To pewnie ten ich system tak rozdaje ze jednemu da po kilkunastu minutach a innym musza recznie dopisywac po 48h ja czekam ponad 20h. :/ a ten ich chat to chyba najslabszy ze wszystkich bukmacherow.przychodzą po kilkunastu minutach , maks pół godziny
Ciekawe co bedzie za pare lat pewnie zrob zdjecie jak skaczesz z mostu minimum 50 m na ziemia jak do wplat to nic nie trzeba miliony mozna wplacac ale jak sie chce wyplacic to juz rozne rzeczy |
Przecież to normalna Weryfikacja. Gorsze juz przechodziłem. Wyślesz dokumenty i odblokuja.Omijac tego buka z daleka chcialem wyplacic 50zl I zablokowane konto oto email
[Superbet] Reowiadomienie o koncie Superbet
Odebrane
##- Wpisz odpowiedź powyżej tego wiersza -##
Superbet (Superbet Zakłady Bukmacherskie Sp. z o.o.)
12 lut 2021, 06:44 CET
Szanowny Kliencie,
Informujemy, że od tego momentu Twoje konto użytkownika jest ograniczone do składania depozytów online i możliwości dokonywania wypłat ze względów bezpieczeństwa i ochrony.
Aby zweryfikować konto i znieść ograniczenie, prześlij nam swoje zdjęcie (autoportret) i dokument tożsamości (na tym samym zdjęciu) wraz z kartką papieru na której jest napis Superbet oraz aktualna data, przesłane zdjęcie musi być wyraźne a dane z dokumentu tożsamości dobrze widoczne. Prosimy wysłać nam to zdjęcie na nasz adres e-mail [email protected].
Dziękujemy za wyrozumiałość.
Ciekawe co bedzie za pare lat pewnie zrob zdjecie jak skaczesz z mostu minimum 50 m na ziemia jak do wplat to nic nie trzeba miliony mozna wplacac ale jak sie chce wyplacic to juz rozne rzeczy
Zazwyczaj mam następnego dnia na koncie do południa bank SpółdzielczyJak długo idzie wypłata-przelew?
Nie miałem nigdy czegoś takiego, ale to może chodzić na chłopski rozum o saldo bonusowe - zostało Ci 0,04zł na koncie, a nie będziesz i tak mógł tego obrócić, bo minimalna stawka to 2zl takie coś przychodzi mi jedynie do głowyWczoraj chyba im coś strona na chwilę zlagowała i pokazuje "bilans użytkownika za niski"
Wydaje się jakby to był ich podgląd na moje konto. Ktoś miał podobnie ?