H
415
hubertott1
Użytkownik
Na betclicu w zakładce Koszykówka/NBA/zwycięzca masz Brooklyn po kursie 2,75
Szkoda kasy juz lepiej na Lakers rzucNa betclicu w zakładce Koszykówka/NBA/zwycięzca masz Brooklyn po kursie 2,75
Dokładnie, w tym roku wschodnia konferencja jest mocniejsza i tam Bucks mogą popsuć plany wielkiej trójce z Nets.Szkoda kasy juz lepiej na Lakers rzuc
Buck nie, zawioda jak zwykle w PO, nie takie rozstawienai marnowali.Dokładnie, w tym roku wschodnia konferencja jest mocniejsza i tam Bucks mogą popsuć plany wielkiej trójce z Nets.
Jeszcze do wczoraj liczyłem, że rozgrywki zakończą się finałem Brooklyn-Lakers, ale to wczoraj Lakers grali tak że oczy bolały. Suns ich wczoraj zajechali. Ciągłe straty, pudła, faule. Kuzma, Caruso, Drummond - no wczoraj to jedna wielka patolka. Jeszcze wypadł Davis. Na Brooklyn kursy lecą bo na Zachodzie nie ma wyraźnego kandydata do finału. I pewnie dlatego w finale zagra Milwaukee, bo przecież buki kasy nie rozdają na prawo i lewo.Panowie można na jakiejś stronie zainwestować w to kto zostanie mistrzem? narazie widziałem tylko zwycięstwo serii, postawiłbym parę złotych na Brooklyn
Bo Simmons nie umie rzucać osobistych i są słabsi od Milwaukee.a czemu Philadelphie wszscy zlewaja tak jak Utah?
Moze wlasnie taki final? Jaki krs? Jazzmani calkiem niezle grali i sie ogladalo, oczywiscie reularne to nie playoff ale zawsze
To co dziś gramy wieczorem Clipersów? Uważam, że wkoncu muszą przelamać tą serie i wygrać u siebie.Mavericks - Clippers
Typ: Clippers @ 1.80 Fortuna
Bardzo dziwna ta seria, obie drużyny wygrywają wyłącznie na wyjeździe i idę w ten utrzymujący się trend. Clippers nie potrafią sobie poradzić z obroną trójek i szalejącym Luką. Ostatni mecz to był pokaz frajerstwa Clippersów w ostatnich minutach meczu. Kawai gra jak za czasów gdy został MVP i myślę, że ostatni mecz to tylko wyjątek z jego skutecznością gdzie rzucił jedną na siedem trójek , dalej widzę w Clippsach faworytów do awansu. Faule PG13 na początku meczu wyrównały ten mecz, a Clippersi są bardzo elektryzujacą drużyną przy wyrównanym wyniku. Chyba nie po to tankowali, żeby odpaść ze słabymi Mavs
W 6 meczu wpadli na to by Kawai bronił przeciwko Luce, a nie odbiło się to na zdobywanych punktach, wyrównał rekord punktów w PO. Myślę, że nie będą zmieniać tego co zadziałało i dorzucą więcej minut Zubaca pod kosz przeciwko Bobanowi. Clippers powinni w końcu przełamać impas przegrywania meczow u siebie.To co dziś gramy wieczorem Clipersów? Uważam, że wkoncu muszą przelamać tą serie i wygrać u siebie.