Włókniarz Częstochowa rok powstania 1946.Częstochowa - Falubaz
Typ Częstochowa -10 pk
Kurs 2.08
Buk STS
Częstochowa to niedawno powstały klub o znikomej tradycji i jak na razie bez sukcesów. Szybki awans z 2 ligi i pewnego pułapu nie przeskakują. Któryś rok pisze, że kadra budowana jest na 2-3 liderach a 2 linia słaba. liderzy nie mają wsparcia w 2 linii. W tym roku jeden z liderów jest na poczatku bez błysku a druga linia jest ciut mocniejsza niż w ubiegłym roku i mam tu na myśli Smyka. Smyka, który wczoraj pojechał bardzo fajnie szkoda tylko, że brakło odwagi gdy MM odprowadzał go pod płot. Myślę, że dziś Smketała będzie takim wsparciem Madsena. Do tego Lindgren, który fajnie wczoraj błysnał w 1 biegu a dla takich zawodników to już bardzo wiele, bo twierdze, że Fred słabo zaczał ale jak wejdzie na pewien poziom to będzie zgranym duetem w 15 biegu z Panem Złotówką. O Worynie pisał nie będę. Zostało mu 3 lata według proroctwa Pana Mrozka by zostać IMŚ więc ja sprostuję te wróżby i twierdzę ze Pan Kacper nigdy nim nie zostanie. Średnio więc licze na niego ale swoje musi zrobić. Juniorzy nie bedą stawiać takiego oporu dla Miśka i Świdnickiego/Kowalskiego jak wczoraj kapitalny Wiktor i mysle że nad Osyczka i Ragusem bedą mieli ogrmną przewagę.
Po drugiej stronie Falubaz, który według mnie dziś nie postawi się Czewie. Przyjedzają z Protasem po ostrym dzwonie, może nic mu nie jest ale dzwon to zawsze dzwon tym bardziej jeśli spadasz z wysokości bandy na tor. Tonder jako u24 wydaje mi się słabszą opcjha na wyjedzie i dodatkowo porównując go z Jeppesenem. Nastepny Fircke, który ciągnie ten wózek z Dudkiem. max jedzie ponad oczekiwania i zawsze może przyjść słabszy mecz u takiego zawodnika. Zagar jak to Zagar może pojechać różnie i myśle że od niego w dużej mierze zależy mój typ. Jednak licze jak zawsze na jego chimeryzm i że znów wynik będzie opierał się na barkach Dudka. Juniorzy Falubazu powinni być tłem dla całego meczu.
Nie wiem czy to zauważyłeś, ale to był sarkazm Po prostu klub upadł, gdy nie był w stanie wypłacić należności i został reaktywowany.Włókniarz Częstochowa rok powstania 1946.
spojrz na kurs jaki na unibecie znalazlemSmektała(-1)-Protasiewicz 1 kurz 1.8 Fortuna
Atakuje grubo bo ciezko cos znalezc typ przeciwko Protasowi bardziej jego wieku oraz po ciezkim wypadku...i bardzo trudny 1 bieg ma,ale latwiutki 12 i tu licze ze wejdzie taktyczna a jesli nie to raczej male szanse sa aby w nominowanych pojechal...
Od Smektały tez cudów nie oczekuje ale uwazam ze stac go na te 6-7pkt przy zalozmy 4 Protasa...uwazam ze warto...
Mylisz pojęcia klub który masz na myśli ogłosił upadłość w 2014 roku i nie otrzymując licencji w 2015 przestał istnieć.Włókniarz Częstochowa rok powstania 1946.
Powerze drogi to nawet nie sarkazm to czysty fakt. I nie jest to też reaktywacja a zupełnie nowy twór. Częstochowa zgłosiła do rozgrywek zupełnie nowy klub i zgodnie z prawem upadłościowym nie ma prawa integrować z poprzednikiem. To tylko klub kibice i media tak sugerują. Jak dla mnie jest to spore przegięcie bo można klub dorpowadzić do ruiny a potem zrobić sobie nowy nie wypłacając zawodnikom narażającym swoje życie należności. Największy wał XXI wieku. Potem szybki awans bo połączyli dwie ligi i pyk nie było sprawy. jedziemy dalej. ZalNie wiem czy to zauważyłeś, ale to był sarkazm Po prostu klub upadł, gdy nie był w stanie wypłacić należności i został reaktywowany.
