>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

2. Liga Żużlowa 2021

Kto wygra 2. Ligę Żużlową?

• Metalika Recycling Kolejarz Rawicz

Głosy: 0 0,0%
  • Trans MF Landshut Devils

Głosy: 0 0,0%

• Wszyscy głosujący
    17
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 172435

Gość
KOWALSKI OVER 4.5 STS KURS 1.94 BET DNIA....wogole wisialo 2.22 na bieg juniorow ale zdjeli to z oferty...
Gram rowniez przeciwko tym ktorzy jezdzili wczoraj w eliminacjach
Thorsell under 10.5 kurs 1.84 sts
Woelbert under 10.5 kurs 2.22 sts
Oraz Birkemose over 8.5 kurs 2.01 sts
Hahha po 2 minutach Kowalski zablokowany :D
Jeszcze 1.85 złapane

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Warto grac tak uwazam tego Kowalskiego...ciekawe czy zdąży Thorsell na mecz😉😉
Za drobne do tasmy próbuje Polisa under 9.5 kurs 1.88 sts...poza 1 startem potem trudne biegi i tak na styk mi sie wydaje,

Ostatnia edycja:
U 0

Gość
Ja próbuję za drobne wygraną Poznania, liczę na to ze Thorsell nie zdąży.

EDIT: Zdążył XD

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
damianprz 3,8K

damianprz

Użytkownik
Thorsell jechał całą noc za kółkiem z Włoch żeby zdążyć na południe do Wielkopolski? Tak mówi komentator Motowizji.

Ostatnia edycja:
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Heartel over 3.5 kurs 1.57 sts
Trudne ma biegi....na poczatku mysle under...ale to jest chlopak wychowany na zawodach na dlugim torze po częsci a wiadomo jaki tor jest w Rzeszowie....kurs nie wysoki ale do dubla go biorę...
T.Soarensen over 4.5 kurs 1.57 sts

Bieg Juniorów
Rzesza -0.5-Lanschudt 2 kurs 2.38 sts
Jak dla mnie remis w mlodziezowym i typ wchodzi...po takim kursie zaryzkuje tym bardziej ze gospodarze bez Rempaly,Nowacki tez ich nie wspomoze i chyba pojedzie Stojanowski? Sam jestem ciekaw co wymysli Rzesza z 2 juniorem,mysle ze Bloedern jest w stanie nawet wygrac bieg juniorski....zobaczymy

Ostatnia edycja:
U 0

Gość
Heartel over 3.5 kurs 1.57 sts
Trudne ma biegi....na poczatku mysle under...ale to jest chlopak wychowany na zawodach na dlugim torze po częsci a wiadomo jaki tor jest w Rzeszowie....kurs nie wysoki ale do dubla go biorę...
T.Soarensen over 4.5 kurs 1.57 sts

Bieg Juniorów
Rzesza -0.5-Lanschudt 2 kurs 2.38 sts
Jak dla mnie remis w mlodziezowym i typ wchodzi...po takim kursie zaryzkuje tym bardziej ze gospodarze bez Rempaly,Nowacki tez ich nie wspomoze i chyba pojedzie Stojanowski? Sam jestem ciekaw co wymysli Rzesza z 2 juniorem,mysle ze Bloedern jest w stanie nawet wygrac bieg juniorski....zobaczymy
Rempała jedzie, więc nie grał bym tego.

Edit: Chyba że jednak nie zdąży bo i takie słuchy chodzą

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Mysle od rana co tu ruszyc z meczu Rawicz-Poznan...dwie niewiadomo w skladach mocno ograniczaja kursy ale mysle ze Pludra i Birkemose wskoczą...
Generalnie zdecyduje sie na 1 typ bo raczej sporo ciekawych zdarzen i ciekawe derby niemieckie jutro...
K.Woelbert under 10.5 Fortuna kurs 1.84
Tor w rawiczu specyficzny,a Kevin to juz nie taki kiler jak rok czy dwa lata temu....Rawicz mocny jak na ten moment a linia wysoka i kurs zacny wiec zaryzykuje...1 start i w 13 bardzo ciezkie biegi ma...
Łatwy pieniądz😉😉😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +332
B 210

boozy

Użytkownik
Tym razem się nie zgodzę. Woelbert raczej dobrze jeździ na tym torze. Ostatnie sezony to 14,10,11. Miał ostatnio słabszy mecz, bo wracał zdygany po długiej podroży z el. imś Dzisiaj wypoczęty, więc przewiduję, że to inni mają trudne biegi z udziałem Woelberta, a nie na odwrót. Jeśli jest jakaś wpadka punktowa dobrych grajków i nie wynika z długotrwałego problemu, to w następnym meczu jest często zdecydowana rehabilitacja. Raczej Poznań będzie korzystał z taktycznych, więc ov 11,5 na wszystkie starty wydaje się być dobrym rozwiązaniem.

