie a rondani doszukuja sie teorii spiskowych
przeciez Moldawia lezy miedzy Rumunia i Ukraina.. Nie krytukuje po prostu napisales nieprawde... to co ludzie maja wierzyc, ze w Moldawii pisze sie cyrylica i mowi po serbski? A potem co?Wiesz co może zacznij w większej ilości podawać jakiekolwiek typy zamiast ciągle krytykować. Bo na Euro też podałeś jeden typ za to polemika głównie ze mną na strony... Co do argumentu masz tylko częściowo rację bo w Mołdawii język rosyjski jest bardzo popularny i wiele osób go zna... Generalnie bałkańskie klimaty mamy: Serbia vs Mołdawia więc co najmniej należy wziąć pod uwagę fakt, że różnie może tu być, a nie patrzyć wyłącznie sportowo i grać na faworyta jak wszyscy podawali zanim ja podałem swój typ. Wnoś na forum coś pozytywnego np. trafione typy... zamiast ciągła dyskusja w każdym temacie... Pozdro..