Trzeba było o tym Tonderze napisać na samym początku to by człowiek wiedział, że nie ma sensu czytać dalej analizy. Wiadomo, że Tonder w tym meczu nie pojedzie.Częstochowa - Falubaz
Typ Częstochowa -10 pk
Kurs 2.08
Buk STS
Częstochowa to niedawno powstały klub o znikomej tradycji i jak na razie bez sukcesów. Szybki awans z 2 ligi i pewnego pułapu nie przeskakują. Któryś rok pisze, że kadra budowana jest na 2-3 liderach a 2 linia słaba. liderzy nie mają wsparcia w 2 linii. W tym roku jeden z liderów jest na poczatku bez błysku a druga linia jest ciut mocniejsza niż w ubiegłym roku i mam tu na myśli Smyka. Smyka, który wczoraj pojechał bardzo fajnie szkoda tylko, że brakło odwagi gdy MM odprowadzał go pod płot. Myślę, że dziś Smketała będzie takim wsparciem Madsena. Do tego Lindgren, który fajnie wczoraj błysnał w 1 biegu a dla takich zawodników to już bardzo wiele, bo twierdze, że Fred słabo zaczał ale jak wejdzie na pewien poziom to będzie zgranym duetem w 15 biegu z Panem Złotówką. O Worynie pisał nie będę. Zostało mu 3 lata według proroctwa Pana Mrozka by zostać IMŚ więc ja sprostuję te wróżby i twierdzę ze Pan Kacper nigdy nim nie zostanie. Średnio więc licze na niego ale swoje musi zrobić. Juniorzy nie bedą stawiać takiego oporu dla Miśka i Świdnickiego/Kowalskiego jak wczoraj kapitalny Wiktor i mysle że nad Osyczka i Ragusem bedą mieli ogrmną przewagę.
Po drugiej stronie Falubaz, który według mnie dziś nie postawi się Czewie. Przyjedzają z Protasem po ostrym dzwonie, może nic mu nie jest ale dzwon to zawsze dzwon tym bardziej jeśli spadasz z wysokości bandy na tor. Tonder jako u24 wydaje mi się słabszą opcjha na wyjedzie i dodatkowo porównując go z Jeppesenem. Nastepny Fircke, który ciągnie ten wózek z Dudkiem. max jedzie ponad oczekiwania i zawsze może przyjść słabszy mecz u takiego zawodnika. Zagar jak to Zagar może pojechać różnie i myśle że od niego w dużej mierze zależy mój typ. Jednak licze jak zawsze na jego chimeryzm i że znów wynik będzie opierał się na barkach Dudka. Juniorzy Falubazu powinni być tłem dla całego meczu.
Na bet365 macie to samo po 1.95dzieki za typ ja pogralem
Najwięcej Punktów: Smektala, Bartosz (Smektala, Bartosz - Protasiewicz, Piotr)
- Włókniarz Częstochowa - Falubaz Zielona Gora
24 kwi 2021, 20:30
Najwięcej Punktów
Smektala, Bartosz (Smektala, Bartosz - Protasiewicz, Piotr)
1.85Post automatycznie złączony:
spojrz na kurs jaki na unibecie znalazlem
Najwięcej Punktów: Smektala, Bartosz (Smektala, Bartosz - Protasiewicz, Piotr)
- Włókniarz Częstochowa - Falubaz Zielona Gora
24 kwi 2021, 20:30
Najwięcej Punktów
Smektala, Bartosz (Smektala, Bartosz - Protasiewicz, Piotr)
1.85
Nie wiem co Twój wpis wnosi do tematu Uznałem ze Mateusz jest już po kontuzji i wraca skoro go śmiało awizują. No cóż popełniem błąd a powiedz gdzie znajdę jakis błąd w Twojeje analizie? a nie znajdę bo jej nie ma. Uważasz że zmienia to siłę rażenia Falubazu? Myslę jednak ze gdzie indziej zabolało. Nie pozdrawiamTrzeba było o tym Tonderze napisać na samym początku to by człowiek wiedział, że nie ma sensu czytać dalej analizy. Wiadomo, że Tonder w tym meczu nie pojedzie.
Jeżeli mamy dalej drążyć temat to Włókniarz występował, jako Stowarzyszenie. Spółka zaczęła funkcjonować (zgodnie z wymogami Extraligii) od 2007 roku i to ona upadla w 2014. Stowarzyszenie cały czas działa, jeśli czepiamy się takich szczególików Dobra już nie będę wchodził w dyskusję i skupmy się na typach.Mylisz pojęcia klub który masz na myśli ogłosił upadłość w 2014 roku i nie otrzymując licencji w 2015 przestał istnieć.
Powerze drogi to nawet nie sarkazm to czysty fakt. I nie jest to też reaktywacja a zupełnie nowy twór. Częstochowa zgłosiła do rozgrywek zupełnie nowy klub i zgodnie z prawem upadłościowym nie ma prawa integrować z poprzednikiem. To tylko klub kibice i media tak sugerują. Jak dla mnie jest to spore przegięcie bo można klub dorpowadzić do ruiny a potem zrobić sobie nowy nie wypłacając zawodnikom narażającym swoje życie należności. Największy wał XXI wieku. Potem szybki awans bo połączyli dwie ligi i pyk nie było sprawy. jedziemy dalej. Zal
Wrzucę ten kamyczek to ogródka jak dla mnie jest klub Eltrox Częstochowa a Włókniarz niestety przez pseudo działaczy zmarł.
Fajnie robi obecnie Rzeszów dzieki Diamentowemu sięgneli dnba ale załozyli coś nowego bez Żurawia i Stali w nazwie. Jakiś honor zachowany.
Ok nie czas i miejsce powodzenia na dziś
Zupiński po 1 biegu księgujemyTak z ciekawości, dlaczego? Musi wygrać bieg juniorski, inaczej punktów nie zdobędzie patrząc na jego biegi i to że długo nie pobiega zapewne