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
S.Mauer under 3.5 kurs 1.75 sts
Nie ufam poprostu temu zawodnikowi ,2 razy dal juz zarobic wiec próbuje i 3 raz
M.Heartel over 6.5 kurs 1.75 sts
Pelne ryzyko...ostatnio sie nie udalo z nim wiec dzis nalezy zaryzykowac...stosunkowo 2 latwe biegi ma i na tym opieram swoj optymizm
Zastanawiam sie jeszcze nad overem Wassermana ale decyzje o grze na over podejme jak juz sklady beda znane...bo byc moze beda zmiany w skladzie Wolfe...to derby i Pan Mauer bedzie robil wszystko aby nie przegrac lub tez minimalnie chociaz...
Dla zabawy to do jakiejs tasiemki Smolinski under 10.5 kurs 1.84 sts

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +106
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Jednak na przeczuciu jade Wasserman over 3.5 kurs 1.84 Fortuna zagram w miare grubo zobaczymy

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +17
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
W Rzeszowie pada i meczu dziś raczej nie będzie, szkoda bo pewnie by były jakieś fajne linie na pkt zawodników, ale za to o 16 mecz na szczycie, warto poczekać na oficjalne składy, transmisje z obu meczy oczywiście w Motowizji

T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Opole dzis osłabione mocno...ale Rawicz wątpie aby ryzykowal Lidseya pod 3 wiec tam zapewne Pludra
Za Thorsella będzie ZZ, a więc seniorzy(ich średnie biegowe są minimalnie mniejsze od Jacoba) pojadą po 6 razy, do tego na junior e jest mocny Kowalski, a jeśli wezmą też Świdnickiego to mają lepszą juniorkę od gości

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Dokładnie,ale ZZ to mimo wszystko ryzyko patrzac jaką srednią ma Thorsell,a juniorki Rawicza bym nie lekceważyl tez mają mocną bardzo

T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Dokładnie,ale ZZ to mimo wszystko ryzyko patrzac jaką srednią ma Thorsell,a juniorki Rawicza bym nie lekceważyl tez mają mocną bardzo
W sts jest Pludra w ofercie, a więc pewnie on jedzie, trzeba poszperać i doszukać się co do Świdnickiego bo jeśli nie pojedzie to warto iść w bieg juniorski na korzyść gości, że minimum zremisują go

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
W rzeszy pewnie nie pojada ale gralbym over Ivacica 4.5under Dilgera 4.5 i over Bowesa bo linia 1.5 i dobre kursy
W meczu w Opolu hmm tak na szybko bo brak czasu
Polis under 11.5 kurs 1.75 sts bet dnia
Drozdz over 8.5 kurs 1.84 sts
Rawicz mniej 1.5 podwojnych wygranych kurs 2.01 sts
Rew under 2.5 kurs 1.84 sts

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +9
qick19 17,8K

qick19

Użytkownik
W rzeszy pewnie nie pojada ale gralbym over Ivacica 4.5, under Dilgera 4.5 i over Bowesa bo linia 1.5 i dobre kursy
W meczu w Opolu hmm tak na szybko bo brak czasu
Polis under 11.5 kurs 1.75 sts bet dnia
Drozdz over 8.5 kurs 1.84 sts
Rawicz mniej 1.5 podwojnych wygranych kurs 2.01 sts
Rew under 2.5 kurs 1.84 sts
Polisa wczoraj na Włókniarzu widziałem :D

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Od dzis jestem fanem druzyny Wolfe a zwlaszcza Ivacica,Dilgera i Bowesa☺☺piekne prezenty od sts przyjete...teraz tylko aby wimbledon ruszyl😉

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom