Ogladałem ten mecz, bo liczyłem na live 6:0 i nagle....chłop się zaciął.Niespodzianka turnieju: Tsitsipas za burtą. Co dopiero będzie się dziać w następnym tygodniu, tuż przed IO w Tokio. Łowcy niespodzianek będą mieli szerokie pole do popisu. Juz teraz się dzieje.
Niespodzianka turnieju: Tsitsipas za burtą. Co dopiero będzie się dziać w następnym tygodniu, tuż przed IO w Tokio. Łowcy niespodzianek będą mieli szerokie pole do popisu. Juz teraz się dzieje.
Najbardziej mnie interesuje typ na Buste i jestem ciekaw waszej opinii, ponieważ oglądałem wczorajszy mecz Delbonisa i powiem wam szczerze ze troszkę szkoda mi jego przeciwnika. Paire, wszyscy wiemy jak ostatnio podchodził do meczów ale wczoraj było widać ze chciał grać i wygrać ale niestety brakło chłodnej głowy oraz lepszych decyzji w decydującej fazie meczu bo miał wszystko żeby wygrać. Jestem ciekaw dyspozycji Busty w tym turnieju bo nie oglądałem tego zawodnika i bardzo proszę o jakas informacje. Jeżeli Busta gra na miare swojego aktualnego rankingu to bierze cały ten turniej bo jednak Delbonis ma mega sezon ale w ostatnim czasie jednak bardziej ślizga się do kolejnych rund niż je wygrywa.Nie chce mi się pisać analizy, możecie usunąć ten post, ale siedzę troche w tenisie i jak dla mnie fajne typy na dziś:
Krajinovic @ 1,67
Busta @ 1,52
Coria ugra seta @ 1,39
ako 4.0
Co o tym myślicie?
Też bym grał Carrenę, ale Carreno czasem się zacina tak, że przegrywa wygrany mecz. Tak było już 2-3 razy w tym roku chyba. Jeszcze Delbonis zyskał na pewności siebie po tym tie-breaku do 12 bodajże, bo było już praktycznie po meczu. Reasumując może być niespodzianka, choć na papierze lepszy Carreno.Najbardziej mnie interesuje typ na Buste i jestem ciekaw waszej opinii, ponieważ oglądałem wczorajszy mecz Delbonisa i powiem wam szczerze ze troszkę szkoda mi jego przeciwnika. Paire, wszyscy wiemy jak ostatnio podchodził do meczów ale wczoraj było widać ze chciał grać i wygrać ale niestety brakło chłodnej głowy oraz lepszych decyzji w decydującej fazie meczu bo miał wszystko żeby wygrać. Jestem ciekaw dyspozycji Busty w tym turnieju bo nie oglądałem tego zawodnika i bardzo proszę o jakas informacje. Jeżeli Busta gra na miare swojego aktualnego rankingu to bierze cały ten turniej bo jednak Delbonis ma mega sezon ale w ostatnim czasie jednak bardziej ślizga się do kolejnych rund niż je wygrywa.
Czy zyskał na pewności? Szczerze mówiąc nie sądzę, może jakby taki mecz co wczoraj wygrał z kimś z top10 to tak ale nie z Paire.Też bym grał Carrenę, ale Carreno czasem się zacina tak, że przegrywa wygrany mecz. Tak było już 2-3 razy w tym roku chyba. Jeszcze Delbonis zyskał na pewności siebie po tym tie-breaku do 12 bodajże, bo było już praktycznie po meczu. Reasumując może być niespodzianka, choć na papierze lepszy Carreno.
Sorry że ci zamieszałem i sobie zresztą też. Ten tie-break mógł pójść w obie strony i zadecydować o reszcie meczu, ale nieważne. Wygrał Carreno i jeśli zagrałeś to brawo. Ja odpuściłem. W finale zagra z Krajinovicem. Dla mnie Krajinovic rewelacyjny w tym turnieju. Pobieram jego po każdym kursie. Pozdrawiam. Po cichu liczę też na rozterki wewnętrzne Carreny, co by ułatwiło Serbowi robotę.Czy zyskał na pewności? Szczerze mówiąc nie sądzę, może jakby taki mecz co wczoraj wygrał z kimś z top10 to tak ale nie z Paire.
Krajinovic mega forma na tym turnieju ale jednak gra z teoretycznie lepszym od siebie a finał to finał i Busta dzisiaj jednak pokazał, ze forma jest jest. Coś jeszcze na dzisiaj? Thompson pokona mega rozpędzonego mlodziaka? Bardzo dobry kurs na kangura tez fajne kursy są na faworytów w Chelku we WłoszechSorry że ci zamieszałem i sobie zresztą też. Ten tie-break mógł pójść w obie strony i zadecydować o reszcie meczu, ale nieważne. Wygrał Carreno i jeśli zagrałeś to brawo. Ja odpuściłem. W finale zagra z Krajinovicem. Dla mnie Krajinovic rewelacyjny w tym turnieju. Pobieram jego po każdym kursie. Pozdrawiam. Po cichu liczę też na rozterki wewnętrzne Carreny, co by ułatwiło Serbowi robotę.
Nie widziałem meczu Andersona ale wczoraj kangur z młodziakiem zagrał poAle cyrk z Krajinovicem. Wielu ludzi potraciło dziś kasę. Co do Andersona i Brooksby'ego to stawiałbym jednak na Andersona po kursie ok. 1,59, ponieważ gdy mu wychodziło, to nawygrywał z 6 turniejów ATP, a Brooksby to małolat bez obycia w finałach rangi ATP250 i wzwyż. Widać że Kevin się poprawił i wraca do łask, więc mega forma młodziaka to coś jak forma Krajinovica. Gra z lepszym od siebie, więc nie powinien tu wygrać, choć wielu na pewno w niego wierzy jak ja właśnie w Filipa, błędnie.
Ja bym spróbował nawet 2:0 Anderson. Na wiek bym uwagi nie zwracał aż takiej, bo korty trawiaste nie są aż tak wymagające pod względem fizycznym, jak choćby ziemne. Młodzian może nie unieść presji meczu, już wczoraj miał problemy w drugim secie, ale Thompson oddał tego seta i w konsekwencji mecz.Nie widziałem meczu Andersona ale wczoraj kangur z młodziakiem zagrał po
prostu bez pazura. Miał drugiego seta na wyciągnięcie ręki i oddał go za nic. Ciekaw jestem waszych opinii ale stawiałbym tutaj jak kolega wyżej. Mimo 35 lat fizycznie Kevin jest dobrze przygotowany i na pewno nie odpuści młodziakowi.
Dokładnie tak, dodatkowo trzeba też dodać że forma jest na solidnym poziomie u Andersona.Ja bym spróbował nawet 2:0 Anderson. Na wiek bym uwagi nie zwracał aż takiej, bo korty trawiaste nie są aż tak wymagające pod względem fizycznym, jak choćby ziemne. Młodzian może nie unieść presji meczu, już wczoraj miał problemy w drugim secie, ale Thompson oddał tego seta i w konsekwencji mecz.