>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Europy 2020 [26.06 - 11.07.2021] - DYSKUSJA LIVE

M 5,6K

mario-1988

Użytkownik
Teraz to wszyscy cwaniaki że nie postawili na Włochów. Włosi byli murowanym faworytem w tym meczu. Wtedy przed meczem to trzeba było napisać a nie wymądrzać się po meczu. Jakie to ochy i achy nie były przed meczem.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Teraz to wszyscy cwaniaki że nie postawili na Włochów. Włosi byli murowanym faworytem w tym meczu. Wtedy przed meczem to trzeba było napisać a nie wymądrzać się po meczu. Jakie to ochy i achy nie były przed meczem.
Włochów ??? Flashback z meczu Wlochy vs Austria czy masz na myśli Hiszpanię ? :) Ja się sfrajerowałem bo przy 1:1 zrobiłem early cash out z 1x na Chorwację. Przy 2:1 się ucieszyłem i wyłączyłem TV, a przy 3:3 nie wierzyłem. Ale na innym kuponie bonusowym miałem pograną Chorwację 1x więc jest dobrze :) Mi wystarczyło jak oglądałem Hiszpanię z Polską i Szwecją choć tu pewnie od 1:3 zlekceważyli

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Meczycho przez duże M !!!
Na takie spotkania czekałem. Dramaturgia do samego końca. Chorwaci po raz kolejny pokazują serducho do walki

M 5,6K

mario-1988

Użytkownik
Wkurza mnie wymądrzanie niektórych osób po meczu jak już wszystko było wiadome. Trza było wtedy być takimi cwaniakami. Tak mam flashback. Fakt utopiłem trochę kasy ale kto nie. Dałem belgię na awans i tych pieprzonych makaroniarzy. Trza było walnąć wszystko na Belgię. Teraz to chu.... euro mi się zobrzydziło. Poczekam na kolejną rundę i mądrzej zagram i na spokojnie. Niepotrzebnie kierowałem się tym co zostało napisane na forum. Pokierowałem się częściowo emocjami i tym co zostało napisane a to gruby błąd.
Post automatycznie złączony:

Ja chciałem dać w tym meczu na bramki ale makaroniarze zabrali hajs na kupon. Powinni za karę iść na pieszo na miejsce rozgrywania następnego meczu. Czekam aż odpadną. Mieć tyle sytuacji i nie strzelić.

Ostatnia edycja:
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wkurza mnie wymądrzanie niektórych osób po meczu jak już wszystko było wiadome. Trza było wtedy być takimi cwaniakami. Tak mam flashback. Fakt utopiłem trochę kasy ale kto nie. Dałem belgię na awans i tych pieprzonych makaroniarzy. Trza było walnąć wszystko na Belgię. Teraz to chu.... euro mi się zobrzydziło. Poczekam na kolejną rundę i mądrzej zagram i na spokojnie. Niepotrzebnie kierowałem się tym co zostało napisane na forum. Pokierowałem się częściowo emocjami i tym co zostało napisane a to gruby błąd.

Ja chciałem dać w tym meczu na bramki ale makaroniarze zabrali hajs na kupon. Powinni za karę iść na pieszo na miejsce rozgrywania następnego meczu. Czekam aż odpadną. Mieć tyle sytuacji i nie strzelić.
Rozumiem twoje emocje bo sam chciałem wyrzucić TV przez okno... Byłem pewny, że w dogrywce ogarną, ale nawet nie miałem głowy żeby to zagrać. Taka jest bukmacherka i zawsze trzeba pamiętać jaki jest cel drużyny, a celem tym jest awans, a nie wygranie w czasie reg. dlatego niebezpieczne jest granie w tej fazie czasu reg. i buki doskonale o tym wiedzą bo na awans Włochów był kurs 1,20 więc gruba kasa tylko na awans (oczywiście nie mam na myśli tego meczu i kursu 1,20 w singlu tylko ogólnie, że grubo to na awanse). Sam straciłem też i trochę wyższe stawki niż normalnie, ale nie żadne grubo. I dzisiaj Hiszpania też nie ogarnęła w czasie reg. a wczoraj Belgia ledwo co, ostatkiem sił. Bukmacherka to trudna sprawa, a wygrywa tylko 10% graczy więc to nie może być łatwe i trzeba na wszystko uważać.

B 6,9K

brajan82

Użytkownik

To nie kieruj się forumowym analizami na win po niskim kursie, bo zawsze są te same argumenty, tylko nazwę drużyny można zmienić a i tak będzie pasować.
Zreszta żeby zrobić analizę pod faworyta, to żadnej konkretnej wiedzy nie trzeba.
I masz racje śmieszne jest to przemadrzanie się po meczu i nagle znawcy zaczynaja pisać argumenty po meczu weryfikujące grę faworyta :)

J 613

jarek23v

Użytkownik
Hehe co za żabojady jasny ch....

Pięknie Lloris dawać żabojady...

Co za mecze dziś 👍 pieknie

Edit: haha dobrze że przy 2:1 zagrałem kontrę bo bym się wkur....tu będą karne coś czuje

Ostatnia edycja:
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Co za debil z Francji tuż przed 3 straconą bramką podał zamiast do przodu to do tyłu ??????? To ja krzyknąłem do przodu zanim jeszcze padła ta bramka. Przypominają się demony z meczów PSG z Barcą. Co jest nie tak z tymi Francuzami ? Z 3:1 średnio grającej Szwajcarii kończą z 3:3, a gdyby nie karny nie strzelony przez Szwajcarię nie było by już w ogóle Francji w grze.

J 613

jarek23v

Użytkownik
Tak jak na pierwszą połowę nie wyszli z szatni, tak przy 3:1 zeszli do szatni, a tu psikus.
Ja już na spokojnie oglądam bo kontra poszła i zarobione jest ale liczę że jednak ograją tych Szwajcarów

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
No i po Francji... Utopione mnóstwo kuponów dzisiaj i wszystkie długoterminówki... To największe frajerstwo w historii piłki nożnej jakie widziałem - mieć w 80 min 3:1 ze słabszym przeciwnikiem i wypaść z mistrzostw... Gratulacje dla Francji...

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
adamo80 adamo80 buki chyba Ciebie kochają bo codziennie grasz kilka kuponów za bonusy.
Bonusy miałem za darmo w LVBET jak bet za 50zł nie wszedł to dawali 25zł ;) I 2 razy na tym skorzystałem.

Ale współczuję ludziom co potracili dzisiaj, a wcześniej przy okazji meczy z Włochami o wiele większe pieniądze. Ja nic na to Euro grubo nie grałem i całe szczęście....

Francję na długoterminówki i dzisiaj pograło bardzo dużo ludzi. Buki zarobione.

RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
No i beznadziejna Hiszpania ma w teorii super latwego przeciwnika. Przypomina mi sie historia Portugalii z EURO 2016 gdzie tez grali padake, slizgali sie przez caly turniej, z grupy ledwo co wyszli w ostatnich minutach 3 kolejki a pozniej zgarneli mistrza. Teraz moze byc podobnie tyle, ze z Hiszpanami. Francja odpada choc w teorii awansowala z 1 miejsca i mieli miec latwego rywala.

Do góry Bottom