K. Bukowiecki uzyska w kwal. przynajmniej 20.75m.? Nie---1,57
M. Haratyk zakwalifikuje się do finału? Tak---1,40
Fiodorow J. - Fantini S. 1---1,37
sts
N.Kaczmarek zakwalifikuje się do półfinału? Tak---1,25
K.Warholm-R.Benjamin 1---1,55
Ch.Mboma-J.M.Ta Lou 1---1,50
E.J.Obiena-K.C.Lightfoot 1---1,60
J.Ratcliffe-B.Ghelber 1---1,65 nagle Rumunka poprawia SB o ponad 2m i przy okazji nowy PB
A.Tavernier-J.Fiodorow 1---1,75
betfan
Na tym debi..nym stsie już sam nie wiem kiedy można co łączyć. Raz kupony przechodzą,innym razem nie puszcza. Może ktoś przynajmniej coś do dubla znajdzie.
Betfan bardzo fajna oferta,ale po kolei.
Bukowiecki mam wrażenie że pojechał bardziej odbębnić igrzyska niż coś w nich ugrać. Kontuzja,brak formy i mamy co mamy czyli nic. 20,75 w tym sezonie nie pchnął i w kwalach absolutnie tego nie widzę. Haratyk w finale powinien się znaleźć choć w jego przypadku nie spodziewał bym się medalu,ale o tym za parę dni. W młocie pań nasza Fiodorow, która będzie na styku awansu do czołowej ósemki. Włoszka Fantini to poziom na max.72m. a nawet mniej. Aśka powinna te 72m+ rzucić. Raczej pojedynek bez historii.
Natalia Kaczmarek ma życiowy sezon i awans do półfinału nie będzie dla niej problemem. Wchodzą po 3 z każdego biegu i 6 z czasami. Tylko katastrofa mogłaby odebrać Polce półfinał. 400 przez płotki i jestem za Warholmem, nie wiem co więcej napisać, obydwaj Panowie będą walczyć o złoto, spotkali się w półfinale i górą był Norweg, liczę na powtórkę. Na 200m. ta niesamowita Mboma,która może namieszać. O tym czy zawodniczki z podwyższonym testosteronem powinny startować czy nie nie będę się wypowiadał, ale jest to niewątpliwie handicap. W skoku o tyczce stawiam na Obienę w parze z Amerykaninem Lightfootem. Obiena jest dla mnie czarnym koniem i liczę na jego medal. No i na koniec dwa niezrozumiałe dla mnie kursy. Julia Ratcliffe nie zwojuje czegoś specjalnego na tych igrzyskach ale kurs 1,65 w parze z Ghelber to dla mnie jedno wielkie nieporozumienie i ja tutaj bym dał max.1,20. Tutaj powinno być minimum ze 2 m. różnicy. Tak samo zestaw Francuzki z Polką. Nie rozumiem, Tavernier nawet jak nie jest w formie to te 73,50 rzuci. Aśka w tym roku najwięcej 72,52. Nie wiem może się pomylili i mieli dać tu Kopron? Bajka kurs!
Edit:
Na niektóre zdarzenia w różnych bukach można znaleźć wyższe kursy,np. na Warholma czy Obienę.
Betfan już ogarnął kursy w młocie