Normalnie. Wybierasz przelew bankowy i wysylasz.Jak zrobić przelew z konta Jeton na revoult?
Normalnie. Wybierasz przelew bankowy i wysylasz.Jak zrobić przelew z konta Jeton na revoult?
DziałaDziała wam jeton bez VPN? Zarejestrowałem konto ale po zalogowaniu nie ładuje mi strony, apka na telefon nie chce się pobrać.
To dziwne bo ja tak wpłacam i wypłacam w Betssonie a to jest to samo. Tzn wpłacam tam Jetonem, obracam po 1,01 i wypłacam całą kwotę na ecopayzPróbowałeś wpłacić Jeton, zrobić obrót po 1.01 kwoty. Po czym wpłacić ecopayz min. kwotę zrobić obrót 1.01 i zlecić wypłatę? W betsafe wypłaty zleca automat, także nie powinno być z tym problemu jak np. w marathonbet bo tam akurat tak jak mówisz % liczą to ile wpłacisz jaką metodą - akurat po usunięciu ecopayz od nich można wszystko Jeton pchać - ale to marginalna sprawa jak przypuszczam.
Betsafe nie puszcza wypłat na inne portfele
Co do eco to nie trzymaj tam wiekszej kasy. Blokuja ostatnio masowo konta i maja w tylku Twoje pieniadze. Ja juz 3 tygodnie mam bloka. Odpisuja, na maile co 3-4 dni i pytaja o smieszne rzeczy typu po co wysylam komus pieniadze albo po co ktos mi je wysyla. Z tego co czytalem to wiele osob tak ma dlatego ostrzegam.To dziwne bo ja tak wpłacam i wypłacam w Betssonie a to jest to samo. Tzn wpłacam tam Jetonem, obracam po 1,01 i wypłacam całą kwotę na ecopayz
Mysle, ze nie. A nawet jak sie uda to bym nie ryzykowal. Bedzie problem z weryfikacja i kasa zablokowana. Ja np weryfikuje juz tydzien konto na mifinity. Problem maja bo adres zamieszkania jest inny niz zameldowania.Czy można wypłacać z buka na Jetona, jeśli ten jeszcze nie zweryfikowany?
Czy zdjęcie paszportu i pdf rachunku za prąd wystarczą?
Nie wiem czy ktoś w Polsce dostaje polski IBAN. Ja u siebie teraz patrze i mam litewski LT, bo tam Revolut przeniósł konta klientówJeśli dostanę przelew od buka w PLN na Jeton w PLN to i tak nie uniknę przewalutowania, gdyż rejestrując konto Revolut w UK nie ma możliwości, aby dodać w nim konto PLN i dostać polski IBAN. Jedynie mogę dostać w funtach, by następnie wypłacić w PLN. Totalnie bez sensu. A ecoPayz ma zapis, że nie akceptuje wpływów z buka. Więc te wszystkie portfele to nie dla mnie i muszę wypłacić przez SEPA...
Co Wy wszyscy z tym przewalutowaniem Te 100 czy 200zl to jest naprawde taki majatek? Co do eco to chyba bajki piszes bo przeciez eco sluzy wiekszosci uzytkownikom tylko do bukmacherki.Jeśli dostanę przelew od buka w PLN na Jeton w PLN to i tak nie uniknę przewalutowania, gdyż rejestrując konto Revolut w UK nie ma możliwości, aby dodać w nim konto PLN i dostać polski IBAN. Jedynie mogę dostać w funtach, by następnie wypłacić w PLN. Totalnie bez sensu. A ecoPayz ma zapis, że nie akceptuje wpływów z buka. Więc te wszystkie portfele to nie dla mnie i muszę wypłacić przez SEPA...
Jakichś bredni się naczytales. Ja kase z buka od razu z jeton przelewam na konto bankowe albo RevolutFaktycznie, przesadziłem. Logowałem się na eco ostatnio, by postudiować stronę, chciałem dodać konto bankowe i pojawił się monit, że ta metoda nie jest na zakłady i żeby alternatywnie użyć zestpay, ale to nie temat na eco.
Co do Jettona chciałem napisać, że dostałem od nich ładne powiadomienie z zakończoną pozytywną weryfikacją.
Zedytuję ten post, jak uda mi się przelać z buka i na Revo. Ale tu obawiam się, bo naczytałem się doświadczeń innych, że jak wypłacali na J i natychmiast przelewali na Revo, to był bloki. Więc jak tego uniknąć? Nie od razu przelewać na Revo, tylko czekać z 2 dni?
Dokladnie podajesz ten IBAN: LT.... i BIC/SWIFT z revoluta. WszystkoWitam a powiedzccie mi dokladnie jak wypłacić z Jetona na revoult , bo ja mam sytacje komorniczo-sądowe i nie moge do banku bo mi wszystko zajebią , było eco to było spoko karta i płatności i wyplaty z bankomatu za prowizje 7zl(drobne) puki co to mi dokumenty werifykuje , dzis powinno juz być Si.
czyliwypłacam do revoluta przez przelew bankowy , ale wtedy co tam im podaje numer karty revolut , czy ten niby numer konta revolut , tylko że ten numer konta revolut ma 20 cyfr ,a nr zwyklego konta 26 , przykladowo wkleje wam moj z zamazaniem
IBAN
LT*0 *25* **21 79** *9*6 - to 20 cyfr to jak tozrobić , prosze o opisanie tego , kur byl eco bylo spoko , wplaty paysafcard , zaden urząd nie widzi . a własnie nie wiecie czy mozna paysafcard wplacac na Jeton? i czy naprawde da sie na revoluta , bo to by bylo spoko , karta platnicza,karta do wypłat , wtedy tez by nie było problemu , ja nie moge wypłacać do banków . Pzdro
podaje kartę Visa , czy własnie to 20 numerowo konto do wyplat na revolut , bo tu ktos pisal ze na revoluta przez konto bankowe z jeton wyplaty.
no dobra bo wlasnie to wypelniam taka formulke , podanie banku itp a jaki jest swift z revoluta , bo bic wiem i co wpisac w polu currency ? i branch kode - kod oddzialuDokladnie podajesz ten IBAN: LT.... i BIC/SWIFT z revoluta. Wszystko