Póki co moje doświadczenia są pozytywne. Na plus: przejrzysty bonus, bez kręcenia - co prawda miałem maksymalną wygraną zablokowaną na 2290 zł, co aby w razie wtopy uzyskać maksymalny zwrot 500 zl zmusza nas do zagrania za 1137 zł - przy limicie maksymalnej wygranej 2290 zł stanowiło spore ograniczenie, więc nie poszalalem... może dzięki temu kupon wszedł i zasadniczo nic zwracać nie musieli (dodam, że na kuponie miałem typ z
live piłka Indonezji + Anglię w eliminacjach z Polską, może łykają więcej na inne zdarzenia, a to była kwestia Indonezji); Kursy są w miarę spoko, mają fajne boosty na niektóre zdarzenia; Szybka weryfikacja - chociaż chcą cały dowód, a ustawa jasno wskazuje jakie dane są wymagane a resztę w wielu bukach można zasłonić - tutaj powołują się na ustawę antyterrorystyczna i przeciwko praniu kasy + przy pierwszej wypłacie chcą wyciąg z konta (ma to stanowić potwierdzenie, że rachunek który wpisaliśmy do wypłat należy do nas) - elektroniczny pdf w zakresie transakcji z danego dnia został przyjęty bez problemu. Wypłaty faktycznie błyskawiczne po weryfikacji. Na razie widzę to bardzo dobrze. Można łączyć
live z pre.